Profile cover photo
Profile photo
Ain Ridzuan
190 followers -
Sape saye?
Sape saye?

190 followers
About
Posts

Post has attachment
Facial Soap Mary Jardin membantu mengurangkan jerawat dan masalah kulit kering. Ia 100% organik.
Facial Soap Mary Jardin Skincare
Facial Soap Mary Jardin Skincare
jasmineaimy.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Resepi Roti Pizza yang mudah dan sedap... sila lah cuba...
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Cak! Resepi brownies kedut yang tengah hot sekarang ni...
Add a comment...

Post has attachment
Korang sekarang mesti nak beli persiapan baju raya nak-anak kan? Nak beli baju raya ni, nak bawa anak-anak sekali memang pening dan pengsan. Jon cuba tips ni mana tau membantu korang mengatasi tantrum anak-anak di pusat membeli belah nanti...
Add a comment...

Post has attachment
Mood bercuti sudah kembali!! Siapa kata dah kahwin beranak pinak tidak perlu bercinta... Bercinta orang dah berkahwin ni best tau.. lagi-lagi bersama dengan keluarga... Jom semarakkan cinta bersama keluarga...
Add a comment...

Post has attachment
Hai... sape kat sini suka meroyan di FB dan media sosial lain wajib baca artikel ini..
Add a comment...

Post has attachment
Period macam chipsmore.. kejap ada kejap tiada.. nak kesan masa subur pun susah.. macam mana tu?
Add a comment...

Post has attachment
6 PUNCA MASALAH HAID TIDAK TERATUR
Assalamualaikum wbt. Salah satu punca susah mendapat zuriat ialah haid tidak tidak teratur. Datang 2-3 bulan sekali dan ada yang tanpa henti. Keadaan ini amat menyukarkan kerana kita tidak tahu bilakah ovulasi sedang berlaku. Mengetahui masa ovulasi adalah ...
Add a comment...

Post has attachment
TIPS ELAK KELETIHAN SEMASA HAMIL
Keletihan semasa hamil memang tidak dapat di elakkan. Lebih-lebih lagi mabuk diawal kehamilan dan kerap muntah-muntah. Rasa macam mak tidur je dirumah. Muka pucat lesi akibat tiada selera dan mood swing. Ketahuilah keletihan semasa hamil adalah proses norma...
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded