Profile cover photo
Profile photo
Agila
4 followers -
Agila är ett kvalificerat bemannings- och rekryteringsföretag som arbetar med läkarbemanning, sjuksköterskebemanning och socionombemanning.
Agila är ett kvalificerat bemannings- och rekryteringsföretag som arbetar med läkarbemanning, sjuksköterskebemanning och socionombemanning.

4 followers
About
Posts

Post has attachment
Public
Agila växer så det knakar och här är våra två nya tillskott till socionombemanningen! Amanda spenderar sin fritid med sina vänner och gillar att träna och är ett stort fan av tv-serier, bland annat Gossip Girl som hon anser är hennes bibel. Olivia tycker om att resa, både till varma platser med stora sandstränder och att åka skidor från en fjälltopp. Fritiden spenderas med familj och vänner där restaurangbesök är en återkommande aktivitet.
Photo

Post has attachment
Public
Agila växer så det knakar. Denna gång är det Team Allmän som har fått förstärkning i form av Mathias och Marcus.

Marcus är teknikentusiast och frilansar som drönarpilot på fritiden. Han är mycket sportslig och sysslar mestadels med klättring, tennis, löpning & gymträning. Mathias Skölds lediga tid spenderas helst på resande fot runt om i världen med förhoppning på Latinamerika som nästa resmål. Fotboll, träning och ett försök till att spela golf finns även högt på listan.

Välkomna säger vi på Agila!
Photo

Post has attachment
Public
Idag den 6 juni firar vi Sveriges nationaldag och vi på Agila hoppas att ni får en utomordentligt trevlig dag. Glöm inte solskyddsfaktorn och sillen!
Photo

Post has attachment
Public
Världsmiljödagen infaller den 5 juni varje år, ett initiativ och ett återkommande evenemang som drivs av FN:s miljöprogram. En dag att reflektera och uppmärksamma hur vi alla kan hjälpa till att förbättra vår miljö. Förutom att Agila är ISO-certifierade i 14001 källsorteras det flitigt på kontoret - vad gör du för att påverka miljön till det bättre?
Photo

Post has attachment
Public
Team Sjukhus har fått ännu en medarbetare. Sepideh kommer senast ifrån HM där hon arbetade som avdelningschef med sälj och personalansvar. På fritiden tycker hon om att resa och umgås med familj och vänner. Vi är väldigt glada över att Sepideh har börjat hos oss. Välkommen till Agila!
Photo

Post has attachment
Public
Agila välkomnar tre nya medarbetare till socionombemanningen. Merjem Demir ägnar fritiden åt att resa, umgås med familj och vänner samt njuta av god mat. Jennifer Alexandersson är uppvuxen i Borås så fotbollslaget Elfsborg ligger extra varmt om hjärtat. På fritiden gillar Jennifer att läsa, umgås med vänner och spenderar gärna tid i köket. Serdar Tümtürk gillar att upptäcka nya fritidsintressen. Hans senaste upptäckt är vandring och camping. Övrig tid spenderas med familj och vänner. Varmt välkomna till Agila!
Photo

Post has attachment
Public
Vi välkomnar vår nya teamadminstratör Jessica!

Vi vill att våra konsulter ska ha det så bra som möjligt när de är ute och arbetar för oss. Därför har vi nu utökat styrkan på kontoret med en till person som arbetar med allt runtomkring våra konsulters uppdrag. Jessica började på Agila förra veckan. Hon har bott i USA under flera år men har nu landat i Stockholm. Jessica kommer från kappseglingsbranschen där hon har arrangerat och administrerat kring flera olika cuper och race, bla Volvo Ocean Race. Hon seglar gärna och åker också utför - nästa vinter blir utmaningen att lära sin dotter stå på skidor.
Photo

Post has attachment
Public
Gratulerer med dagen, glad 17:e mai!
Idag firar vi våra grannar i väst då det är den 17 maj och Norges nationaldag! Har du något speciellt inplanerat eller någon norsk vän att fira med? Berätta gärna!
Genom Agila kan du som läkare ta del av uppdrag över hela Norge. Vi erbjuder ett stort utbud av spännande uppdrag inom samtliga sjukhuskompetenser. Kontakta oss redan idag för ytterligare information om vi kan erbjuda dig. Du når oss enkelt på 08-410 725 00.
Photo

Post has attachment
Public
För att fortsätta arbeta med marknadens bästa sjuksköterskor och vara en attraktiv arbetsgivare erbjuder vi kompetensutveckling! Ikväll hade vi den första av två HLR-utbildningar vi håller nu i maj. Agila kommer även fortsättningsvis erbjuda våra konsulter utbildningar för kompetensutveckling.

Är du intresserad av detta, kontakta din konsultchef eller ring oss på 08-410 725 00
Photo

Post has attachment
Public
Idag, fredagen den 5 maj, firas internationella barnmorskedagen. Vi på Agila vill ta tillfället i akt att uppmärksamma er, tack för det arbete ni gör!
Photo
Wait while more posts are being loaded