Profile

Cover photo
Agron Veseli
Worked at Litia LLC
Attends University of Prishtina
Lives in Prishtina
101,528 views
AboutPostsPhotosYouTube

Stream

Agron Veseli

Shared publicly  - 
 
Portal Pune SHPK eshte kompani e punesimit dhe po ashtu punekerkueseve ju ofron me dhjetra konkurse brenda dites me qindra pozita pune, dhe ne lobojm tek punedhenesit qe anetareve tone te ju gjeje pune, si dhe bejme ndremjetesim dhe rekrutim ne punesim.
1
Add a comment...

Agron Veseli

Shared publicly  - 
1
Add a comment...

Agron Veseli

Shared publicly  - 
 
Portal Pune LLC Mission of Portal Pune l.l.c is to inform the job seekers in real time about the vacancies and to lobby to the employers for its members to get a job.
1
Add a comment...

Agron Veseli

Shared publicly  - 
1
Add a comment...

Agron Veseli

Shared publicly  - 
2
Add a comment...

Agron Veseli

Shared publicly  - 
 
Shofera...
1
Add a comment...

Agron Veseli

Shared publicly  - 
 
Edhe sot e neser keni kohe edhe pse vikend dokumentet pranohen.
 ·  Translate
Republika e Kosovës Republika Kosova - Republic of Kosovo Qeveria - Vlada – Government Ministria e Diasporës - Ministarstvo za Dijasporu - Ministry of Diaspora Bazuar në nenin 12, paragrafi 4 të Ligjit Nr. 03/ L -149 për Shërbimin Civil të Republikës së Kosovës, Ligjin Nr. 04/L-077 Për Marrëdhëniet e Detyrimeve, Nenin 4 paragrafi 1.7 të Ligjit Nr. 04/L – 095 për Diasporën dhe Mërgatën, nenin 13 paragrafi 1.2 dhe Nenin 23 paragrafi 1 të Rregul...
1
Add a comment...

Agron Veseli

Shared publicly  - 
 
InfoSoft Office Sh.p.k. ...më mirë së bashku... InfoSoft Office është përkushtuar për t’u shërbyer nevojave të klientëve për: Pajisje Zyre -  Produkte Letre per zyra, shtypshkronja -  Konsumabla/tonera, ngjyra për Printera, Fakse, Fotokopje, etj. InfoSoft Office që nga 1999 është lider në tregun Shqiptar si dhe që nga viti 2012 jemi edhe në tregun e Kosovës nëpërmjet: -  Përkushtimit në punë të një stafi prej 51 punonjës te kualifikuar; -  ...
1
Add a comment...

Agron Veseli

Shared publicly  - 
1
Add a comment...

Agron Veseli changed his profile photo.

Shared publicly  - 
 
My son.
2
Add a comment...

Agron Veseli

commented on a video on YouTube.
Shared publicly  - 
 
Wow, nice!!!

Agron Veseli

Shared publicly  - 
 
Kamarier/e, Kuzhinier/e, Banakier/e
1
Add a comment...
Work
Occupation
Portal Pune
Employment
  • Litia LLC
    Director, 2015
  • Portal Pune
    Manager, 2013
Places
Map of the places this user has livedMap of the places this user has livedMap of the places this user has lived
Currently
Prishtina
Links
Education
  • University of Prishtina
    present
Basic Information
Gender
Male