Profile cover photo
Profile photo
Adebo Design
3 followers -
Propsuri Personalizate - Invitatii nunta - Tipar Digital - Photo Corner evenimente
Propsuri Personalizate - Invitatii nunta - Tipar Digital - Photo Corner evenimente

3 followers
About
Posts

Post has attachment
Propsuri cu mesaje pentru majorat - pachet nou :)

Post has attachment
Propsuri nunta Pastelate – Propsuri photobooth, Propsuri Personalizate, Propsuri cu mesaje nunta

Bine ati venit pe Adebo.ro – site-ul unde aveti posibilitatea de a cumpara online Propsuri Nunta, Masti nunta, Propsuri personalizate. Inlaturati monotonia din cadrul evenimentelor, surprindeti-va invitatii cu surprize ce pot crea o atmosfera aparte, oferiti-le sansa sa-si aduca aminte cu drag de evenimentul dvs.

Post has attachment
Bine ati venit pe Adebo.ro - site-ul unde aveti posibilitatea de a cumpara online Propsuri Botez Minnie si Mickey Mouse, Propsuri Botez Fete & Baieti, Propsuri cu mesaje pentru Botez, Propsuri personalizate. Inlaturati monotonia din cadrul evenimentelor, surprindeti-va invitatii cu surprize ce pot crea o atmosfera aparte, oferiti-le sansa sa-si aduca aminte cu drag de evenimentul dvs.

Realizam propsuri pentru nunta, propsuri photobooth, propsuri photo corner, propsuri pentru botez, propsuri pentru petreceri, propsuri haioase, propsuri cu tematica. De asemenea, putem sa facem pachete de propsuri personalizate (cu mesaje sau poze) in cazul in care va plac propsuri din alte pachete sau daca aveti texte gata stabilite.
<ul>
<li>Propsurile vin gata asamblate</li>
<li>Pachetul contine 35 propsuri</li>
<li>Livrare rapida in 24-48h prin curier</li>
<li>Dimensiunile variaza Ø 10-20 cm</li>
<li>Transportul nu este inclus in pret</li>
</ul>

Post has attachment
Esti in cautare de Invitatii nunta de toamna, sau invitatii cu tematica toamna ori invitatii nunta sidefate? Frunze, colorit, ploi reci, soare bland, elemente speciale… Adebo Design poate realiza invitatii de nunta tematice, adaptate in totalitate cerintelor clientilor, cat si pachete intregi cu diverse accesorii pentru nunta sau botez, de exemplu in cazul de fata prezentat, a fost realizat un pachet complet pentru o nunta din toamna anului 2016 in Brasov, astfel ca am fost bucurosi sa ne ocupam atat cu grafica cat si finisarea comenzii. Intr-un pachet de nunta putem include: invitatiile de nunta, meniu de nunta, plicuri de bani, etichete marturii, plicuri de bani personalizate, flipchart cu numele invitatilor sau aranjarea acestora la mese, carduri de bun venit sau multumire. Pachetele se pot extinde si cu alte produse, la cererea clientilor nostri.

Post has attachment
Astazi avem placerea de a va prezenta o invitatie de nunta deosebita, o invitatie tip bilet cinema dar si elementele ce o completeaza, realizate in acelasi stil. O nunta trebuie sa fie asa cum ai visat, este un eveniment important in viata ta si trebuie sa pui accent pe detalii iar noi te putem ajuta in aceasta privinta. Putem realiza intreg pachetul ce cuprinde: invitatii de nunta, meniuri de masa, numere de masa, carduri de multumire, etichete marturii, flipchart – lista cu invitati, plicuri de bani pentru nunta, plicuri de bani personalizate. Putem extinde gama de servicii in orice moment, insa pentru detalii va rugam sa ne contactati.

Post has attachment
Invitatie de nunta cu fluturasi si imprimeu floral direct in carton. Textul si culorile pot fi schimbate, la cererea clientului, de asemenea putem adapta si alte idei acestei invitatii. Plicul de bani pentru nunta a fost personalizat si acesta, deoarece stim cu totii, chiar si cele mai mici detalii conteaza. Puneti accent pe ele! Pretul pentru un plic personalizat, alb, este de 0.65 Lei / bucata. Putem realiza si print pe plicuri colorate, iar pretul este de 1 Leu / bucata.

Invitatia poate fi insotita de plic, pretul fiind de 4 Lei / invitatie. Plicul este personalizat si acesta cu model in relief.

Post has attachment
Aceasta invitatie imita perfect o invitatie de nunta vintage, veche, iar fundalul tip hartie invechita si simplitatea cu care textul a fost aranjat in pagina, o fac sa fie una dintre cele mai apreciate invitatii. Invitatia poate fi personalizata dupa preferintele clientului, culorile pot fi schimbate dar si tipul de font folosit. Putem realiza un pachet intreg pentru nunta voastra, format din invitatii nunta, plicuri bani nunta, meniu si numar de masa, etichete marturii, lista cu invitati si aranjarea la mese – toate, adaptate la aceeasi grafica. Reamintim faptul ca oferim servicii de design invitatii nunta, grafica invitatii nunta gratuit, daca alegeti sa colaboram!

Post has attachment
Iti doresti o nunta traditionala romaneasca? Inseamna ca esti in cautare de invitatii de nunta traditionale romanesti, invitatii cu motive romanesti, cu elemente aparte care sa va reprezinte pe voi doi, viitori miri, sau ma insel? 🙂 Adebo Design realizeaza invitatii de nunta handmade, invitatii de nunta personalizate si adaptate in totalitate cerintelor clientului, astfel incat rezultatul final sa fie chiar peste asteptari. Putem realiza plicuri de bani cu motive romanesti, meniu de nunta cu elemente traditionale romanesti, invitatii deosebite.

Post has attachment
Cauti invitatii de nunta in maghiara, invitatii de nunta in ungureste? Culoarea preferata pentru cel mai important eveniment din viata ta o sa fie galben cu negru? Avem pregatit un model de invitatie de nunta deosebit si special in felul ei. Desigur, culorile pot fi schimbate, textul cat si fontul (tipul de scris). De asemenea, pentru intreg pachetul ce il putem realiza se poate opta pe aceeasi grafica, astfel incat toate elementele sa se combine in momentul in care sunt puse laolalta. Putem realiza pahare de nunta pictate manual cu initialele sau numele mirilor, a nasilor, etichete pentru marturiile de nunta, numere de masa ce pot fi inserate in rame foto, meniu nunta triunghi din care invitatii tai pot sa se informeze cu privire la bauturile si mancarurile ce se vor servi pe parcursul evenimentului.

Post has attachment
Va prezentam invitatia de nunta Dencat, in care predomina culoarea piersicii. Acestui model, in aceeasi grafica ii putem adauga un meniu de nunta cu numar de masa inclus si bineinteles plic de bani realizat pe carton gros de 300 grame. Eleganta, stil, rafinament – daca puneti accent pe ele, va recomandam cu caldura acest model de invitatie, cat si design-ul ce poate fi adaptat/schimbat in totalitate, daca va doriti.
Wait while more posts are being loaded