Profile cover photo
Profile photo
Adwise - Your Digital Brain
81 followers -
Adwise is de digitale extra hersenhelft van je organisatie.
Adwise is de digitale extra hersenhelft van je organisatie.

81 followers
About
Posts

Post has attachment
Jouw openstaande vacatures direct bovenaan in de zoekresultaten van Google? Evelien blogt erover op Frankwatching!
Add a comment...

Post has attachment
Vanmorgen verzorgden wij samen met +Kees Smit Tuinmeubelen een sessie over Digital Impact aan de sector Retail van +ABN AMRO Een inspirerende ochtend!
Photo
Photo
26-06-17
2 Photos - View album
Add a comment...

Post has attachment
Wil je weten hoe je de nieuwe remarketing functie van LinkedIn kan gebruiken en hogere doorklikratio’s, lagere kosten per conversie en een hogere ROI kunt behalen? Lees dan onze nieuwste blog!
Add a comment...

Post has attachment
Yes, het is zover! Op dit moment presenteren Thijs en Mitchel de genomineerde case aan de jury van de Dutch Interactive Awards! We nemen het op tegen cases van o.a. HEMA, Jumbo en Omoda. Like om succes te wensen :) #DIA17 #spannend #digital #awards #lifeatadwise
PhotoPhotoPhoto
12-05-17
3 Photos - View album
Add a comment...

Post has attachment
1 April is Marc Snippe bij ons begonnen in de functie van Manager Finance & HRM / Business controller. Marc heeft hiervoor 13 jaar gewerkt bij De Jong & Laan als Registeraccountant / Controleleider en de afgelopen 5 jaar als CFO bij Giesbers Communicatie Groep. We zijn blij met Marc als versterking van ons team met de kwaliteiten en ervaring voor onze verdere groeiambities.
Photo
Add a comment...

Post has attachment
YES! We zijn voor het 2e jaar op rij genomineerd voor de prestigieuze Dutch Interactive Awards! In de categorie E-commerce neemt onze case van Kees Smit het dit jaar op tegen de genomineerde cases van HEMA, Omoda, McGregor, Jumbo en Rijksmuseumshop. Dat belooft nog spannend te worden tijdens de Awardshow in de Beurs van Berlage in Amsterdam op 1 juni. #zinin #dutchinteractiveawards #succesmoetjevieren
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Felisitá Qredits!
Qredits geeft nu ook ondernemers op Aruba de kans om hun eigen bedrijf te starten en te groeien. Minister president Mike Eman heeft het kantoor op Aruba officieel geopend. Onlangs startte Qredits ook op Bonaire haar activiteiten. Om de stap naar Aruba mogelijk te maken hebben we de website voor Aruba gelanceerd in 4 verschillende talen, te weten Nederlands, Engels, Spaans en Papiamento en hebben we de content verzorgd. Kredietaanvragen kunnen hierdoor via de website aruba-nl.qredits.com worden ingediend.
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Ciao Italia!
Vandaag zijn Leonie en Steven aanwezig aan het Lago Maggiore bij de introductie van de nieuwe en innovatieve productlijn van Boretti. Bij de ontwikkeling van deze introductie hebben we gebruik gemaakt van de laatste digitale innovaties. Het is het begin van een strategische en intensieve samenwerking tussen Boretti, Adwise, Studio MAD en Recreate om Boretti digitaal te transformeren en internationaal op de kaart te zetten.
PhotoPhotoPhotoPhoto
05-04-17
4 Photos - View album
Add a comment...

Post has attachment
Voordat we aan het nieuwe jaar beginnen willen we hierbij alle opdrachtgevers, partners, ambassadeurs en fans bedanken voor het in ons gestelde vertrouwen. Zonder jullie kunnen we niet doen wat we het allerliefste doen, namelijk bedrijven continu op voorsprong zetten bij het digitaal realiseren en overtreffen van de business ambities. Namens ons hele team, heel erg bedankt! We hopen dat je zult genieten van de komende feestdagen en wensen je alvast een spetterende jaarwisseling!

Lees hoe ons jaar er in vogelvlucht uitzag op: https://www.adwise.nl/blog/fijne-feestdagen-2016.html
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Een update van de bouw- en inrichtingsactiviteiten week 37 en 38.

Er is veel werk verzet en de kenmerkende cubicals zijn al in het echt te bewonderen. Nog gaver dan verwacht.

Ook onze eigen brasserie begint vorm te krijgen. De sfeer is al te proeven en de verse koffie ruik je al bijna. Nog een paar weekjes en we ontvangen je graag in 'our new office' #AdwisenewHQ.
PhotoPhotoPhotoPhotoPhoto
26-09-16
10 Photos - View album
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded