Profile cover photo
Profile photo
www.alfalens.gr - ΜΠΑΧΤΙΑΡΟΓΛΟΥ, ΛΟΥΚΑΣ, & ΣΙΑ Ο.Ε. - ALFALENS
About
Posts

Post has attachment
Αναρωτιέστε αυτές τις ημέρες μήπως επηρεάζει το κρύο τους φακούς επαφής σας? Διαβάστε στο παρακάτω link...
Add a comment...

Συμπτώματα Στην Όραση

Μήπως πάσχετε από αστιγματισμό και δεν το γνωρίζετε? Άτομα με αστιγματισμό συχνά έχουν θολή όραση, δυσκολία στην ανάγνωση η και αδυναμία εστίασης κοντά και μακριά, και αυτό μπορεί να σχετίζετε με την κόπωση και την κούραση των ματιών. Ενώ τα συμπτώματα αυτά μπορεί να μην είναι με βεβαιότητα λόγο του αστιγματισμού, θα ήταν κάλο να προγραμματίσετε μια οφθαλμολογική εξέταση εάν αντιμετωπίζετε τέτοια συμπτώματα συχνά. Ο αστιγματισμός μπορεί να υπάρχει στα γονίδια της οικογένειας και φαίνεται να είναι πιο κοινός σε πρόωρη γέννηση μωρών η χαμηλού βάρους, ίσως επειδή ο κερατοειδής δεν έχει αρκετό χρόνο για να αναπτυχθεί σωστά.

Είναι ιδιαίτερα σημαντικό να θυμόμαστε ότι τα παιδιά με προβλήματα όρασης μπορεί να μην έχουν συνειδητοποιήσει ότι η όραση τους είναι θολή. Μάλιστα αν έχουν το πρόβλημα από πολύ μικρή ηλικία, μπορεί να μην έχουν δει ποτέ τον κόσμο σε σωστή εστίαση. Γι' αυτό είναι μια καλή ιδέα για τα παιδιά σας να κάνουν εξέταση της όρασης περιστασιακά.

Οι φακοί επαφής είναι μια εξαιρετική αντιμετώπιση καθώς κάνουν την ίδια δουλειά με τα γυαλιά, και μπορεί να είναι καλύτερη επιλογή για τη διόρθωση ορισμένων τύπων αστιγματισμού. Πολλοί διαφορετικοί τύποι φακών είναι διαθέσιμοι. Για τώρα όμως το Alfalens έχει μια πρόταση για εσάς με προσφορά:

Ο Purevision 2 for Astigmatism, ένας από τους κορυφαίους φακούς τις αγοράς, βρίσκετε σε προσφορά από το Alfalens! Aν αγοράσετε 2 κουτιά, σας κάνουμε δώρο ένα υγρό φακών Biotrue 300ml. Εμπιστευόμαστε την ποιότητα του φακού, και αν πάσχετε σας το προτείνουμε ανεπιφύλακτα.
Add a comment...

Αν Mπει Kάτι Στα Μάτια Σας

H εκδορά του κερατοειδούς είναι μια γρατσουνιά στον χιτώνα του ματιού. Ο κερατοειδής είναι το διαυγές, προστατευτικό κάλυμμα πάνω από την ίριδα και την κόρη του ματιού Είναι σημαντικός τόσο για την όραση όσο και για την προστασία του ίδιου του οφθαλμού. Αν μπει κάτι στα μάτια σας ή αν κάτι παγιδευτεί κάτω από το βλέφαρό σας - όπως χώμα ή άμμος - ο κερατοειδής σας μπορεί να γδαρθει. Όταν συμβεί αυτό, μπορεί να προκαλέσει πολύ πόνο και δυσφορία. Αν μπει κάτι στο μάτι σας, μην το τρίψετε. Δοκιμάστε να το ξεπλύνετε με νερό ή ζητήστε βοήθεια από έναν γιατρό.

Ποιες μπορεί να είναι οι αιτίες εκδοράς του κερατοειδούς;
Πολλές καταστάσεις μπορεί να προκαλέσουν εκδορά του κερατοειδούς, για παράδειγμα:

Ένα χτύπημα στο μάτι για παράδειγμα με ένα νύχι,απο κάποιο φυτό, ή βούρτσα μακιγιάζ.
Σκόνη, άμμο, πριονίδι, τέφρα, ή άλλα ξένα σώματα που μπορεί να μπουν στο μάτι σας και να πιαστούν κάτω από το βλέφαρο
Χημικά εγκαύματα
Σκληρό τρίψιμο των ματιών σας
Κακή εφαρμογή ή βρόμικοι φακοί επαφής
Με ορισμένους τύπους λοιμώξεων των οφθαλμών
Τα συμπτώματα της εκδοράς δεν εμφανίζοντας πάντα αμέσως. Ως εκ τούτου, είναι συχνά δύσκολο να ξέρετε τι την προκάλεσε.

Τι να κάνετε όταν κάτι μπει στο μάτι σας;

Συχνά, η πρώτη αντίδραση είναι να θέλετε να το τρίψετε. Αλλά το τρίψιμο μπορεί να προκαλέσει ζημιά Εδώ είναι μερικοί από τους ασφαλέστερους τρόπους για να απομακρύνετε τα ξένα σώματα από το μάτι σας:

Βλεφαρίστε αρκετές φορές.
Τραβήξτε το άνω βλέφαρο σας πάνω και αντίστοιχα το κάτω βλέφαρο.
Ξεπλύνετε απαλά τα μάτια σας με καθαρό νερό ή με αποστειρωμένο αλατούχο διάλυμα. Αλλά μην τρίβετε το μάτι, ενώ το ξεπλένετε.
Και μην προσπαθήσετε να αφαιρέσετε οτιδήποτε που βρίσκεται στον κερατοειδή. Μόνο ένας γιατρός θα πρέπει να το κάνει αυτό.
Εάν εξακολουθείτε να αισθάνεστε σαν να υπάρχει κάτι στο μάτι σας, δείτε έναν οφθαλμίατρο, το συντομότερο δυνατό.
Add a comment...

Προστασία Για Ερεθισμένα Μάτια

Μήπως υποφέρετε από ερεθισμένα, κόκκινα μάτια? Η αιτίες μπορεί να είναι πολλές αλλά μια από τις ποιο κοινές είναι οι χημικές αναθυμιάσεις. "Oι ευεξάτμιστες οργανικές ενώσεις είναι πραγματικά παντού," λέει η Sonya Lunder, MPH, ανώτερη αναλυτής στην Περιβαλλοντική Εργατική Ομάδα στην Washington. "Είναι μέσα στο σπίτι σας και έξω. Είναι σε καθαριστικά, σε διαλύτες, στα χρώματα τοίχου, σε έπιπλα, χαλιά, και παράγονται με κάθε είδος ρύπανση του περιβάλλοντος, όπως το καυσαέριο."

Αυτές οι ενώσεις, γνωστές και ως VOC, είναι μια από τις κύριες αιτίες για ερεθισμούς ματιών καθώς και αναπνευστικά προβλήματα σε παιδιά. Με τους ACUVUE OASYS μπορείτε να πείτε αντίο σε τέτοιους ερεθισμούς, διότι διαθέτουν την επόμενης γενιάς Τεχνολογία HYDRACLEAR PLUS και μπορούν να προστατεύουν τα μάτια σας όλη την ημέρα - ακόμη και αν βρεθείτε σε περιβάλλον που μπορεί να περιέχει παραπάνω VOC και, είναι εξαιρετικοί αν υποφέρετε από εποχιακές αλλεργίες.

Εκτός από όλα αυτά παρέχουν υψηλή αεροδιαπερατοτητα και έτσι έχετε εκτεταμένη φροντίδα για τους οφθαλμούς σας. Δοκιμάστε τους άφοβα
Add a comment...

Post has attachment
ΦΑΚΟΙ ΕΠΑΦΗΣ alfalens.gr - Μεγάλη ποικιλία σε χαμηλές τιμές. Φακοί επαφής με ένα κλικ στην πόρτα σας.
Photo
Add a comment...

Post has attachment
ΦΑΚΟΙ ΕΠΑΦΗΣ alfalens. Η μεγαλύτερη ποικιλία και οι καλύτερες τιμές. Φακοί επαφής με ένα κλικ στην πόρτα σας.
Photo
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded