Profile cover photo
Profile photo
Albedo Communicatie
6 followers
6 followers
About
Posts

Post has shared content
Zeg JA tegen JAnuari

Heb jij ook goede voornemens en plannen voor jezelf en je bedrijf? Maar ben je er nog niet daadwerkelijk mee aan de slag gegaan? Voor je het weet is het een of twee maanden verder en zijn je voornemens al naar de achtergrond verdwenen. Dus zet nú je eerste stap en zeg net als ik JA tegen JAnuari. Het is met ‘doen’ en kleine stappen dat je je voornemens kunt waarmaken en je bedrijf naar een hoger level tilt. https://www.albedocommunicatie.nl/zeg-ja-januari/
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Wat is jouw SSI score op Linkedin?

Een vraag die ik vaak te horen krijg tijdens netwerkbijeenkomsten of tijdens mijn Linkedin-training: wat is SSI en waarop is de SSI gebaseerd?

SSI = Social Seling Index van Linkedin
De SSI score, oftewel de ‘Social Selling Index’ score SSI is een waarde die aangeeft hoe goed jij bent met Social Selling. Het wordt dagelijks bijgehouden en is voor iedereen op Linkedin op te opvragen via: https://www.linkedin.com/sales/ssi. Zorg dat je eerst ben ingelogd op je Linkedin account dan krijg je direct je score te zien.

De SSI score is een leuk en handig middel om op welk vlak je verbeteringen kunt doorvoeren. Je ziet de gemiddelde scores van mensen uit je netwerk en uit je bedrijfstak. Zo kun je zelf bepalen hoe goed je het doet. De Social Selling index is gekoppeld met Sales Navigator (een betaalde dienst) op Linkedin en deze index heeft dus wel een commercieel sausje.

4 pijlers
De SSI score is gebaseerd op de kwaliteit van je LinkedIngebruik en is gebaseerd op 4 onderdelen:

Het neerzetten van je eigen professionele merk
De juiste personen vinden
De interactie aangaan met content
Het opbouwen van relaties

Zelf aan de slag: stel jezelf deze vragen voor een hogere SSI: Lees verder: http://www.albedocommunicatie.nl/ssi-score-linkedin/
Add a comment...

Post has attachment
Heb jij al vanalles geprobeerd om je diensten te promoten? Maar komt het op een of andere manier niet van de grond? Een goed doordachte promotiecampagne bedenken kost teveel tijd om even tussendoor te doen. Geef je nu op voor onze training zodat je volgende maand al kunt starten met je eigen promotiecampagne!

Tijdens de training Je promotiecampagne in 1 middag, kies je je eigen product, dienst of activiteit uit die je wil gaan promoten. In 10 stappen begeleidt Séphine je naar een promotie (of marketing) campagne op maat. Een die je ook echt kunt uitvoeren en bij jou en je situatie past. Tijdens deze marketing training werk je meteen een promotiemiddel voor je campagne uit. Je leert van elkaar en werkt aan de hand van een 10-stappenplan met je eigen materiaal! Geef je bedrijf een boost ! http://www.albedocommunicatie.nl/trainingen/promotiecampagne-in-1-middag/
Add a comment...

Post has shared content
Wat doe jij eigenlijk?

Wil je meer weten en leren over perfect pitchen? Kom dan naar de bijeenkomst van het Albedo Network op maandagavond 3 september met de Masterclass Pitch met Pit. Het is niet zomaar een masterclass, maar een masterclass van “De acquisitiecoach”: Jan Boon. Hij heeft een grote passie voor marketing, branding, acquisitie, PR en sales. Authentieke acquisitie is wat hij propageert. En als je iemand spreekt, begint acquisitie met je Pitch! Wil je meer weten? Lees dan mijn laatse blog.

http://www.albedocommunicatie.nl/wat-doe-jij-eigenlijk/
Add a comment...

Post has attachment
“Ik heb folders verspreid, mijn website 3 keer aangepast, geadverteerd in kranten en online, en toch rinkelt de telefoon niet, er zit geen mailtje in mijn mailbox met een offerte of prijsaanvraag. Kun jij ernaar kijken en adviseren wat er anders moet?” Dat is een vraag die ik regelmatig ontvang van mijn nieuwe klanten.

Herken jij jezelf hierin?
Graag help ik je in een middag aan een marketingcampagne. Niet de zoveelste gratis online seminar, maar een echte training in mijn trainingsruimte in Delft in een kleine groep van 6 tot 8 deelnemers waar je alle persoonlijke begeleiding krijgt die je verdient.

Dus stop nu met het maken en verspreiden van losse of ad hoc gemaakte promotie en communicatiemiddelen. En kom op 20 augustus in een middag leren hoe je een marketingcampagne maakt waarin alle onderdelen als puzzelstukjes in elkaar passen.

Tijdens de training Een marketingcampagne in 1 middag, kies je je eigen product, dienst of activiteit uit die je wil gaan promoten. In 10 stappen begeleidt Séphine je naar een marketingcampagne op maat. Een die je ook echt kunt uitvoeren en bij jou en je situatie past. Tijdens deze marketing training werk je meteen een promotiemiddel voor deze campagne uit. Je leert van elkaar en werkt aan de hand van een 10-stappenplan met je eigen materiaal! Geef je bedrijf een boost deze zomer en start direct met echte promotie!

Eerdere deelnemers waardeerden deze training met een rapportcijfer variërend van 8 tot en met 10.

