Profile cover photo
Profile photo
Addix
2 followers
2 followers
About
Posts

Post has attachment
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Sint Jorisstraat 11
Photo
Add a comment...

Post has attachment

Addi Korthout ‘ADDIX’ Ontwerpt Oeteldonk Jaarembleem 2012
Bij een eerste deelname aan de ontwerpwedstrijd van het Oeteldonkse Jaarembleem is het gelukt om als winnaar uit de bus te komen. Bij het inzenden van mijn ontwerp was ik wel erg content met het resultaat, een lange periode van onzekerheid werd uiteindelijk beloond met een eervolle uitslag. Het Oeteldonkse thema van 2012 is ‘houdt oe jong’ waarbij mijn gedachte in eerste instantie uitgingen naar de speen geknoopt aan een Oeteldonkse das…
Terwijl ik thuis op ons balkon de ideeën zat te schetsen kwam ik samen met mijn vrouw al snel op het idee om in plaats van een das het uiteindeljke speenkoord te gaan gebruiken. Het ‘net’ uitsteken van de bretelklip zou daarbij de verbondenheid tussen jong en oud moeten gaan verbeelden. Je kunt hem als het ware aan je kiel vast klikken. Het feit dat vanaf februari 2012 16.000 kielen voorzien worden van mijn ontwerp maakt mij als een geboren en getogen oeteldonker natuurlijk bijzonder trots.
Add a comment...

Post has attachment
‘Flash’ banners… ook bij een mobiele weergave
Onlangs hebben we voor Princen Sport Den Bosch de website geoptimaliseerd, nog niet geheel responsive maar qua weergave wel volledige ‘mobile compatible’. De Flashbanners, zoals we deze in de volksmond kennen, werden niet juist weergegeven op mobile ‘Apple’ telefoons…met als gevolg grijze vlakken met het bekende legosteentje. Bij het vormgeven van communicatie banners zijn ‘flashy’ bewegingen wel gewenst en juist ook effectief. Op basis van HTML5 met bijbehorende javascripts is het dus wel mogelijk om in banners te variëren met bewegingen, om zo het actiematige karakter dat bij retail communicatie past te behouden… ook op mobiele apparaten.
Add a comment...

Addix.nl in ‘Vloeibaar’ Webdesign
Achter de schermen hebben we tijdens de zomermaanden hard gewerkt aan een nieuwe website. Een uitgebreide portfolio met gevarieerde projecten, een verfrissende vormgeving en qua techniek weer helemaal up to date. Onze website is vanaf nu ook responsive….. als het ware ‘vloeibaar’. Een website wordt in verhouding steeds minder vaak via een desktop PC of laptop bezocht, maar juist des te meer middels een Smartphone (iPhone) of Tablet (iPad). Responsive webdesign zorgt ervoor dat de schermindeling van een website gevarieerd wordt weergegeven. Het framework van een website in een vast formaat is dus niet meer van deze tijd.
“We willen onze opdrachtgevers het aller nieuwste bieden, dan moeten we zelf ook niet achter de feiten aan lopen”
Mocht u geïnteresseerd zijn in een ‘vloeibare’ website, of in een van onze andere diensten, neem dan geheel vrijblijvend contact op.
Add a comment...

Post has attachment
Portfolio
PhotoPhotoPhoto
2013-10-21
3 Photos - View album
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded