Profile

Cover photo
Alban Bytyqi
Works at London Town FC
Attends Richmond Community College
Lives in London
88 followers|96,268 views
AboutPostsPhotosYouTubeReviews

Stream

Alban Bytyqi

commented on a video on YouTube.
Shared publicly  - 
 
Hi Math Meeting
Thanks for the great videos.
I have a ratios problem.

We have X of $ and we divide it among three friends, Ryan, Keith and Andrew, in the ratio 2 : 3 : 7, respectively.
If Andrew gets £15 more than Keith, what is the value of x ?
1
Add a comment...

Alban Bytyqi

Shared publicly  - 
 
My Penalty for +London Town Football Club 
1
Add a comment...

Alban Bytyqi

Shared publicly  - 
 
My club's brand spanking new website is now up and running... amazing! www.londonfc.info 
1
Add a comment...

Alban Bytyqi

Shared publicly  - 
 
A little more thinking this morning would have saved a double cycle journey this afternoon but then again looking at the positive side of life, cycling an 7 miles helped burn a few calories from 2012, which have been smiling at me clinically since the dawn of 2013. Enjoying listening to the satanic verses by Salman Rushdie is another beautiful experience to cycling...
1
Add a comment...
Have them in circles
88 people
Lajmëtari Tetovë's profile photo
UK Albanians Network's profile photo
Arben Malaj's profile photo
Agjencia eMagic's profile photo
ari edi's profile photo
Sami Zenuni's profile photo

Alban Bytyqi

commented on a video on YouTube.
Shared publicly  - 
 
You say "Each side reading the bible, tora, quran or any other “holy” work in the way they wish!" Pls define "holy"!
1
Add a comment...

Alban Bytyqi

commented on a video on YouTube.
Shared publicly  - 
 
Hello, it seems rather impossible to actually find the "WP eMember" plugin? Please help with a link?
1
Korin Iverson's profile photo
 
There is a link in the description section of the above video. Click on show more so YouTube shows you the full description. You could also search for it.
Add a comment...

Alban Bytyqi

Shared publicly  - 
 
So true
 
RMA had an amazing game against FCB... In fact, tactically speaking this game was a carbon copy of the game played by Milan against Barcelona not so long ago. Finally big teams have managed to work out the way in which to beat Barcelona at their own game.
1
Add a comment...

Alban Bytyqi

Shared publicly  - 
 
Te sotmit e shitjen e tenderojne ndersa zogu nuk mundohej:
1. Shqipëria impenjohet t'i bashkohet Jugosllavisë me bashkim personal.
2. Kryetari shtetit shqiptar do të jetë AhmetZogu, që më vonë do të njoh dinastinë Karagjorgjeviq.
3. Qeveria Jugosllave, megjithë mjetet diplomatike dhe ushtarake, do të njoh Ahmet Zogun si kryetar shteti...dhe i atribuon menjëherë një kontribut vjetor të shtetit.
4. Ministria e Luftës Shqiptare do të anulohet dhe Shqipëria heq dorë që të ketë një ushtri Kombëtare.
5. Shqipëria do të mbajë një xhandarmëri aq të fortë sa të mbaj qetësinë e brendshme të vendit për të ndaluar e shfarosur çdo lëvizje të ngritur kundër Ahmet Zogut dhe kundër regjimit të vendosur prej tij.
6. Në këtë xhandarmëri do të bëjnë pjesë edhe oficerë rus të ish ushtrisë të Gjeneralit Vrangel që tashti ndodhet në Jugosllavi. Qeveria Jugosllave do të mbajë atë xhandarmëri me mjete financiare dhe armë.
7. Në xhandarmëri mund të hyjnë për të shërbyere dhe oficerët jugosllavë dhe të tjerë që qeveria Jugosllave do të pranojë në interes të dy vendeve.
8. Midis Shqipërisë dhe Jugosllavisë do të stabilizohet një bashkim doganornë bazë të së cilës akordohet liri e plotë e importimeve dhe eksportimeve të mallrave të dy vendeve. Edhe transiti nëpërmes kufijve të dy vendeve do të jetë i lirë për ushtarët e dy vendeve.
9. Përfaqësuesit e jashtëm Jugosllavë do të ngarkohen edhe për interesat e Shqipërisë, e cila heq dorë që të mbajë zyra diplomatike dhe konsullata të sajajashtështetit.
10. Qeveria shqiptare duhet të deklarojë pranë Konferencës të Ambasadorëve në Paris që tërheq pretendimin e saj për sovranitetin mbi Manastirin e Shën Naumit dhe Lokalitetet e Vermoshit e Kelmendit që mbeten në zotërimin e Jugosllavisë.
11. Kisha Ortodokse Shqiptare do të tërhiqet nga Patriarku i Kostandinopojes dhe të bashkohet Hierarkisë Ortodokse të Beogradit, kështu dhe Myftinia Myslimane Shqiptare do të varet nga ajo Jugosllave.
12. Qeveria shqiptare do të heqë dorë nga një politikë ngushtësisht kombëtare dhe nuk do të interesohet për elementin shqiptar jashtë kufijve të veta. Ajo impenjohet veç kësaj që të mos pranojë në tokën e saj kosovarët dhe elemente të ditur dhe të dyshimtë dhe segmentet e tyre kundërshtare të politikës jugosllave.
13. Për çdo koncesion që Shqipëria do të bëjë vendevetë tjera, ajo është e detyruar të marrë pëlqimin nga Jugosllavia.
14. Në qoftëse Jugosllavia është në luftë me Bullgarinë dhe Greqinë,Qeveria Jugosllave,do të ketë të drejtën të rekrutojë në Shqipëri një ushtri prej 25mijë vullnetarëshme qëllim për t´i përdorur në frontin bullgaro-grek. Në rast gjendje lufte midis Italisë dhe të Greqisë kundrejt Shqipërisë, ushtria, jugosllave do të ketë të drejtë të okupojë gjithë tokën shqiptare për t'i siguruar kështu Shqipërisë gjithë tokën e saj nga invadimi eventual italian ose grek. 15.Qeveria Shqiptare nuk mund t´i deklarojë luftë asnjë shteti pa pëlqimin preventiv të Jugosllavisë. 16. Ky traktat është sekret dhe nuk mund të zbulohet e të shtypet pa pëlqimin e dy palëve"

Sipas nje libri: Sh. Hysit
 ·  Translate
1
Add a comment...
People
Have them in circles
88 people
Lajmëtari Tetovë's profile photo
UK Albanians Network's profile photo
Arben Malaj's profile photo
Agjencia eMagic's profile photo
ari edi's profile photo
Sami Zenuni's profile photo
Work
Occupation
A Teacher / Social Organiser / Football Lover
Employment
  • London Town FC
    Club Manager, 2011 - present
Places
Map of the places this user has livedMap of the places this user has livedMap of the places this user has lived
Currently
London
Story
Tagline
Life is beautiful! Nobody has the right to stop you living yours! If you think about it hard enough and with a dose of sincerity you will realise that this has been the only opportunity you have had to be converted from life as a sperm (luckily got into the eggs) to a fully functional, thinking machine! Your purpose, well whatever you assign yourself to! It better not be trying to tell me how to live my life unless I vote for you!
Introduction
You have found a world citizen who is hardly ever amused and hates, well that is too strong, but yes hates hypocrisy, men who beat women, and anyone who kills another person, especially those authorising capital punishment.

You have found a person who loves football, his lovei and appreciates beauty in the written words of prose & rhyme, and admires nature.

You have found a person who usually dedicates 100% to everything he agrees on doing, but who reserves the right to change his mind upon updates!
Bragging rights
Founded London Town Football Club
Education
  • Richmond Community College
    CIPD HUman Resources Management, 2012 - present
Links
Other profiles
Contributor to
Absolutely extortionate! London is expensive but these guys have taken it to a different level. Everywhere else a Late Coffee costs £2.50 but these guys think their coffe is worth £3.50 plus £0.44 service charge for a take away late. Phew. Never again.
Public - a month ago
reviewed a month ago
Horrible. Absolutely horrible. Their coffee tastes yak, the worst coffee one can ever taste. It tastes like some coffee put into some hot water. It can't be worse when coffee is their only specialty. I will never go back!
Public - a month ago
reviewed a month ago
I am a local to this food outlet and decided to pay a visit to have a few drinks and some food with a couple of my friends. As my friends were driving they decided to drink an orange juice with lemonade - and ended paying £6 for a soft drink - you can often buy a cocktail for that amount almost anywhere in London. The waiters did not have the decency to say that they were going to charge £3 for half an orange juice and half a lemonade. Felt cheated. When this was queried the waiter totally lacked the necessary manners to deal with the question - and started becoming agitated and almost confrontational. The beef burger I had was - dry and really indigestible. Won't be going back for some time!
• • •
Food: Poor to fairDecor: ExcellentService: Poor to fair
Public - 9 months ago
reviewed 9 months ago
They need to improve their customer service
Food: GoodDecor: GoodService: Poor to fair
Public - a year ago
reviewed a year ago
13 reviews
Map
Map
Map
Unfriendly people, stingy portions, horrible customer service, Yaky food... Will never again pay £5.90 for a burrito you can fit into one hand. Had a pork burrito and it was as dry as hay.
Public - 3 months ago
reviewed 3 months ago
Delicious food served with a heart warning smile... Thank you
Food: ExcellentDecor: ExcellentService: Excellent
Public - 9 months ago
reviewed 9 months ago
Charming
Food: Very goodDecor: ExcellentService: Very good
Public - a year ago
reviewed a year ago