Profile cover photo
Profile photo
AlfaBryggan AB
2 followers -
MODERN-MARIN-MILJÖ flytbryggor, pontoner, skruvpålar, båtslip
MODERN-MARIN-MILJÖ flytbryggor, pontoner, skruvpålar, båtslip

2 followers
About
Posts

Post has attachment
AlfaBryggan AB arbetar med mottot Modern Marin Miljö
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Det smarta sättet att grunda för bryggor, hus, skyltar, bullerplank etc.
Add a comment...

Post has attachment
Skruvpålar är grunden till bullerplank!
Add a comment...

Post has attachment
Det finns en Kung och så finns #pontonkungen
AlfaBryggan AB har troligen Nordens största utbud av pontoner i form av fem grupper: 1. Rör-pontoner, 2. Stålpontoner, 3. AD-pontoner, 4. Modul-pontoner i polyeten eller stål. Vi har även 5. pontonplattformar, pontonbåtar och husbåt på pontoner. Titta gärna in i vår e-handel! http://www.alfabryggan.se/ehandel/14-pontoner
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Stor kommun väljer modern miljövänlig flytbrygga (gc-bro) i stål framför gammal teknik. En modern flytbrygga innehåller luft, håller länge och gynnar både användare, djur och natur. Livscykelkostnaden (LCC) är låg och när det är dags för destruktion kommer återbäringen tack vare att man kan återvinna materialet.

https://www.mynewsdesk.com/se/pressreleases/skaergaardskommun-bestaeller-modern-flytbrygga-gc-bro-till-naturreservat-2234517
Add a comment...

Post has attachment
Modell: Pontonbro - flytbro- GC-bro
Miljöfördel: Absorberar inte vatten, återvinningsbara flytmedium,

När du ska förlänga en väg/stig över en vik eller ut till en ö använder du dig av en pontonbro , förbindelsebro eller flytbro. Vi erbjuder pontonbroar med hög bärighet för att klara av tillfällig fordonstrafik. Pontonerna utgör grunden till bron och bör vara av bästa möjliga kvalité för att uppnå högsta komfort, säkerhet och livslängd.

En pontonbro, förbindelsebro eller flytbro kräver stor ingenjörskonst eftersom varje ställe är unikt. Du måste beakta max tillåten lastvikt och belastningar från strömmar, vågor och is. Säkerhet, snöröjning och övrigt underhåll är fler saker som ska tas i beaktning. Utseendet har stor betydelse och ofta önskar kunden att bron ska smälta in i miljön, vara belyst, ha passage för kanoter eller fåglar och sittplatser för avkoppling. Vi hjälper dig med hela uträkningen och projektet om du ger oss förutsättningarna.

Vi kan konstruera en pontonbro, förbindelsebro eller flytbro för såväl person- som för lättare fordonstrafik. Vi rekommenderar alltid det mest miljövänliga alternativet med stål eller HD-polyetenpontoner. Det ger dig en ponton som absorberar 0% vatten, låg underhållskostnad och lägst destruktionskostnad. Livslängden på en stålponton med katodiskt skydd är ca 100år medan en stålponton utan katodiskt skydd håller i cirka 50år.

Vi erbjuder dig en komplett lösning. Förutom måtten på själva pontonbron, förbindelsebron eller flytbro så tar vi fram beräkningar och tekniska beskrivningar på allt runt omkring. Vattenmotstånd, förankringskrafter, planritningar, pontonlösning, utbreddlast och punktlast på konstruktionen, lutning med max kantbelastning, Snedställning av flytbrygga vid 1kN/m belastning med linjelast längs en sida osv.
PhotoPhotoPhotoPhotoPhoto
2017-10-26
23 Photos - View album
Add a comment...

Post has attachment
AlfaBryggan AB har i dag åter fått förtroendet att leverera en pontonbro till en modern kommun som satsar mycket på natur och upplevelse.

Denna pontonbro är 105m och ska bli en möjlighet för kommuninvånare och besökare att komma ut i en sjö för rekreation och fågelskådning. Genom att anlägga denna flytande handikappanpassad gångbro så kan besökare och hundar njuta av sjön utan att fritt ströva runt sjön med risk att skrämma fågellivet. Naturvärden tillvaratas och fåglar kan häcka ostört längs stränderna.

https://www.mynewsdesk.com/se/pressreleases/modern-kommun-vaeljer-miljoevaenligare-flytbryggor-2231806
Add a comment...

Post has attachment
Med Easy Boat Roller Jetski/vattenskoter så har du den perfekta platsen att för vara din vattenskoter året om. Kontakta oss så berättar vi mer! AlfaBryggan AB
Add a comment...

Post has attachment
En båtslip att lita på i alla väder! #easyboatroller #batslip #båtslip #båtvagn
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded