Profile cover photo
Profile photo
Adams Fietsverhuur
1 follower
1 follower
About
Posts

Adams fietsverhuur hecht veel waarde aan service, daarom worden de gehuurde fietsen door ons bezorgd op elke gewenste locatie. U kunt bij ons terecht voor de huur van 3-speed fietsen, elektrische fietsen, mountainbikes, tandems, bakfietsen, chopperbikes, kinderfietsen, steps en allerlei accessoires. Wij bieden kwaliteit en hebben gekozen voor gerenommeerde fietsmerken als Berg, Thompson en Pointer tweewielers. Naast de verhuur van fietsen kunt u bij ons ook terecht voor de aankoop van een fiets. Door onze ruime ervaring zorgen wij voor maatwerk. Een fiets moet aansluiten bij uw wensen en goed afgesteld worden, zodat hij aansluit op uw postuur. Hierdoor wordt fietsen een comfortabele en veilige bezigheid, waaraan u veel plezier zult beleven. Een goed afgestelde fiets voorkomt ook lichamelijke klachten. Adams fietsverhuur in Ulicoten levert ook gebruikte fietsen, die wij in onze eigen werkplaats in goede conditie brengen, zodat de gebruikte fiets een tweede leven krijgt.
 
Ook voor reparatie aan uw fiets kunt u op ons rekenen. Ongeacht het merk en type van de fiets beschikken wij over de juiste kennis en materialen om de fiets op vakkundig wijze te repareren. Wij hanteren daarbij eerlijke prijzen, zodat u weer veilig en vertrouwd de weg op kunt, zonder daarvoor de hoofdprijs te betalen!
 
Het huren van een fiets geeft u vrijheid en is een goede mogelijkheid om verschillende types fietsen eens uit te proberen. De fietsen zijn goed onderhouden. Als u één of meerdere fietsen wilt huren, neemt u dan 24 uur van tevoren telefonisch contact met ons op op nummer 06-48406790 voor een reservering, dan zorgen wij ervoor dat de fietsen op de gewenste locatie worden afgeleverd. Dat is wat wij verstaan onder goede service! Als u met een grote groep wilt gaan fietsen, bijvoorbeeld bij een personeelsfeest, neemt u dan vroegtijdig contact met ons op, om u te verzekeren van de beschikbaarheid van een groter aantal fietsen.
 
Adams fietsverhuur verzorgt ook arrangementen. Fietsen is een gezonde bezigheid en geeft u de kans om nieuwe plekken te ontdekken in alle rust. Met het fietsknoopuntensysteem arrangement kunt u fietsen in 8 regio's naar keuze in Noord-Brabant. Met behulp van een fietskaart wordt u geïnformeerd over alle bezienswaardigheden op de door u uitgekozen route. Ook staan alle fietscafés aangegeven waar u van harte welkom bent onderweg.
Ook een mountainbike clinic arrangement behoort tot de mogelijkheden. Met uw familie, vrienden of collega's maakt u kennis met de vele mogelijkheden van de mountainbike en gaat u onder begeleiding een fraai parcours afleggen in een bosrijke omgeving.
 
Informeert u naar alle mogelijkheden bij Adams fietsverhuur, u kunt ons bellen op 06-48406790. Een e-mail sturen kan ook: adamsfietsverhuur@live.nl. U ontvangt dan zo spoedig mogelijk een reactie.
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded