Profile cover photo
Profile photo
Aishah Amin
151 followers
151 followers
About
Communities and Collections
View all
Posts

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Pernah dengar tak yang detoks ni sangat penting untuk:
- Turunkan berat badan
- Kulit yang bersih
- Fikiran yang jelas
- Lebih bertenaga
- Kesihatan yang baik

Dalam Webinar ni, anda akan belajar:
- Tanda tanda anda perlu detoks
- Jenis jenis detoks
- Kenapa anda perlu detoks untuk lebih sihat
- 5 jenis makanan penting untuk detoks
- 5 jenis herba penting untuk detoks
Add a comment...

Post has attachment
new blog ebook tips!
Add a comment...

Post has attachment
Saya ada E-Book nak kasi percuma khas untuk mereka yang nak mulakan bisnes online tapi tak tahu nak mula dari mana. Tahu tak berapa ramai orang yang menjana income full time hanya dengan berblogging? http://goo.gl/S5sRB7

Saya kenal ramai blogger yang berhenti blogging sebab kerjanya banyak hasilnya sikit. Kalau tujuan anda untuk jana pendapatan, lets focus on quality not quantity-- lets work smarter not harder
Ketahui tips dan langkah2 nya di sini. Sementara ia percuma
http://goo.gl/S5sRB7
Add a comment...

Pagi tadi saya terimbau semula kenangan bekerja pejabat.

Sehari tu macam macam jenis perbelanjaan saya keluarkan. Contohnya isi minyak kereta, reload Touch N Go untuk bayar tol, parking sehari dalam RM10. tu saya tulis post ni http://aishahamin.com/wp/2016/03/adakah-bekerja-dari-rumah-lebih-menjimatkan.html

Lepas tu dalam laluan ke pejabat tu ada la pulak cafe (bedebah) ni haha -- San Francisco Coffee. Habis RM10 kat situ jugak.

Lepas tu kawan kawan ajak lunch, takkan la nak tolak kan? Lepas lunch boleh pula lalu dekat gerai cendol dan goreng pisang. hmmmmmmmmmmmmm..

Sekarang kat rumah takde semua ni, boleh dikata saya tak bayar semua di atas. jimat kalori jimat duit kahkah.

Tapi ada jugak belanja tambahan yang saya kena keluarkan bila bekerja di rumah. Ingat kehidupan semuanya indah ke? haha
Baca ni OK : http://aishahamin.com/wp/2016/03/adakah-bekerja-dari-rumah-lebih-menjimatkan.html
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded