Profile cover photo
Profile photo
Arif Aiman
367 followers -
Nanananana
Nanananana

367 followers
About
Posts

Post has attachment
5 | Sebelum Datang Kerja di Aus
Salam. Salam sejahtera. Ada rasa nak datang Aus untuk kerja ? Tertarik dengan iklan iklan kerja bergaji mahal di Aus sebagai buruh ladang yang dibaca di blog blog atau hebahan mulut kawan kawan ? Tetapi, tahu tak ada beberapa perkara yang kebanyakkan pekerj...
Add a comment...

Post has attachment

Post has attachment
Kabur
Salam.  Aku umur 23 tahun ni. Bila sekarang, perasan aku, ramai yang tengok apa kemajuan yang seorang 23 tahun dah capai.  Aku masih study, perjalanan kebanyakkan sebaya aku sekarang. Ada segelintir yang laju, ada segelintir yang perlahan. Dalam hati ada te...
Add a comment...

Post has attachment

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Manusia berubah ?
Hai, assalamualaikum dan salam sejahtera. Hari ni bangun pagi, siram pokok bunga, main kucing, dan dah tak ada apa nak buat sampai tidur balik. Sigh. Tapi, hey aku terperasan something yang agak best, tentang rakan, manusia sekeliling. Betul ke kita kenal d...
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Help Beethoven arrange his masterpieces in today’s #GoogleDoodle
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Wait while more posts are being loaded