Profile cover photo
Profile photo
Aina Akmal
Give and Take.
Give and Take.
About
Aina's posts

Post has attachment
Bershopping di Althea!
Assalamualaikum ♥ Sebenarnya, dah lama aku nak up entri ni, tapi disebabkan kemalasan aku berganda-ganda maka aku asyik menangguhkannya sehingga aku rasa macam hari ini aku nak update. HAHA. Korang pernah dengar pasal Althea ni tak? Aku rasa macam pernah de...

Post has attachment
Me, myself and MR. SPM.
Assalamualaikum  ♥  dan halloo gais,  Aku harap pembaca-pembaca yang sedang membaca blog aku ni berada dalam keadaan yang sihat sejahtera dan dimurahkan rezeki. So how your life so far guys? Dah pertengahan bulan 3, ada tak hajat dan impian sudah dapat di l...

Post has attachment
Syndrome Gila Stereng
Assalamualaikum ♥   Baca tajuk aku sure korang dah tahu benda yang aku nak share. Hehehe, tapi aku tetap nak cerita juga since ni adalah first time aku keluar dengan kawan aku lepas aku dapat lesen . Aku tengah kena syndrome gila stereng . Hahaha, kiranya a...

Post has attachment
Tips Test JPJ
Assalamualaikum  ♥  Actually aku tak adalah special tips sangat untuk hari test JPJ ni. Cuma sedikit nasihat dan tips untuk bagi korang yang akan duduk test JPJ dalam masa terdekat ni. 1. Doa Yes. Doa ni sangat penting. tbh, aku memang nervous gila. Aku ken...

Post has attachment
Aku, Kereta dan JPJ
Assalamualaikum ♥ Aku rasa dari tajuk aku mesti korang boleh agak apa benda yang aku nak bebelkan hari ini, ye dak? Heheh. Sejujurnya entri ni semalam lagi aku publish, tapi masa aku nak menulis semalam my mom datang kacau lol. So tak sempat aku nak bebel, ...

Post has attachment
Tips menjadi pendengar yang baik
Assalamualaikum ♥  Nak mendengar ni semua orang boleh mendengar, inshaaAllah. tapi nak jadi pendengar yang baik ni tak semua orang boleh. ada orang bila dia dengar je apa yang orang cakap terus nak menyampuk, tu tak masuk lagi kalau orang tengah bad mood, n...

Post has attachment
Tolong jangan saman saya..
Assalamualaikum ♥ Follow my blog with Bloglovin Hari tu,  dalam 2 minggu lepas,  aku hampir nak kena saman. Al kisahnya bermula dengan aku ni teringin sangat-sangat nak bawa kereta. So masa hari kejadian tu, aku asyik ajak ayah pergi driving, dalam erti kat...

Post has attachment
Day 2 : Resepi (Mark's Meal)
  Assalamualaikum ♥   NAMPAK SEDAP GILA KAN? So hari aku nak ajar resepi yang paling mudah gila dalam dunia ni. Aku rasa mostly semua kpop fans tau pasal resepi ni. Terutamanya AHGASE (IGOT7) fandom.  Resepi ini cuma guna makanan yang instant dari kedai run...

Post has attachment

Post has attachment
Segment: Follower meningkat dengan mudah
Assalamualaikum ♥  JOM JOIN SEMUA!!! BlogID =  8477741692408212693
Wait while more posts are being loaded