Profile cover photo
Profile photo
Alhambravej Tandlægerne
5 followers
5 followers
About
Posts

Post has attachment
Som noget nyt skal alle patienter ifølge Sundhedsstyrelsen have tildelt en kategori, enten rød, gul eller grøn, alt efter hvilken risikogruppe de befinder sig i. Hos Alhambravej Tandlægerne foretager vi vurderinger ud fra dit tandsæts sundhedsstatus - har du pæne, sunde tænder tilskriver vi dig den grønne kategori, har du aktiv sygdom i tænderne, tilskriver vi dig den røde.
Din kategori bestemmer hvor ofte du skal til tandlægen, og du vil desuden få et bedre indblik i din egen sundhedsstatus, hvilket kan være med til at motivere dig til at foretage kloge valg i forhold til din mund- og tandsundhed.
Vi glæder os til at se dig i vores klinik på Frederiksberg, hvad end du er rød, gul eller grøn patient.
Add a comment...

Post has attachment
Vil du høre hemmeligheden bag et sundt og stærkt tandsæt? Hos Alhambravej Tandlægerne på Frederiksberg ved vi, at når det kommer til tandpleje, er der desværre ikke nogen magisk mirakelkur - der er kun to ting, der er vigtige: Den daglige tandpleje i hjemmet og de regelmæssige tjek hos tandlægen.
Sørger du selv for at børste tænder, bruge tandtråd og evt. tungeskraber og møder du desuden op til de konsultationer du bliver indkaldt til hos os, er du godt på vej mod en god og sund tandrutine, der vil bevare dine egne tænder så lang tid som overhovedet muligt.

På gensyn til dit næste tandtjek i klinikken på Alhambravej 1, st.th. 1826 Frederiksberg C.
Add a comment...

Post has attachment
Er det ved at være tid til din næste almene tandundersøgelse? Hos Alhambravej Tandlægerne på Frederiksberg lægger vi stor vægt på forebyggende tandpleje, så vi kan bevare dine tænder længst muligt. En almen tandundersøgelse indeholder bl.a. en dybdegående tandrensning og kan være med til at tage mund- og tandproblemer i opløbet, så de ikke får tid og plads til at udvikle sig.
Vil du bestille tid til dit næste regelmæssige tandtjek? Så kontakt Alhambravej Tandlægerne i dag. Vi ser frem til at hjælpe dig mod et sundere tandsæt.
Add a comment...

Post has attachment
Tid til at skifte tandlæge?
Hos Alhambravej Tandlægerne på Frederiksberg ved vi, at det kan være svært at skifte tandlæge, og vi gør derfor alt hvad vi kan, for at få dig til at føle dig godt tilpas. At gå til tandlægen er en tillidssag, og vi bestræber os derfor på at møde dig med et smil, samt at indvie dig i vores behandlingsmetoder, så du kan føle dig helt tryg ved at lægge dig i vores tandlægestol.
Er det din første gang i vores klinik? Læs vores guide om hvad du skal huske på, hvis du er ny patient hos os. Vi glæder os til at byde dig velkommen i vores hyggelige tandlægeklinik.
Add a comment...

Post has attachment
Måske har du oplevet, at akutte tandsmerter eller -skader kan opstå på alle tidspunkter af døgnet. I sådanne tilfælde kan du heldigvis kontakte Alhambravej Tandlægerne, og så vil vi hurtigst muligt finde en tid til dig i vores klinik. Som noget nyt, tilbyder vi nu dag-til-dag bestilling.

Akutte tandsmerter kan fx opstå som resultat af knækkede tænder, tabte fyldninger, betændelse eller begyndede huller.

Kan du ikke vente til vi kan finde en tid til dig, fx hvis du har slået en tand ud, bør du straks kontakte din lokale tandlægevægt. Vil du vide mere om vores behandling af akutte tandsmerter, kan du læse med her. Vi ser frem til at se dig i vores klinik på Frederiksberg.
Add a comment...

Har du lyst til, at anmelde #Alhambravej   #Tandlægerne , kan du gøre det via facebook.com/Alhambravej-Tandlægerne-454932314544907/reviews/ eller  her på vores Google+ side. 
Add a comment...

Post has attachment
Hos Alhambravej Tandlægerne på Frederiksberg tilbyder vi en række forskellige behandlinger, både fra enkeltopgaver til større helhedsløsninger.
Du kan læse mere om vores behandlinger på vores hjemmeside http://alhambravej.dk/behandlinger/

#Alhambravej   #Frederiksberg   #Tandlæge   #Rodbehandling   #Fyldning  
Add a comment...

Post has attachment
Vi er stolte af at kunne præsentere vores nye flotte video!
Hvad synes du? Velkommen indenfor :)

http://www.alhambravej.dk/profil.html
Add a comment...

Post has attachment
Søger du tandlæge på Frederiksberg, så er Alhambravej Tandlæge et oplagt valg. Her er ingen ventetid og atmosfæren er meget afslappet. Vi har et stærkt team af specialister som kan løse selv krævende og komplicerede behandlinger.

Ring på tlf. 33 22 46 16 for at bestille en tid. Du kan også booke tid online på vores hjemmeside. http://www.alhambravej.dk/
Add a comment...

Post has attachment
I ønskes alle en rigtig Glædelig Jul, samt et rigtig godt Godt Nytår, fra alle os på klinikken

Alhambravej Tandlægerne er tilbage i det nye år d.2 januar!
Photo
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded