Profile cover photo
Profile photo
AGB Finance | ЕйДжиБи Файнанс
6,386 followers
6,386 followers
About
Posts

Post has attachment
Промоционален ипотечен кредит в евро за физически лица и юридически лица:

- Обезпечение - недвижимо имущество
- За кредит от 50 000 евро до 100 000 евро - 16% годишна лихва
- За кредит от 100 000 евро до 200 000 евро - 14% годишна лихва
- За кредит над 200 000 евро - 12% годишна лихва
- Одобрение до 2 работни дни

https://agbfinance.bg/ипотечен-кредит.html
Add a comment...

Промоционален ипотечен кредит в евро за бизнес от Ейджиби Файнанс, 14% годишна лихва за суми от 100 000 евро до 500 000 евро.
https://agbfinance.bg
Add a comment...

Промоционален ипотечен кредит в евро за физически лица от Ейджиби Файнанс, 14% годишна лихва за суми от 100 000 евро до 500 000 евро.
https://agbfinance.bg/
Add a comment...

Ипотечен кредит с ипотека за физически лица от ЕйДжиБи Файнанс на https://agbfinance.bg/
Add a comment...

Ипотечен кредит в ерво до 500 000 евро от 1.5% до 2.1% месечна лихва от AGB Finance със срок на ипотечен кредит в евро от 1 до 10 години https://agbfinance.bg/
Add a comment...

Бърз Ипотечен Кредит от AGB Finance.
В сегашно време ипотечен кредит се отпуска бързо и лесно в зависимост от нуждите на пазара както и на самите юридически лица така и на техните клиенти т.е. физическите лица. Ипотекирането на имот с кредит имат плюсове и минуси зависимост индивидуалния план на отпустнатия ипотечен кредит, каква е неговата ипотечна лихва, каква и миналата кредитна история на клиента и какви средства са нужни срещу съответната ипотека на кредитополучателя. Ипотекирането на имот с кредитно задължение е най-лесния и бърз начин да получите парите от които се нуждаете. Освен всички преимущества ипотечното кредитиране има и недостатъци а именно годишните промени по процента на инвестиционните решения на съответния погасителен план на ипотечния кредит който е обвързан с ипотека на имот. Ипотекарния длъжник трябва да следи своята кредитна история и да се стреми да погасява всички вноски на време.
https://agbfinance.bg/
Add a comment...

За да получим ипотечен кредит в днешно време е добре да се направи сравнително проучване на пазара на финансовите възможности от различни ипотечни кредитни институции за съответния регион. Ипотечното кредитиране не е нов сегмент на финансовата възможност за получаване на необходимите ни кредитни парични средства. Бърза възможност за ипотечен кредит е може би най ефикасна да получим средствата от които се нуждаем за да реализираме нуждите които са ни възникнали към момент. Важна стъпка за да ни отпуснат ипотечен кредит е да имаме чисто кредитно минало, да нямаме текущи данъци и задължения към държавата. Всеки ипотечен кредитор ще изисква от нас оценка на имот, скица, и всички сапътващи документи за получаване на кредит. Важно е да знаем от каква сума се нуждаем и съответния ипотечен кредит как ще бъде начислен за съответния период от време. Ипотечните кредити се отпускат до няколко дена след като се обработят всички документи. https://agbfinance.bg/
Add a comment...

Add a comment...

Post has attachment

Ипотечни Кредити | AGB Finance | Ипотечен кредит до 500 000 Евро | Ипотечен кредит | https://agbfinance.bg/
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded