Profile cover photo
Profile photo
Add Cream AB - Reklambyrå och webbyrå i Örnsköldsvik
About
Posts

Post has attachment
Ågrenshuset​ i Örnsköldsvik har fått en ny hemsida - levererad med kärlek av oss på Add Cream​!

http://www.agrenshuset.se/

"Add Cream har gjort ett väldigt fint jobb och varit väldigt tillmötesgående genom processen" - Sanna Krantz, Ågrenshuset Produktion
Photo

Post has attachment
+Malux Sweden AB i Örnsköldsvik behövde en enklare digital lösning för bättre kommunikation mellan kunder, underleverantörer och Malux. Den lösningen är vi på Add Cream stolta över att ha skapat.

Sedan starten 1972 har det varit extremt viktigt för Malux att leverera riktigt god service. Genom att vara tydliga i sin kommunikation, skapa mervärde för sina kunder och ta ansvar för sina produkter och lösningar vill Malux vara det mest förtroendeingivande företaget i branschen.

Med tiden har Malux webbplats däremot inte utvecklats i samma takt som kundernas och verksamhetens behov och framför allt inte i takt med det växande produktsortimentet. Läs mer om hur vi hjälpte Malux:

https://www.addcream.se/case/malux

Post has attachment
Digital marknadsföring är inte alls något mysterium när man bryter ner det i de här fem stegen. Häng med i veckans djupdykning!

Post has attachment
Add Cream växer så det knakar! Förra veckan skrev vi om vår nya medarbetare Mattias Hamberg. Stolarna runt fikabordet fortsätter fyllas på här på kontoret i Örnsköldsvik, och den här veckan har vi glädjen att introducera ännu ett nytillskott i vårt team: Daniel Sjöberg, digital specialist.

Post has attachment
Tidigare i år sökte vi programmerare med “Mad Skillz” hit till Add Creams högkvarter i Örnsköldsvik, som ville vara med att utveckla framtidens webbapplikationer till våra kunder - allt från e-handelsplattformar, appar eller webbplatser.

Vi kan nu med glädje meddela att vi för några veckor sedan fick tillökning på kontoret. Med stor trumvirvel vill vi presentera Mattias Hamberg, Add Creams nyaste programmerare!

Post has attachment
Den svenska båttillverkaren Anytec bygger marknadens grymmaste aluminiumbåtar. Hur vet vi det? Fråga vilken kräsen båtmänniska som helst. Inför båtsäsongen 2011 fick Add Cream i uppdrag att hjälpa Anytec med varumärkesutveckling och att kommunicera produkternas kärnvärden så tydligt som möjligt till målgruppen. Fem år har gått sedan dess och samarbetet fortgår fortfarande.

I år lanserades den nya båtmodellen Anytec 1221, och ägare till det första exemplaret är Peter Forsberg. Han berättar mer om "superbåten" här: http://www.hamnen.se/artiklar/motorbatar/anytec-1221-foppa-berattar-om-sin-superbat.html

Post has attachment
För en tid sedan hörde jag en intervju med en dam som fyllde 100 år. Journalisten frågade: “Vilken är den största skillnaden mellan nu och då du var barn?” Damen tänkte efter och svarade: “När jag var liten fanns det ingen knapp att trycka på”

Post has attachment
Case: Docksta Skofabrik - Slippers från 50-talet i ny digital förpackning. Docksta Skofabrik, beläget mitt i världsarvet Höga Kusten och med anor från 1923, är en av de få skofabriker som finns kvar i Sverige. Skoproduktionen sker fortfarande för hand och med ett gediget hantverk.

Hantverket har bestått generation efter generation, men mycket annat har förändrats både i och utanför skofabriken sedan 20-talet. För att möta dagens marknadsförutsättningar och hitta rätt i sin varumärkesstrategi valde Docksta Skofabrik att anlita Add Cream. https://www.addcream.se/case/docksta-skofabrik

Post has attachment
Så lyckas du som företagare med Snapchat - tips från en ung inbiten Snapchat-användare.
Wait while more posts are being loaded