Profile

Cover photo
Agus Murdadi (GAGAgoez)
Worked at Blitzka Corporation
361 followers|10,498 views
AboutPostsPhotosYouTubeReviews

Stream

Agus Murdadi (GAGAgoez)

Shared publicly  - 
 
Third Pathiversary Celebration
Happy Birthday to my Path.

-
Powered by Graphic Resources, LLC.
Copyright (C) 1994-2016 The Haus of Agus Murdadi, Inc.
All rights reserved.
1
Add a comment...

Agus Murdadi (GAGAgoez)

Shared publicly  - 
 
Segenap keluarga besar The Haus of Agus Murdadi mengucapkan: Selamat Hari Raya Idul Fitri 1437 H, Mohon maaf lahir dan batin.
 ·  Translate
1
Add a comment...

Agus Murdadi (GAGAgoez)

Shared publicly  - 
1
Vicky Amelia Corinna's profile photo
 
sadisssss, gue aja blm
 ·  Translate
Add a comment...
Have them in circles
361 people
Mose Allende YM's profile photo
Little Scheisse's profile photo
Nunzio Artino's profile photo
Rafaelo Germanotta's profile photo
Saif Germanotta's profile photo
Gaga Daily's profile photo
vicensia anne's profile photo
Antimo Foresta's profile photo
Rainbow Love's profile photo

Communities

11 communities

Agus Murdadi (GAGAgoez)

Shared publicly  - 
 
LikeTwitterGoogle+Pin itWah, kita udah mau masuk ke musim ulang tahun nih! Atau jangan-jangan, ulang tahun temen baik lo beneran besok yah? Nggak usah kuatir lagi, kita bakal bocorin ke lo beberapa tempat yang ngejual kue ulang tahun paling enak di Jakarta! Penasaran? 1. Minilovebites 2.5 Desserts / Senopati / $$$$ 000 Save to list Photo source: @minilovebitesSee more Photos > Gemes banget kan kue nya! Di sini, lo bisa dapetin kue utuh yang...
1
Add a comment...
People
Have them in circles
361 people
Mose Allende YM's profile photo
Little Scheisse's profile photo
Nunzio Artino's profile photo
Rafaelo Germanotta's profile photo
Saif Germanotta's profile photo
Gaga Daily's profile photo
vicensia anne's profile photo
Antimo Foresta's profile photo
Rainbow Love's profile photo
Communities
11 communities
Links
Contributor to
Story
Tagline
Verified Account of Indonesian GAGA Team — The Blitz Secret Agency — MC² Management — 3M Documentary — Zeal Inc.
Introduction
Bertahan untuk terlahir di jalan ini, demi menjadi lebih berani mewujudkan seperti bintang besar.
Bragging rights
Lulusan Sekolah Kejuruan Penyiaran TV di SMKN 51 Jakarta
Work
Employment
  • Blitzka Corporation
    Co-President