Profile cover photo
Profile photo
Agama Taller de Viatges
34 followers -
Viatges a Alaska, Yukon, Oest del Canadà i Oest Americà.
Viatges a Alaska, Yukon, Oest del Canadà i Oest Americà.

34 followers
About
Posts

Post has attachment
Fer snorkel a Alaska!
 
La companyia de petits creuers +Uncruise ens proposa l'opció de fer snorkel per les aigües del sud-est d' #Alaska, aprofitant les marees. Ah, ells ja proveeixen els vestits de neoprè, que fins i tot a l'estiu el mar no està massa calent, per allà dalt....
 
#viatges #creuers #snorkel

Post has attachment
S’acaba el dia al llac Powell

Als anys 50 del segle passat, es van construir diversos embassaments en el grans rius dels Estats Units. Una de les preses més conegudes és la que es va fer en el riu Colorado, just abans del Grand Canyon, al nord d’Arizona, a tocar de l’estat de Utah. Ha generat l’anomenat llac Powell, una massa d’aigua immensa enmig d’un desert de roques rogenques. Personalment, no em resulta un lloc atractiu, potser pel contrast de tanta aigua enmig de tanta aridesa. Però com tot, té el seu costat bo: les postes de sol i els capvespres són de primera.
 
Viatges a l’Oest Americà dels Estats Units amb Agama: http://www.agama.cat/usa.htm
 
#LakePowell #Arizona #OestAmericà #Viatges
Photo

Post has attachment
Anant cap a Hovenweep
 
El dia abans havia visitat Mesa Verde, al sud-oest de Colorado. Anava cap al Monument Valley, just entre Utah i Arizona, dins de la reserva Navajo. Entremig, hi ha les ruines de Hovenweep, que inclouen una torre que fins mitjans del segle XIX, va ser la més alta de tot Nord-Amèrica. Feia molta calor, i us confesso que no vaig quedar impressionat per les restes que hi vaig trobar. Però la ruta fins aquest indret amagat de tot, enmig del desert, va valdre la pena. No saps si t’has perdut, si vas o tornes, grans rectes al mig del no res... fuààààà... anant cap a Hovenweep....
 
Viatges a l’Oest Americà dels Estats Units: http://www.agama.cat/usa00.htm
 
#Hovenweep #Utah #OestAmericà #Viatges
Photo

Post has attachment
Ai la Marilyn de Palm Springs...
 
Havia passat un parell de dies a Los Angeles. No és la ciutat que més m’agradi del món, per dir-ho suaument. Vaig sortir cap a l’est, a la recerca del desert del sud de Califòrnia: espai, molt espai obert, aire per respirar. Pel matí, vaig fer una breu visita al parc nacional del Joshua Tree. Per la tarda, seguint cap a l’est, em va enganxar el monsó. A finals d’agost, moltes tardes plou torrencialment al desert de Sonora, t’has d’aixoplugar.
Quan va parar, vaig seguir fins entrar a Palm Springs, l’oasi de camps de golf i palmeres,tot xop per la pluja. I allà al mig la vaig veure, sense saber ben bé si era real o la meva imaginació que començava a relliscar... ai, la Marilyn gegant de Palm Springs.... 
 
Viatges a l'Oest Americà amb Agama: http://www.agama.cat/usa00.htm
 
#Marilyn #PalmSprings #California #desert #viatges #oestamericà
Photo

Post has attachment
Modernitat i tradició a Tombstone, Arizona
 
Escolta, que avui vindré a sopar més d'hora, que ja no queden massa turistes i els de l' #OKCorral estan a punt de fer el darrer duel de la jornada. #Tombstone està molt tranquil a l'estiu, fa massa calor al sud d' #Arizona...
 
http://www.agama.cat/usa00.htm
 
#viatges #oestamericà
Photo

Post has attachment
Deadhorse Point, el mirador sobre el Green River
 
El poble de #Moab, #Utah, és la base per a la visita dels parcs nacionals d' #Arches i #Canyonlands. Entre aquestes dues maravelles, hi ha una joia amagada, que cal no perdre's. Es tracta del parc estatal de Utah de #Deadhorse (Cavall Mort). El nom és si mes no, curiós. L'entrada a aquest parc és cara (el passi pels parcs nacionals no serveix), suposo que l'estat de Utah aprofita el fet de tenir aquest petit parc tan a prop de Moab per recaudar per la resta de parcs que gestiona. Malgrat tot, no dubteu a pagar, i personalment, anar-hi per la tarda, cap a la posta de Sol. Les vistes sobre el riu Green i els canons que forma són de primer nivell, t'hi pots passar una bona estona ben embadalit.
 
Viatges a l'Oest Americà - http://www.agama.cat/usa00.htm
 
#viatges #oestamericà
Photo

Post has attachment
El bosc plujós de la costa del Pacífic Nord
 
Des del nord de Califòrnia fins a Alaska, la costa del Pacífic és una zona amb molta pluja que dona lloc a grans boscos amb arbres gegants. Molts d'aquests boscos són selves, però de clima temperat. Es distingeixen de les selves de clima tropical principalment pel nombre d'espècies vegetals. No només no són les mateixes (obviament) sinó que hi ha menys diversitat en una mateixa superfície. Això no li treu ni un gram d'interès, i una passejada per un d'aquests boscos sol ser una de les sorpreses agradables de qualsevol viatge a la costa del Pacífic Nord.
Si us interessa el tema, aquest breu article de Turisme de la Columbia Britànica us pot ser útil.
 
http://fpme.link/7niyNU  
#viatges #illadevancouver #PacificNord #ColumbiaBritanica #Canada #AgamaViatges

Post has attachment
Jenny Lake - Parc Nacional del Grand Teton
 
Per molts, el Grand Teton és com el germà petit de Yellowstone. Per mi, una delícia d'indret, on llacs i les muntanyes creen uns paisatges de postal. Val la pena anar recorrent el parc seguint la vora dels llacs, en petites passajade, com aquesta que vaig fer a tocar de Jenny Lake, al sud del parc.
 
Viatges a l'Oest Americà amb Agama - http://www.agama.cat/usa00.htm
 
#Jennylake #GrandTeton #Parcsnacionals #viatges #Wyoming #Oestamericà
Photo

Post has attachment
Miracle: una molt bona guia a Antelope Canyon
 
He fet l'excursió unes quantes vegades. Els navajo tenen poques fonts d'ingressos, i un atur galopant. No sorprèn que tinguin tendència a treure-li el màxim profit a una atracció del nivell d'Antelope Canyon. Perquè cal dir-ho: és una maravella de lloc. Per molta gent que hi hagi (i n'hi ha) no us ho perdeu, si feu un viatge per aquestes contrades. Però també cal insistir: estarà ple a vessar, sobretot si feu l'excursió del migdia, prèvia reserva amb gran antel·lació. Ara bé, el pitjor són els guies: tendeixen a tractar-te com si fossi sun vadellet cap a l'excorxador: et diuen fins i tot com fer la foto, a on... francament, horrorós.
És per tot això que encara vull destacar més la noia que veieu a la foto. Jo sóc guia de viatges, i afirmo que ella és una molt bona professional: pacient, eficient, educada, simpàtica, i a sobre, de fotografia en sap molt més que una barbaritat. El guia no es pot triar, però si us toca en la vostra excursió i la reconeixeu, feu-li saber que us he parlat del seu talent. En acabar l'excursió, doneu-li una bona propina, estic convençut que no us costarà.
 
Viatges a l'Oest Americà amb Agama: http://www.agama.cat/usa00.htm
 
#AntelopeCanyon #Arizona #viatges #oestamericà
Photo

Post has attachment
Organ Pipe o Cactus del tub d'orgue
 
El nom científic és Stenocereus thuberi, i són uns #cactus del #desert de #Sonora, que han donat nom a un monument nacional al sud d' #Arizona, just a la frontera amb Mèxic: Organ Pipe National Monument. Aquest és l'únic lloc als Estats Units on creixen en estat salvatge. I no només hi ha aquesta espècie de cactus... val la pena desplaçar-se fins tant al sud, encara que si és l'estiu hi fa molta calor.
 
Viatges a l'Oest Americà amb Agama: http://www.agama.cat/usa00.htm
 
#viatges #oestamericà #organpipe #nationalmonument
Photo
Wait while more posts are being loaded