Profile cover photo
Profile photo
Albet Clínica Veterinària
13 followers
13 followers
About
Posts

Post has attachment
S’apropen les festes i amb elles els excessos. Has de saber que hi ha molts aliments que tot i que per nosaltres són d’ús quotidià, per les nostres mascotes poden, fins i tot, ser mortals!!! Xocolata, raïm, fruits secs, cebes, alls, tomàquets,... Si en vols saber més: https://www.albet.es/blog/alimentsprohibits
Add a comment...

Post has attachment
Com cada any, us recordem que la Flor de Pasqua o Poinsettia és molt tòxica per les mascotes. Per saber-ne més: https://www.albet.es/blog/flordenadal
Add a comment...

Post has attachment
Us informem que dijous i dissabte tindrem obert amb el nostre horari habitual (de 9 a 21h). Per la resta de dies festius, recordeu que tenim servei d’urgències 24h. En cas d’emergència, truca’ns al 93 886 05 77. Bon pont i Bon Mercat Medieval!!!
Photo
Add a comment...

Post has attachment
A l’Elvis us el vam presentar quan el vam castrar juntament amb el seu germà. És un gatet molt trapella que ja ha patit diversos accidents. L'altre dia va d'urgències perquè l'havien atropellat. Va arribar en estat de shock amb un fort traumatisme cranioencefàlic, el risc de no sortir-se’n era molt gran. Però l’Elvis ha tornat a demostrar com n’ès de fort i valent, després d'uns dies d'ingrés intensiu es va començar a recuperar i vam poder intervenir-lo quirúrgicament de la lesió que tenia a la mandíbula. I sí ... L'Elvis s'ha recuperat perfectament! El seu propietari fa broma dient que ja ha gastat unes quantes vides! O sigui que, Elvis, porta't bé!
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Anem a veure qui té millor ull... Ell és en Gengiskant (tot i que li diuen Can) i va venir a la perruqueria. A veure qui endevina quant pesa aquest preciós Sant Bernat!!! #sanbernardo #santbernat #animals #gossos #dogs #vic #osona #vet
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Anem a veure qui té millor ull... Ell és en Gengiskant (tot i que li diuen Can) i va venir a la perruqueria. A veure qui endevina quant pesa aquest preciós Sant Bernat!!!
Photo
Add a comment...

Post has attachment
A poc més d’un mes per Nadal, recorda que els animals necessiten serveis i cures durant molts anys. Cal que abans de tenir-ne, estiguis molt convençut que el vols i el podràs atendre. Si dubtes, recomanem que mai en regalis un. Si estàs decidit a fer-ho, recorda que hi ha molts animals sense llar que t’estan esperant! http://www.protectoraanimalsosona.com
Add a comment...

Post has attachment
Aquestes cares us resultaran familiars... Elles són l'Anek i la Kau i van néixer a Albet per cessaria el mes de gener. Us les vam presentar quan vam fer-los la revisió del primer mes. La setmana passada van venir a fer una visita rutinària. Mireu com han crescut, estan precioses! Aquesta vegada han vingut acompanyades de la Mel, una gosseta molt bona també!
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Ja tenim guanyadors pel calendari d’Albet!!! Com que hem rebut moltes fotografies precioses dels vostres peluts, a Albet hem decidit fer-los a tots protagonistes i per això us informem que amb les fotografies rebudes, FAREM UN QUADRE EN FORMA DE MURAL QUE PENJAREM A LA NOSTRA CLÍNICA! A banda de les 2 fotos pel calendari de la clínica, n’hem seleccionat 4 més per incorporar al calendari del nostre centre de distribució i serveis veterinaris de l’edifici del Sucre. Moltes gràcies a tots per participar, ens ha encantat veure els vostres models peluts!
PhotoPhotoPhotoPhotoPhoto
20/10/17
6 Photos - View album
Add a comment...

Post has attachment
La notícia curiosa… segons un estudi de la universitat de Glasgow, el Reggae i el Rock suau, són els estils preferits dels gossos! I el teu... quin estil té?
http://www.rac1.cat/programes/el-mon/20170130/413839133244/gossos-musica.html
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded