Profile cover photo
Profile photo
Agneta Lundström
251 followers
251 followers
About
Posts

Post has attachment
Måns Zelmerlöw - Heroes

Ikväll är det final i den svenska melodifestivalen. Fjolårets vinnarlåt Heroes var min favoritlåt det året. Nu får vi se om jag valt rätt låt i år också, men håll till godo med Måns Zelmerlöw så länge.

Post has attachment
Vi spenderade hela dagen hos svärföräldrarna. Barnen fick vara ute och sporta. De körde trickskidor, sparkade och åkte pulka. De gillade verkligen att sparka och att åka spark. Jag tyckte också det var kul, även om jag visste att mitt knä skulle…

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment
Ett recept på en härlig chili. Jag gillar att ha mycket creme fraiche till för att få brytningen starkt och svalt, men det är upp till var och en. Grytan går att göra starkare och mer vuxen med spanska peppar och chilipulver. Men vi gör en lite…

Post has attachment
Frans Jeppsson-Wall kliver på scenen i den svenska Melodifestivalens fjärde delfinal. En ung kille som verkar smått bortkommen på scenen. Sen börjar han sjunga. Vilken röst, vilken charm och vilken låt. Jag kan inte låta bli att le när han uppträder. Han…

Post has attachment
Jag vill så mycket med allt. Just nu måste jag på grund av min hälsa begränsa mig. Men jag vill så mycket. Några saker jag vill är att: odla grönsaker. göra förändringar i företaget. lära mig mitt jobb. måla barnens rum. tapetsera vårt sovrum. riva…

Post has attachment
Vissa låtar blir bara bättre och bättre. Detta är min absoluta favoritlåt genom alla tider; Hazard av och med Richard Marx. Lyssna och njut! Imorgon blir det ett vanligt inlägg igen och på söndag blir det en musikvideo.

Post has attachment
Typiskt för utmattningssyndrom är att minnet blir fruktansvärt dåligt eller obefintligt. Det är otroligt tröttande och frustrerande att hela tiden glömma. Jag rutar in allt i rutiner Sådant som jag normalt gör utan att tänka på vad jag gör har jag blivit…

Post has attachment
En av mina absoluta favoritlåtar just nu är The Sound Of Silence och i Disturbeds version. Att sluta ögonen och lyssna till David Draimans stämma är magiskt. En lugn början och ett massivt avslut. En grym version helt enkelt. Men givetvis måste jag även…
Wait while more posts are being loaded