Profile

Cover photo
Adapt A/S
108 followers|197,892 views
AboutPostsPhotosYouTube

Stream

Adapt A/S

Shared publicly  - 
 
I Adapt vil vi lige nå at give besked om, at vi søger en ny System Administrator, inden vi siger tak for 2015! Er det mon dig eller kender du nogen?

Godt nytår! ;-)
 ·  Translate
Adapt A/S is an open source digital agency that combines business understanding, design and technology. We’ve been developing open source web solutions and apps for customers in the private and public sector since 1998 and are today one of Denmark’s biggest agencies.
1
Add a comment...

Adapt A/S

Shared publicly  - 
 
Adapt Mobile søger en erfaren projektleder - er det dig? ;-)
 ·  Translate
Interesserer du dig for apps og den mobile platform? Vores projektleder Michael har fået nye opgaver internt i organisationen, og vi søger derfor en ny projektleder, der kan tage hånd om vores spændende kunder og deres projekter. Du vil blive en central figur i vores voksende organisation.  
1
Add a comment...

Adapt A/S

Shared publicly  - 
 
Gik du glip af Adapts seminar: “Gør SEO til en strategisk og taktisk del af din online marketing indsats”? Så fortvivl ej - vi har optaget hele seminaret på video, som du nu kan se på nedenstående link! ;-) 
 ·  Translate
Gik du glip af seminaret “Gør SEO til en strategisk og taktisk del af din online marketing indsats”, som blev afholdt onsdag den 18. november 2015. Så fortvivl ej - vi optog hele seminaret, som du kan se nedenfor:
1
Add a comment...

Adapt A/S

Shared publicly  - 
 
”Jeg vil anbefale alle, der arbejder med udvikling af nye websites, at gennemføre brugertest. Det er fantastisk at se, hvordan brugerne navigerer rundt på sitet og ”tænker højt” omkring de tanker og ideer, som man har lagt til grund for sit nye site"!

Sådan lyder meldingen fra Online Salgschef, Peter Bøgedal Rasmussen, fra Lalandia, som netop har fået brugertestet deres nye løsning i Adapts usability lab!
 ·  Translate
Lalandia har fået udviklet en ny hjemmeside. I den forbindelse ønskede Lalandia at undersøge, hvordan deres nye hjemmeside modtages af målgruppen, og om det nye website lever op til både brugernes og Lalandias egne forventninger.
1
Add a comment...

Adapt A/S

Shared publicly  - 
 
Adapt lander stor ny international kunde! Huset Markedsføring har skrevet lidt mere om det i artiklen nedenfor :-)
 ·  Translate
Den danskfødte og i dag globale spilgigant Unity har netop indledt et samarbejde med det danske digi
1
Add a comment...

Adapt A/S

Shared publicly  - 
 
Vi søger en Junior UX Designer, som vil være med til at skabe fantastiske brugeroplevelser for vores kunders kunder. Er det mon dig eller kender du nogen?
 ·  Translate
1
Add a comment...

Adapt A/S

Shared publicly  - 
 
I forbindelse med julen har Adapt, for 5. år i træk, valgt at støtte Børnecancerfonden med et større pengebeløb. Læs mere om donationen, og hvorfor vi har valgt at støtte netop Børnecancerfonden.
 ·  Translate
I morgen står der december måned i kalenderen, og det betyder også, at tiden er kommet til Adapts årlige juledonation. For 5. år i træk støtter Adapt Børnecancerfonden med et større pengebeløb.
1
Add a comment...

Adapt A/S

Shared publicly  - 
 
Brugervenligheden på offentlige digitale løsninger er for dårlig lyder kritikken fra Rigsrevisionen. Læs hvad kritikken går ud på, samt Adapts bud på, hvordan brugervenligheden kan forbedres. 
 ·  Translate
Det er hårde ord, men ikke desto mindre er det, hvad Rigsrevisionen vurderer efter de har undersøgt og testet virksomhedsrettede digitale selvbetjeningsløsninger. Det offentlige bør ganske enkelt stramme op, og have mere fokus på brugervenlighed lyder kritikken. Rigsrevisionens tests viser, at ingen af de 9 undersøgte områder er brugervenlige for ikke-professionelle brugere fra start til slut. Den manglende brugervenlighed opstår i forskellige le...
1
Add a comment...

Adapt A/S

Shared publicly  - 
 
Efter mange måneders udvikling og test er den endelige version af Drupal 8 nu på gaden. Faktisk lige præcis i dag. Drupal 8 er en af de mere markante Drupal-opgraderinger, hvilket blandt andet skyldes de mange API-ændringer, men også grundet de mere end 200 nye funktioner og forbedringer, blandt andet i forhold til editoren.
1
Add a comment...

Adapt A/S

Shared publicly  - 
 
Se vores nyeste video om Nyhavn Rejser, og hvordan de har tager online mediet til sig, og gjort en forskel! 

For et skarpt fokus og en markant online tilstedeværelse er et must, hvis man som Nyhavn Rejser har store ambitioner, tager kunderne seriøst og gerne vil være et af Danmarks førende rejsebureauer ;-) 
 ·  Translate
1
Add a comment...

Adapt A/S

Shared publicly  - 
 
Danmarks Tekniske Universitet (DTU) har et digitalt bibliotek kaldet DTU Findit, hvor undervisere, forskere  og studerende kan finde knapt 100 millioner videnskabelige artikler, bøger og andre publikationer, som de skal bruge til undervisning, forskning eller studier.
1
Add a comment...

Adapt A/S

Shared publicly  - 
 
Vores søsterselskab Adapt Mobile har indgået endnu et samarbejde med Xombat Aps om at portere det populære spil Shipping Manager til en app. Shipping Manager er et underholdende og udfordrende spil, der gør brugeren til administrerende direktør for sit eget rederi, og alt hvad det indebærer. Spillerens opgave er bl.a. at købe nye eller brugte skibe, planlægge rentable ruter og foretage investeringer.
1
Add a comment...
Contact Information
Contact info
Phone
33 41 10 50
Email
Address
Langebrogade 6E, 5. sal 1411 København K.
Story
Tagline
We grow your digital business
Introduction

Hos Adapt er enhver løsning unik, og det elsker vi! Vores mål er øge dit digitale potentiale, derfor implementerer vi kun idéer, som giver din målgruppe værdi - og altid med udgangspunkt i reelle data.

Faste teams

Til daglig arbejder vi ud fra tætte kunderelationer baseret på gensidig kemi. Som vores kunde får du altid et fast Client Team, som kender til din forretning, dit projekt og din historik. Teamet ledes af en Project Manager, udvikles af backend samt frontend og suppleres af vores specialister i design, insights, UX.

Internationalt perspektiv

Adapt har kontorer i København, Boston, Barcelona, Berlin og to placeret i Litauen. Med 80+ medarbejdere rundt i verden tillader vi os derfor at tænke det globale aspekt ind i din lokale forretning – mere konkret sagt: We work local, but think global.

Vi glæder os til at lære din forretning at kende!

Læs mere om os her:
Links
YouTube