Profile cover photo
Profile photo
Alex de Makelaar
170 followers
170 followers
About
Posts

Post has attachment
Photo

Post has attachment
Gefaseerd gaan we het nieuwe logo uitrollen. De komende periode zul je dit logo op meer plekken tegen gaan komen.
Photo

Post has attachment
Photo

Post has attachment
Een heel leuk 3-kamer appartement aan de rand van het centrum in Helmond. Instapklaar. Je beschikt over een eigen parkeerplaats, living met open keuken, afsluitbaar en overdekt balkon, 2 slaapkamers, ruime badkamer en een berging in de kelder.
voor meer informatie kijk je op http://www.alexvastgoed.nl/Oostende-34-HELMOND-201406181145391345 
PhotoPhotoPhotoPhotoPhoto
Te Koop 3-kamer appartement aan Oostende 34, centrum Helmond
23 Photos - View album

Post has attachment
Zijn je woonwensen; een vrije achterom, ruime, zonnige tuin met privacy, 4 of 5 slaapkamers, grote keuken, inpandige garage en bijkeuken in een vrijstaande woning? Kijk dan zeker even naar dit huis. Het is de (kleine) moeite waard.

http://www.alexvastgoed.nl/Karthuizerserf-56-HELMOND-201404181553431345
Photo

Post has attachment
Uw huis verhuren met toestemming van de hypotheekbank.
Indien u een huis of appartement heeft waar nog een hypotheek op rust, mag u deze niet zomaar verhuren. U heeft toestemming van de hypotheekbank nodig. Zonder deze toestemming heeft de bank het recht de volledige hypotheeksom ineens van u terug te vorderen. Een dergelijke terugvordering is voor de meeste mensen een onmogelijke opgave. Een persoonlijk faillissement is dan meestal het gevolg.

Het aanvragen van toestemming bij uw hypotheekbank om de woning te verhuren is niet eenvoudig. Er dient gebruik gemaakt te worden van bemiddelingsbureaus die door de bank zijn geselecteerd. Alex Vastgoed heeft een samenwerkingsverband met 1 van deze bemiddelingsbureaus, Overbruggingsverhuur.nl. Hierdoor zijn wij in staat om snel en direct aanvragen in te dienen bij uw hypotheekbank.

Voordat de aanvraag voor verhuur bij de bank ingediend kan worden, dienen we eerst een vergunning aan te vragen in het kader van de Leegstandswet. Deze vragen we aan bij de gemeente en zorgt ervoor dat de huurbescherming wordt beperkt. Dit is een vereiste om de woning met toestemming van de bank te mogen verhuren. Wij zullen u bij deze aanvraag ook ondersteunen, zodat de vergunning snel kan worden verstrekt.

Terwijl de woning te huur wordt aangeboden en als de woning is verhuurd, is het verplicht om de woning aktief en zichtbaar te koop aan te bieden.Wij bieden hiervoor een speciaal pakket, zodat u alles in 1 keer goed kunt regelen.

Ik verhuur veilig of ik verhuur niet.
Met alleen het aanvragen van de vergunning en de toestemming zijn we er nog niet. De huurder kan worden gezocht. Er is momenteel veel vraag naar huurwoningen. Het is echter wel uitkijken geblazen met de huurder die je in je huis zet. Niet iedereen is geschikt en het risico van een kapot huis of niet betaalde huur is altijd aanwezig. Het aantal goede huurders is minder groot.

Om het risico tot een minimum te beperken, worden alle huurders gescreend bij Alex Vastgoed. Ook Overbruggingsverhuur.nl kan nog een extra controle uitvoeren. Zo krijgen we inzicht in de financiële omstandigheden en historie van de potentiële huurder. U bent uiteindelijk degene die beslist of een huurder goed genoeg is voor uw huis of appartement.

http://www.alexvastgoed.nl/diensten/verhuur 
Photo

Post has attachment
Veel mensen.... heel veel mensen.... hebben hun huis of appartement al lang te koop staan. De makelaar doet echt zijn best, maar de kijkers willen maar niet komen. 

Misschien is het dan eens tijd voor een Second Opinion voor de verkoop van het huis. Een frisse blik van een creatieve makelaar kan voor tips zorgen die de woning aantrekkelijker maakt voor zoekers. 

Door gericht te kijken naar alle aspecten die voor kijkers kunnen zorgen en advies te geven hoe het huis beter in de markt gezet kan worden, kan de verkoop ineens een enorme boost krijgen.

Met verkoopaantallen die 2x zo hoog liggen als het landelijk gemiddelde kunnen we bij Alex met recht zeggen dat we weten hoe we kopers naar een huis kunnen krijgen.

Kijk eens op http://www.alexvastgoed.nl/diensten/second-opinion voor een second opinion die bij jouw past en geef de verkoop van je huis weer swung.

Post has attachment
Lekker ruime 2-kapper in Plan Akkers te koop voor een nette prijs. 

Post has attachment
 
Een bijzonder huis in de Veste-Brandevoort. 'Ons Plaetske' zoals de woning met het torentje bekend staat. Aan de rand van Winkelcentrum Brandevoort. Een verrassende woning met grote kamers en een heerlijke veranda.

Kijk maar eens op de site en laat je verrassen door deze bijzondere woning.

reguliere site: http://www.alexvastgoed.nl/huizen/201309041346331345/de-Plaetse-166-HELMOND-201309041346331345.html

mobiele site: http://m.alexvastgoed.nl/de-Plaetse-166-HELMOND-201309041346331345 
Photo

Post has attachment
Op DeStentor.nl is vandaag een leuke blog te lezen met een nuance op het persbericht van Makelaarsland.nl en haar uitzonderlijk positieve bericht. 

Sander van Mersbergen, de schrijver van de blog, stelt dat er één keer in de zoveel weken weer een positief bericht de wereld in wordt gestuurd door de belangenorganisaties binnen de vastgoedbranche. 

Ik zie dezelfde trend en verbaas me erover dat de brancheorganisaties het nieuws beheersen. Fact checking is bijna niet aan de orde en berichten worden met de meest exotische koppen overgenomen.  Dit alles gebaseerd op halve cijfers en foutieve conclusies en interpretaties. 

Is dit goed voor de woningmarkt of werkt dit juist tegen? Het kan ook zijn dat het helemaal geen effect heeft (gezien het consumentenvertrouwen en trendlijnen) of tegengesteld effect.

Wat vind jij? Moeten de brancheorganisaties hiermee doorgaan of niet?

De pagina met de blog: http://www.destentor.nl/2.2545/economie/blog-heilige-huisjes-de-rituele-dans-op-de-woningmarkt-1.3988688
Wait while more posts are being loaded