Profile cover photo
Profile photo
Adwise - Your Digital Brain
84 followers -
Adwise is de digitale extra hersenhelft van je organisatie.
Adwise is de digitale extra hersenhelft van je organisatie.

84 followers
About
Adwise - Your Digital Brain's posts

Post has attachment
Voordat we aan het nieuwe jaar beginnen willen we hierbij alle opdrachtgevers, partners, ambassadeurs en fans bedanken voor het in ons gestelde vertrouwen. Zonder jullie kunnen we niet doen wat we het allerliefste doen, namelijk bedrijven continu op voorsprong zetten bij het digitaal realiseren en overtreffen van de business ambities. Namens ons hele team, heel erg bedankt! We hopen dat je zult genieten van de komende feestdagen en wensen je alvast een spetterende jaarwisseling!

Lees hoe ons jaar er in vogelvlucht uitzag op: https://www.adwise.nl/blog/fijne-feestdagen-2016.html
Photo

Post has attachment
Een update van de bouw- en inrichtingsactiviteiten week 37 en 38.

Er is veel werk verzet en de kenmerkende cubicals zijn al in het echt te bewonderen. Nog gaver dan verwacht.

Ook onze eigen brasserie begint vorm te krijgen. De sfeer is al te proeven en de verse koffie ruik je al bijna. Nog een paar weekjes en we ontvangen je graag in 'our new office' #AdwisenewHQ.
PhotoPhotoPhotoPhotoPhoto
26-09-16
10 Photos - View album

Post has attachment
3D ontwerpen van onze nieuwe werkomgeving (Adwise HQ Almelo), waar we verwachten per 1 oktober 2016 in te trekken. Samen met Schroder Vastgoed transformeren we een voormalig autoshowroom en autogarage tot een hippe/moderne werkomgeving. Het geheel - met vele bijzondere faciliteiten - moet de mooiste werkomgeving worden voor digital professionals. Een inspirerende omgeving die ruimte biedt aan om intensief #samen te werken, waarbij #expertise en #fun de drivers zijn voor de #impact die we leveren. Impressie door B-TOO uit Eindhoven.
PhotoPhotoPhotoPhotoPhoto
29-08-16
17 Photos - View album

Post has attachment
LATEST WORK: Voor ingenieurs- en adviesbureau Tauw hebben we een werken-bij-website opgeleverd, volledig afgestemd op de potentiële medewerkers van Tauw.

Bekijk het resultaat ook online op: https://www.werkenbijtauw.nl/

Photo

Post has attachment
LATEST WORK: We hebben voor In Person een digitaal mobiliteitsplein mogen ontwikkelen. Dit centrum brengt vraagstukken rondom (persoonlijke) ontwikkeling en mobiliteit bij elkaar. Bekijk het resultaat ook online op: http://mobiliteitsplein.inperson.nl

Post has attachment
We zijn Premier Partner geworden van Google. De nieuwe premier badge is speciaal toegekend aan partners die een aanzienlijke campagneportefeuille van Google beheren en daarbij toonaangevende resultaten weten behalen voor opdrachtgevers. De eisen die gesteld worden aan Premier Partners zijn dus hoger. We krijgen daar vanuit Google meer steun, inzichten en betrokkenheid bij updates voor terug. Hiermee kunnen we nog verder ontwikkelen op dit vakgebied en opdrachtgevers nog beter ondersteunen. ‪#‎premier‬ ‪#‎partner‬ ‪#‎google‬ ‪#‎hoera‬!
Photo

Post has attachment
Wauw, we zijn met maar liefst 2 cases genomineerd voor de Dutch Interactive Awards 2016! In de categorie "corporate" met de case van Qredits en in de categorie "data" met de ROPO-case van Kees Smit. Daar zijn we best wel trots op. Nu mogen we eerst ter voorbereiding nog even aan de bak, op 22 april mogen we namelijk de jury overtuigen.

Bekijk alle genomineerden op http://www.dutchinteractiveawards.nl/nominaties-2016/

‪#‎DIA16‬ ‪#‎Trots‬ ‪#‎Nominatie‬ ‪#‎Awards‬
Photo

Post has attachment
Wij feliciteren Kees Smit Tuinmeubelen met het winnen van de Thuiswinkel Awards 2016 in de categorie Wonen & Tuin!

‪#‎Trots‬ dat wij ook ons steentje hieraan hebben mogen bijdragen!
Photo

Post has attachment
Wil jij ook meer inzicht in jouw websitebezoekers? Met onze Google Analytics Basistraining leer je hoe je deze belangrijke informatie kunt achterhalen en begrijpen.

De volgende training is op donderdag 31 maart om 09:00 uur in Almelo. Ben je erbij? Deelname is gratis, dus wacht niet langer en schrijf je vandaag nog in via: https://www.adwise.nl/academy/google-analytics-basistraining-31-maart-2016.html

Photo

Post has attachment
Een foto van een geslaagde inspiratiesessie gisteravond, waarin onze visie op e-commerce en spannende ontwikkelingen intensief werden gedeeld. Handvatten hoe e-commerce organisaties succesvol kunnen worden en/of blijven.

Ben jij ook geïnteresseerd om een sessie bij te wonen waarin we de laatste trends met je delen in een intensieve en volledig verzorgde sessie? Laat het ons dan weten op jeroen@adwise.nl
Photo
Wait while more posts are being loaded