Profile cover photo
Profile photo
Adaptacije d.o.o.
2 followers -
Adaptacija stana može biti lijepa uspomena!
Adaptacija stana može biti lijepa uspomena!

2 followers
About
Posts

Post has attachment
PODIJELITE KUPAONICU S LJUBIMCEM

Onima koji nemaju kućnog ljubimca u svom stambenom prostoru ova bi se tema mogla učiniti smiješnom. Međutim, vlasnici četveronožnih čupavaca često su zabrinuti oko problema koje suživot sa životinjom nosi. 

http://adaptacija-stana.com/kupaonica-za-nase-kucne-ljubimce.html

Post has attachment
Bez boja naša bi stvarnost bila jednolična.

Bez boja ona bi bila dosadna. Upravo su boje to što prvo primjećujemo, one nam se najprije svide ili ne. No, boja bez svjetlosti ne bi bilo, iako je  sunčeva svijetlost bijele boje. Od sunčeve se svjetlosti optičkom prizmom dobije čitav spektar boja, od kojih neke na nas djeluju umirujuće, dok nas druge uznemiruju. Boje, naime, utječu na naše osjećaje i raspoloženje. Stoga je važna ne samo boja stvari i zidova koji nas okružuju, već je bitno i kako su usklađene sve te boje i nijanse.

http://adaptacija-stana.com/bez-boja-nasa-bi-stvarnost-bila-jednolicna.html

Post has attachment
STOLARSKI RADOVI KAKO ESTETSKI SPOJITI INTERIJER I EKSTERIJER

Vrata i stepenište spajaju eksterijer sa našim interijerom, naš interijer dijele na više prostorija spajajući ih u jednu cjelinu u kojoj živimo. U adaptaciji stana ili kuće vrata i stepenište postaju granica između arhitekture i dizajna interijera onoga trenutka kada svoju ideju želite realizirati. Često su zanemaren detalj i rijetko im se posvećuje pažnja, a razlog tome je što se osim njihove primarne funkcije zanemaruje ona estetska.

http://adaptacija-stana.com/drvo-u-interijeru.html
Drvo u interijeru
Drvo u interijeru
adaptacija-stana.com

Post has attachment
PODRUMSKI PROSTOR I TE KAKO MOŽE BITI OK.

Shvatili ste da Vam je potrebno više prostora, i da ste ograničeni na klasični raspored Vašega doma koji jednostavno podsjeća na sve ostale kuće u susjedstvu.  Prostorija više uvijek je dobrodošla, a osobito ona prostorija čiji karakter samo mašta ograničava. Stari, mračni i razbacani podrum idealan je za adaptaciju kako bi postao vrijedan dio Vašega doma.

http://adaptacija-stana.com/kreativna-paleta-podrumskih-prostorija.html

Post has attachment
OSTAKLJENI DOM UGRIJAN SUNČEVIM ZRAKAMA

Staklo je u arhitekturi i građevinarstvu preuzelo veliku dekorativnu ulogu, sa funkcijom dobivanja puno veće količine svjetlosti u našim stambenim objektima ili poslovnim prostorima. Kako bismo naš boravak u tim prostorima uljepšali sunčevim svjetlom, koje nas hrani onom  dozom radosti svojim sjajem, koristiti ćemo veliku količinu staklenih površina. 

http://adaptacija-stana.com/staklo-u-interijeru.html
Staklo u interijeru
Staklo u interijeru
adaptacija-stana.com

Post has attachment
UGODNIJA I ZDRAVIJA MIKROKLIMA U NAŠEMU DOMU

Ljeto je najomiljenije godišnje doba većini pa tako možda i Vama. Odmor, Sunce, plaža, more, besramno uživanje sve su to asocijacije na ljeto koje ipak uz ove hedonističke motive ima i jednu veliku manu, a to je paklena vrućina, neizdrživa sparina i dehidracija. Zašto ne biste ove nedostatke riješili na najjednostavniji mogući način, ugradnjom klima uređaja i time postigli ugodnu mikroklimu Vašega doma, vikend kuće ili poslovnog prostora. 

http://adaptacija-stana.com/klima-uredjaji-i-ventilacija.html
KLIMA UREĐAJI I VENTILACIJA
KLIMA UREĐAJI I VENTILACIJA
adaptacija-stana.com

Post has attachment
Bilo da živite u bučnome gradu ili manjemu mjestu gdje su zime izrazito hladne, a vjetar dovoljno jak da prodre u Vaš dom kroz vrata ili prozore, morate zaštiti svoj dom od vanjskih utjecaja i bučne okoline. 

http://adaptacija-stana.com/pvc-stolarija.html
PVC stolarija
PVC stolarija
adaptacija-stana.com

Post has attachment
Nije samo ljepota Vašeg doma važna već i Vaša sigurnost!

U vrijeme godišnjih odmora, kada napuštamo svoje domove i odlazimo na dugo iščekivani odmor, probude se i naši strahovi od provale i krađe. Nažalost, takva (ne)djela znaju se dogoditi čak i dok su stanari još prisutni, jer - iako na to ne mislimo – sezona kriminala traje cijelu godinu. Upravo zbog toga treba se dodatno pobrinuti za vlastitu sigurnost i onu naše imovine, a ugradnja protuprovalnih vrata prvi je korak koji valja poduzeti. Dobro osigurana vrata spriječiti će provalnika da na lak način uđe u Vaš dom, a vjerojatno će obeshrabriti i sam pokušaj.

http://adaptacija-stana.com/i-provalnici-ulaze-kroz-vrata.html
I provalnici ulaze kroz vrata!
I provalnici ulaze kroz vrata!
adaptacija-stana.com

Post has attachment
Odabrati kvalitetnu slavinu nije jednostavno

Kako god uredili svoju kupaonicu tek pažljivim izborom detalja ona će zablistati u svom punom sjaju. Možemo reći da su slavine gotovo najvažnije od tih detalja jer su neophodne i uočljive, a svojim dizajnom mogu uspješno pratiti stil prostorije ili pokvariti dojam. U isto vrijeme, njihova vanjština nije jedina stvar kojom bismo se trebali rukovoditi prilikom odabira.

http://adaptacija-stana.com/kako-odabrati-slavinu.html
Kako odabrati slavinu
Kako odabrati slavinu
adaptacija-stana.com

Post has attachment
Gotovo da i nema doma koji bar u jednoj prostoriji nije uređen keramičkim pločicama. Najčešće se primjenjuju u kupaonicama i kuhinjama, ali nalazimo ih i u hodnicima, stubištima, na terasama, trijemovima, pa čak i u dnevnim boravcima! 

http://adaptacija-stana.com/kreativna-keramika.html
Kreativna keramika
Kreativna keramika
adaptacija-stana.com
Wait while more posts are being loaded