Profile cover photo
Profile photo
Aefa Aerisya
About
Posts

Post has attachment
Pre-Loved Sharp Microwave Oven with Grill R613CST
Hai. Maaf saya nak juga guna perkataan pre-loved hehe. Saya akan pindah ke Johor dalam masa terdekat ini. Jadi saya malas nak bawa semua barang ke sana sebab awal tahun depan saya kena pindah ke Sarawak pula. Jadi baik saya jual semula semua barang-barang e...

Post has attachment
Ada Apa Dalam Laci?
Semenjak takde kerja luar ni, saya banyak duduk kat office buat kerja. Awal tahun outstation memanjang. Sekejap ke utara, sekejap selatan. Pantai Timur pun ada. Hampir setiap minggu tak ada kat rumah. Selalunya Jumaat balik dari outstation, dan Ahad kena ou...

Post has attachment
EXO Bag Series
Promotion Price : RM 55 while stock last Postage : RM 10/15 Length : 30 cm Bottom Width : 12 cm Height : 39 cm Handle Height : 5 cm Long Strap Length : NIL Opening Closer    : Zip Content      : A4 Grade : AAA Material : Quality Artificial Leather

Post has attachment
Movie Review - IT
Cerita IT ini adalah adaptasi daripada novel IT hasil karangan Stephen King. Sepanjang penceritaan ini berlaku pada cuti musim panas di sebuah bandar bernama Denny, di mana sekumpulan remaja diganggu oleh kemunculan Pennywise the Dancing Clown. Ya! Cerita b...

Post has attachment
Persediaan ke Luar negara
Gambar di atas hasil daripada program yang saya hadiri sebelum ini. Tajuk dia "Travelling". Persediaan ke luar negara. Sesuai dengan jiwa kami satu kumpulan haha. Apa yang paling penting sebelum canang diri nak ke luar negara kat mak cik rumah sebelah? Tiad...

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment
Wait while more posts are being loaded