Je wilt vast weten wat je investering is:
Dat is maar 150,- excl btw.
Doe je mee met deze training?
Je krijgt na je aanmelding nog 3 korte vragen zodat ik tijdens de training kan aansluiten bij jouw leerpunten.
Volg deze link voor meer informatie en om jezelf aan te melden:
http://www.albedocommunicatie.nl/trainingen/marketingcampagne-in-1-middag/
Add a comment...

Post has attachment
Deze 2 nieuwe ontwikkelingen op Facebook en Linkedin moeten we even delen!
1:
Linken op LinkedIn tijdens het netwerken:
De eerste LinkedIn-gebruikers in Nederland kunnen voortaan met hun smartphones met elkaar linken tijdens het netwerken. Deze nieuwe functie wordt nu in fases uitgerold. Als je al een klein QR tekentje in je zoekvenster hebt op LinkedIn dan kun jij al tijdens het netwerken linken. Ik heb het al getest. Erg handig.
2:
Producten uitproberen met Augmented Reality (AR) in Facebookadvertenties: In de US wordt het op dit moment getest: advertenties waar je met AR een product kunt uitproberen. Hoe staat een
zonnebril? Probeer het uit en koop hem op Facebook wordt de toekomst. Communicatie van de toekomst is dichterbij dan je denkt.
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Wat levert zakelijk bloggen op?

Wil je opvallen tussen je concurrenten en je onderscheiden op je vakgebied, begin dan met zakelijk bloggen. In een blog kun je laten zien hoe jij een opdracht aanpakt en waarin je bijzonder bent. Je kunt de diepte ingaan en laten zien wat je in huis hebt. Je kunt inspireren. Lees de gastblog van Caroline D. van Wijk http://www.albedocommunicatie.nl/zakelijk-bloggen-gastblog-caroline-d-wijk/
Add a comment...

Post has shared content
Nog maar 12 nachtjes slapen en er is weer een inspirerende bijeenkomst van het Albedo Network in Delft: Bloggen en vloggen op 9 juli vanaf 19u30.
9 juli 2018: Bijeenkomst Bloggen en vloggen…

Wil je meer websitebezoekers die geïnteresseerd zijn in jouw advies? Wil jij continuïteit, kwaliteit en vindbaarheid? Wil je klanten aan je binden? En hen laten zien wat je nog meer in huis hebt? Wil je meer klanten en resultaat? Zonder echt reclame te maken? Klinkt dat als muziek in je oren? Begin dan met een blog of vlog en kom naar de bijeenkomst Bloggen en Vloggen van het Albedo Network op maandagavond 9 juli.

Programma

19.30: Inloop
20.00: Welkom en Drie leden presenteren zich in 2 minuten op de stip
20.10: Workshop bloggen – Caroline D. van Wijk
21.00 Vloggen: de ervaringen van Wilma Broeseliske
21.30: GO: Netwerken en samen oefenen
22.30: Afsluiting

Kom 9 juli naar het event Bloggen en Vloggen!
Je krijgt een waardevolle avond, informatie, inzichten en praktische tips over bloggen en vloggen voor maar 25,- .

Aanmelden en meer info via:
http://www.albedocommunicatie.nl/albedo-network/maandag-9-juli-bloggen-en-vloggen/
Add a comment...

Post has attachment
De bijeenkomst Bloggen en vloggen op 9 juli vraagt natuurlijk om een blog. Mijn nieuwste blog gaat over:

Waarom bloggen of vloggen in 2018?

Blogs en vlogs zijn de communicatiemiddelen bij uitstek om contact te maken en houden met potentiële klanten. Door te bloggen en vloggen kun je je klanten aan je binden en hen laten zien wat je nog meer in huis hebt. Je hebt gelijk, steeds meer bedrijven bloggen. Is het dan nog zinvol? Lees de hele blog op:
http://www.albedocommunicatie.nl/waarom-bloggen-vloggen-2018/
Add a comment...

Post has shared content
Albedo Network: Nu: Half jaar, halve prijs

Waarom nog een jaarlidmaatschap betalen als er nog maar een half jaar te gaan is? Dan verwacht je toch nog maar de halve prijs? Daarom hebben we nu de actie: Half jaar, halve prijs. Word lid voor maar 60,- (incl btw)
Dat is niet veel voor 7 bijeenkomsten tot eind december! En als je één stukje communicatiekennis uit de workshops, lezingen en inspiratiesessies van de topsprekers en experts slim toepast, verdien je dat bedrag dubbel en dwars terug. Bovendien krijg je als lid korting op workshops en trainingen en je ontvangt een mooi inspiratieboekje waar je je nieuwe ideeën in kunt noteren.

Welke inspirerende kennisbijeenkomsten komen eraan?
Woensdag 6 juni 2018: Communicatie van de toekomst – tijdens het International Festival of Technology bij de TU
Maandag 9 juli: Bloggen en vloggen
Maandag 3 september: Elevator pitch met PIT!
Woensdag 10-10: Blik op de toekomst
Donderdag 15 november: Je eigen aanvalsplan
Maandag 10 December: Op naar 2019!

Blijf samen leren over branding, communicatie en social media:
Het Albedo Network is een netwerk met experts gericht op het delen van kennis. Een netwerk voor ondernemers, professionals en zelfstandigen. Samen verbinden, discussiëren en leren in een open, veilige sfeer.

http://www.albedocommunicatie.nl/albedo-network-half-jaar-halve-prijs/
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded