Profile cover photo
Profile photo
Aikido Dojo Dunav, Novi Beograd
28 followers
28 followers
About
Posts

Post has attachment
Priuštite sebi još jedno proleće, probajte Aikido! 

Post has attachment
U nekoj boji, u nekom obliku, u nekoj dimenziji, sa konfliktima se susrećemo iz dana u dan. Neki od njih nas tresnu po čelu, neki nas ustalasaju, a neki prorežu testerom krug oko naših stopala, gotovo kao u crtanom filmu. Dobro raspoloženje nam se rastoči i na njegovom mestu se razmnože negativne ideje. Dan postane gorak i tmuran. Lepi trenutci nam se čine tek daleke uspomene. Pred nama pustinja i kaktusi. Kako ponovo napuniti oči zelenilom? 
http://blog.aikidodunav.rs/konflikt-ili-izdahni-duboko/

Post has attachment

Post has attachment
Aikido je disciplina u kojoj možemo trajati doživotno. To podrazumeva spremnost na istrajavanje i trajanje, ali sa sobom nosi dugoročno ulaganje u dobro zdravlje, mentalnu stabilnost, samopouzdanje i sposobnost uživanja u životu. Da, recimo da nosi i sposobnost za samoodbranu, ako zatreba. http://blog.aikidodunav.rs/

Post has attachment
Poruka instruktora Aikido sale Dunav 
Vežbati Aikido nije lako, ali je dostupno svima, ko god želi da vežba. Tokom vežbanja biće dobrih i loših perioda, ponekad ćete se kući vraćati ispunjeni i puni energije, a nekad ćete se jedva boriti s iscpljenošću i sumnjama. Na stazi Aikidoa razumećete da naši životi zavise od toga šta umemo, onoga što volimo i onoga što nam izmiče. (Osmeh included!) http://blog.aikidodunav.rs/

Post has attachment
Od 2.septembra počinje nova sezona u Aikido Dojo Dunav. Dobrodošli! http://blog.aikidodunav.rs/
PhotoPhotoPhoto
2015-08-30
3 Photos - View album

Post has attachment

Post has attachment
Događa se čoveku da mora govoriti pred velikom publikom. On napiše govor kod kuće, uvežba ga i zakazanog dana izađe na govornicu. Oči slušalaca počinju mu ličiti na uperene strele. U tom trenutku krv mu navire u lice, srce lupa i on ne vidi ništa više osim tamnih senki. Boreći se uspeva reći: „Ja, ja …“, i zatim završava: „… ne znam.“. Slušaoci počnu da se smeju.
http://blog.aikidodunav.rs/smirenost-i-samopouzdanje/

Post has attachment
Iskorači van svojih granica barem malkice. Otvori svoj um. Vežbaj Aikido kao da tvoj instruktor i tvoji drugari u sali rade nepogrešivo dobro, u pravo vreme i sve u korist tvog ličnog boljitka. To, naravno, ne može biti baš tako, barem ne u svakom trenutku, ali vežbanje mašte i vežbanje projektovanja ličnog stava koji sami odaberemo čini da polako stičemo kontrolu nad svojim fokusom i unutrašnjom atmosferom u sebi. Vežbaj kao da si najbolji mogući ti.
http://blog.aikidodunav.rs/

Post has attachment
Odbrana od noža.
Photo
Wait while more posts are being loaded