Profile cover photo
Profile photo
Adi Pintilie
1,307 followers -
Creative director & Managign Partner at UIS
Creative director & Managign Partner at UIS

1,307 followers
About
Adi's posts

Post has shared content
Astazi avem placerea sa anuntam lansarea noului website Extended, la aproape 6 ani de la finalizarea versiunii anterioare. In tot acest timp am lucrat cu spor si am dezvoltat platforma care dispune astazi de sute de functionalitati si integrari cu cele mai cunoscute solutii si servicii, de la companii de curierat si pana la platforme de tip ERP.

Peste 65 de magazine online consacrate din Romania beneficiaza in prezent de platforma Extended, magazine castigatoare a 8 premii la GPeC - Gala Premiilor eCommerce, printre care se afla si titlul de "Magazinul Anului".

http://www.extended.ro/

Post has attachment

Post has shared content
#eCommerce  by Extended
PhotoPhotoPhotoPhotoPhoto
eCommerce by Extended
30 Photos - View album

Post has shared content
Pe 30 Iunie 2015 a avut loc prima sesiune a "Intalnirilor Consultative" din cadrul editiei cu numarul 10 a Galei Premiilor eCommerce. Adrian Pintilie (UIS & Extended) impreuna cu alti 16 specialisti in e-commerce, si totodata membri ai juriului GPeC, au oferit consultanta gratuita celor peste 45 de magazine online prezente la intalnire.

Citeste mai multe: http://www.gpec.ro/blog/17-specialisti-in-e-commerce-au-oferit-consultanta-gratuita-celor-peste-45-de-magazine-online-prezente-la-intalnirile-gpec-2015
PhotoPhotoPhotoPhotoPhoto
2015-07-03
5 Photos - View album
Wait while more posts are being loaded