Profile

Cover photo
aLBot & aLBot
30,328 views
AboutPostsPhotosVideos

Stream

aLBot & aLBot

Shared publicly  - 
 
Verwacht u een flinke afvaardiging van het jonge volkje tijdens uw evenement, dan bent u met deze attractie zeker van vrolijk vertier. 'Hole in the wall' voor junioren: tactiek, balans, lenigheid en een beetje competitiviteit. En vooral fun!

http://www.albot-albot.com/ons-animatieaanbod.html
 ·  Translate
1
Add a comment...

aLBot & aLBot

Shared publicly  - 
 
Een spuitbustovenaar demonstreert zijn talent tijdens uw evenement en maakt u meteen de trotse eigenaar van een uniek kunstwerk. Of hij probeert u de beginselen van de graffiti bij te brengen met een creatieve workshop. Een bijzondere reclameschildering op uw buiten- of binnenmuur? He's your man!
www.albot-albot.com
 ·  Translate
1
Add a comment...

aLBot & aLBot

Shared publicly  - 
 
Fotograferen is leuk, maar gefotografeerd wórden op zijn minst even 'plezant'. 

Een manshoge camera, in trendy, antieke of vintage uitvoering. De begeleidende fotograaf nodigt bezoekers of voorbijgangers uit in het toestel plaats te nemen. Die prepareren zich vervolgens voor de shoot, eventueel gebruik makend van de voorhanden zijnde attributen. Omstanders volgen de ludieke voorbereidingen op een plasmascherm dat op de camera gemonteerd staat. Klaar om vereeuwigd te worden, drukken de fotogasten op het flitsballetje en... CHEESE... 7 seconden later rolt het resultaat uit het toestel. 

De camera kan tot 6 personen per shot en tot 100 foto's per uur aan. 
Voor de organisator/opdrachtgever is het interessant dat op de fotorand een logo of tekst kan worden geprint en/of dat de foto's kunnen worden afgewerkt met een (thematisch) gepersonaliseerd passe-partout. Zo blijft een mooie herinnering niet anoniem. 

Gagarandeerd een hit op uw evenement!

Er bestond al een film- en een kindervariant, maar sinds kort is er ook een compacte mobiele versie! 

http://www.albot-albot.com/evenementanimatie.html
 ·  Translate
1
Add a comment...

aLBot & aLBot

Shared publicly  - 
 
Zit uw bedrijf binnenkort ook in de lift?
 ·  Translate
1
Add a comment...

aLBot & aLBot

Shared publicly  - 
 
BRADERIEDEELNAME OPENDEURDAG RECEPTIE PERSONEELSFEEST
JAAR-/AVONDMARKTDEELNAME PRODUCTLANCERING TEAMBUILDING
KLANTENDAG WEDSTRIJD INCENTIVE JUBILEUM WORKSHOP SEMINAR
FAMILIEDAG BEDRIJFSOPENING INFORMATIEDAG HUWELIJKSFEEST
PERSCONFERENTIE BEURSDEELNAME RECRUTERINGSDAG THEMAFEEST
NETWORKING EVENT KICK-OFF ...

U schetst ons een zo precies mogelijk beeld van waar u naar op zoek bent en wij proberen onze voorstellen zo goed mogelijk af te stemmen op uw publiek, het beoogde effect, locatie, termijn en budget.
Wij zorgen desgewenst ook voor een sfeerverslag van uw evenement in foto's. Of, u filmt en wij monteren (NIEUW!).
 ·  Translate
1
Add a comment...

aLBot & aLBot

Shared publicly  - 
1
Add a comment...

aLBot & aLBot

Shared publicly  - 
 
RELATIEGESCHENKEN & PROMOTIEARTIKELEN Relatiegeschenken horen thuis in uw relatiemanagement en kunnen effectieve middelen zijn om uw marketing-, communicatie- en pr-doeleinden te bereiken, áls u een goede keuze maakt. Is het cadeau geschikt voor de soort relatie waar het voor bedoeld is én doet u er de ontvanger een plezier mee? Kan/mag het gelinkt worden aan de identiteit en het imago van uw onderneming? Is het een bewijs van enige doordachtheid? Uw relatiegeschenk is uw visitekaartje. Klik 's binnen in onze catalogi. http://lnkd.in/ME_eFd 
 ·  Translate
1
Add a comment...

aLBot & aLBot

Shared publicly  - 
 
De wind in je haren, de zilte zee je bondgenoot in een avontuur dat voor enkele uren de beslommeringen aan wal laat en het gevoel van vrijheid onstuimig door je lijf stuwt.

Stap aan boord van een zeventien meter lange zeilcruiser en geniet...

Wil u uw medewerkers belonen, uw collega's verrassen of uw klanten of partners trakteren op een memorabele uitstap, dan zou dit wel eens een geslaagde keuze kunnen zijn. U vertrekt vanuit Oostende met een zeiljacht dat plaats biedt aan tien liefhebbers van het goede leven. Een dagje glijden over de golven richting Nieuwpoort of Zeebrugge, of gewoon het ruime sop kiezen, u beslist. 

http://www.albot-albot.com/portfolio.html
 ·  Translate
2
Add a comment...

aLBot & aLBot

Shared publicly  - 
 
aLBot & aLBot accentueert het feit dat een evenement geen doel an sich moet zijn, maar een manier om een vooropgesteld oogmerk te bereiken. Een beheersbaar totaalconcept, waarbij effectiviteit en efficiëntie, het bevorderen van de naamsbekendheid en/of productpromotie, maar vooral intermenselijke (People-to-People) communicatie en positieve feedback de focus vormen. 

Dat betekent dat u hier minder snel aan het juiste adres zult zijn voor de organisatie van een mega- of massamanifestatie, maar des te meer voor de ontwikkeling en/of uitwerking van een op maat gesneden evenement waarbij u interactiviteit met uw doelpubliek vooropstelt. Een receptie, een opendeurdag, een jubileum, de opening van uw nieuwe onderneming, deelname aan een braderie, jaar- of avondmarkt, een productlancering, een personeelsfeest, een klanten- of teambuildingdag, een wedstrijd, een actieve en praktijkgerichte uitbreiding van uw bestaande marketing- of mailingformule, enz.

Evenementen in de privésfeer? Wij organiseren ook uw huwelijksfeest.

U kunt ons inschakelen voor de volledige organisatie en coördinatie, maar ook als leverancier van de voor uw evenement geknipte vorm van animatie.

http://www.albot-albot.com/evenementenorganisatie.html
 ·  Translate
1
Add a comment...

aLBot & aLBot

Shared publicly  - 
 
De nieuwe website staat NU online!

www.albot-albot.com 
 ·  Translate
1
Add a comment...

aLBot & aLBot

Shared publicly  - 
 
U nikst, aLBot & aLBot fikst.
organisatie van evenementen & evenementanimatie. Een receptie, een opendeurdag, een jubileum, de opening van uw nieuwe onderneming, deelname aan een braderie, jaar- of avondmarkt, een productlance...
1
Add a comment...
Story
Tagline
Freelancepartner in klantenrelatiemanagement: copywriting, organisatie evenementen, pr- en marketingback-up, relatiegeschenken, promotiekleding, ...
Introduction
Geen tijd? Geen idee? Geen begin? Geen zin?
Wij zetten onze tanden in uw copywriting, evenementen of pr-activiteiten en bijten ons vast in uw relationship management.

aLBot & aLBot, freelancepartner voor

copywriting
evenementen
evenementanimatie
pr- & marketingback-up
reclamekleding & promotietextiel (geborduurd of bedrukt)
relatiegeschenken &  promotieartikelen
Contact Information
Contact info
Mobile
+32477427772
Email