Profile

Cover photo
Verified local business
Adriahost.rs
Web Hosting Company
60 followers|124,562 views
AboutPostsPhotosYouTube

Stream

Adriahost.rs

Shared publicly  - 
U životu svakoga blogera postoje usponi i padovi, ali jedno je važno - onaj ko se odrekao pada, odabrao je duži put do uspeha.
1
Add a comment...

Adriahost.rs

Shared publicly  - 
 
Nauči da upravljaš Jetpackom sa AdriaHostom! Mali doprinos WordPress Srbija blogu http://wpserbia.rs/2014/12/25/uputstvo-za-jetpack-dodatak/
 ·  Translate
Jetpack dodatak za WordPress je skup priključaka-modula koji su ranije bili dostupni samo za WordPress.com korisnike. Instalacijom ovog dodatka u svoj veb sajt ugrađujete mnoge korisne (priključke) mogućnosti kojima utičete na izgled, funkcionalnost, mobilnost, sadržaj i performanse. Sve ono što biste mogli da dobijete instalacijom dodataka različitih autora, uz pomoć Jetpack-a dobijate u jednom paketu. … Continue reading Uputstvo za Jetpack doda...
2
Add a comment...

Adriahost.rs

Shared publicly  - 
 
Dobar tutorial za Wordpress SEO... 

http://adriahost.rs/uputstvo-wordpress-seo-by-yoast/
 ·  Translate
Optimizacija Wordpress sajta uz pomoć dodatka Kao što je već najavljeno u prethodnom članku koji ste čitali prošle nedelje pod naslovom Wordpress SEO - Šta kada Google roboti dođu , ovde se nećete ...
1
Add a comment...

Adriahost.rs

Shared publicly  - 
 
AdriaHost: Napravili smo lepu priču sa @9Design_NoviSad http://t.co/afKdrqvLgX #saradnja
 ·  Translate
@AdriaHost Fenomenalan tim, fenomenalna usluga! Ko su 9 Design ? Graphic/Web design ekipa iz Novog Sada. Za sebe kažu da želie da stvore atraktivan i pristupačan dizajn, koji će preduzećima omogući...
1
Add a comment...

Adriahost.rs

Shared publicly  - 
1
Add a comment...

Adriahost.rs

Shared publicly  - 
 
Poslednjih par meseci uložili smo veliki trud da unapredimo našu sms marketing uslugu. Postavili smo pred sebe poprilično ambiciozne ciljeve: da unapredimo korisnički interfejs, da vratimo podršku za pošiljaoca poruke u tekstualnom obliku (Sender ID), da podržimo uplate iz celog sveta putem Paypal-a, kao i da omogućimo slanje sms poruka u sve zemlje regiona i sveta. Prvi deo posla je gotov i želim da vam predstavim šta je urađeno do sada.

http://adriahost.rs/poboljsanja-usluge-sms-marketinga/
 ·  Translate
Poslednjih par meseci uložili smo veliki trud da unapredimo našu sms marketing uslugu. Postavili smo pred sebe poprilično ambiciozne ciljeve: da unapredimo
1
Add a comment...

Adriahost.rs

Shared publicly  - 
 
Za zaradu na internetu potreban je plan, vreme i rad na stalnom usavršavanju, praćenju trendova i bogaćenju znanja i inspiracije. U osnovi, nije važno koji je vaš razlog za pokretanje bloga, važno je da vaše veb mesto bude posećeno i da ta aktivnost raste.

Bez obzira na to da li planirate da zarađujete prodajom svojih proizvoda i usluga ili reklamiranjem tuđih, najvažnije je da ispunite osnovne uslove koji će vaše ime uvesti u trku.

http://adriahost.rs/kako-da-zaradite-koristeci-svoj-blog/
 ·  Translate
Načina za zaradu na internetu je mnogo. Treba odabrati pravi i nama odgovarajući. Pročitajte o najčešćim načinima zarađivanja na internetu.
1
Add a comment...

Adriahost.rs

Shared publicly  - 
 
I malo dobre muzike za ovo sumorno jutro...

http://adriahost.rs/nova-pohvala-od-miljan-simonovic
 ·  Translate
1
Add a comment...

Adriahost.rs

Shared publicly  - 
 
Još jedna pohvala. :) Neko radi za pare, a neko za pohvale... 

http://adriahost.rs/nova-pohvala-od-darko-drazovic/
 ·  Translate
1
Add a comment...

Adriahost.rs

Shared publicly  - 
Wordpress je izbacio novu verziju svog software-a. Evo kratkog videa sa novostima. Ja lično bih malo sačekao i ne bih srljao u update sajta. Često se za 2-3 dana otkriju i isprave neki sitni proble...
1
1
Add a comment...
Contact Information
Map of the business location
Beograd Serbia
RSBelgrade
+381 11 4044770adriahost.rs
Web Hosting Company, Services Companies
Web Hosting Company
Services Companies
Web Services
Google+ URL
Your Activity
Write a review
Review Summary
4.7
29 reviews
5 star
27 reviews
4 star
No reviews
3 star
No reviews
2 star
No reviews
1 star
2 reviews
Photos
Scrapbook photo 2
Scrapbook photo 3
Scrapbook photo 4
Scrapbook photo 5
Scrapbook photo 6
Upload public photo
All reviews
Veljko Simovic's profile photo
Veljko Simovic
2 years ago
You want a cool and reliable hosting with great support? Search no more! These guys are awesome. Met them back in 2009 and recommending nothing but them ever since. Five star with no doubt.
Branko Djurkovic's profile photo
Branko Djurkovic
2 years ago
Great web hosting with great support. Very fast and reliable services. I recommend ;)
Dušan Babović's profile photo
Dušan Babović
9 months ago
Očajno iskustvo. Na početku se ponašaju profesionalno, ali kasnije im klijent nije bitan. Oberučke prihvataju novac i na bilo koji email povodom plaćanja odgovaraju u roku od 1h, a na emailove povodom problema ne odgovaraju po ceo dan. I kada odgovore, to je čisto radi reda - da vas otkače. Već 18 dana kako sam platio uslugu, nije dovršen projekat i celoj firmi mi je opao promet, zbog njih. -------- Terrible expirience! Too much delay in projects. They do not respect agreements. They do not respond to complicated user's problems. Not recommending at all!
• • •
Marko Cvijic's profile photo
Marko Cvijic
11 months ago
Koristim Adria Host već 4 godine, i ni sam ne znam koliko puta m je njihova tehnčka podrška pomogla da izađem iz problema u koji su moji WordPress sajtovi upadali (i to mojom greškom :( ) Izuzetno sam zadovoljan brzinom odziva podrške - jednostavno ne postoji problem koji mi nisu rešili!
Janel VA's profile photo
Janel VA
a year ago
I am a happy client of AdriaHost! Awesome web hosting company, products/services with excellent cutomer support! I highly recommend them to anyone.
i.m. agency's profile photo
i.m. agency
6 months ago
Najbolja online usluga u Srbiji. Svaki put pomognu sta god treba. U rekordnom roku rese svaku situaciju. Prezadovoljan sam!!
Darko Jankovic's profile photo
Darko Jankovic
7 months ago
:) Hosting je odličan, ali to se podrazumjeva. Ono što želim posebno istaći je kvalitet i predusretljivost ljudi iz tehničke podrške, te njihova želja da što brže riješe problem koji se dogodi, e to je #NEPROCJENJIVO! #AdriaHost #profesionaci #najboljihosting
Sandra Kostantinovic's profile photo
Sandra Kostantinovic
8 months ago
Hvala najlepse Goranu Magdicu na ukazanoj pomoci i resavanju problema sa wordpress sajtom. Za svaku pohvalu je sto je Goran izasao u susret i problem resio van radnog vremena.