Profile

Cover photo
Verified local business
ACP.al | Albanian Construction Portal - Portali i ndertimit
Marketing Agency
Today 9AM–5PM
52 followers|129,321 views
AboutPostsPhotosVideos

Stream

 
Gjoba per ndotjen e ambientit, Bashkia e Tiranes pergatit listen me penalitete
 ·  Translate
Gjoba per ndotjen e ambientit, Bashkia e Tiranes pergatit listen me penalitete.Gjoba per ndotjen e ambientit, Bashkia e Tiranes pergatit listen me penalitete.
1
Add a comment...
 
Skema e re e energjisë do të aplikohet duke filluar nga data 16 korrik. Ky lajm është bërë i ditur nga administratori i Operatorit të Shpërdarjes së Energjisë Elektrike, Ardian Çela.
 ·  Translate
Skema e re per energjine, perfitojne 30 mije familje, Nga 16 korriku nis skema e re per energjine, perfitojne 30 mije familje.Nga 16 korriku nis,Skema e re per energjine,
1
Add a comment...
Investimet gjermani ne SHqiperi, Gjermania, Investimet Gjermane .Merkel: Investimet Gjermane ne Shqiperi gati, forconi ligjin.Merkel: Investimet Gjermane ne Shqiperi.
1
Add a comment...
 
Nga natyra e universit (në qoftë se ka vetëm një) tek pyetja pse endërrojmë, si ka lindur jeta etj. Ka shumë gjëra që njerzimi nuk i shpjegon dot!
 ·  Translate
Nga natyra e universit (në qoftë se ka vetëm një) tek pyetja pse endërrojmë, si ka lindur jeta, etj. Ka shumë gjëra që njerizimi nuk i shpjegon dot! A do të mundet.
1
Add a comment...
 
Nëse jeni të apasionuar mbas yjeve dhe dëshironi të shihni hënën por nuk keni një teleskop, tashmë është gjetur zgjidhja e duhur, falë një aparati fotografik.
 ·  Translate
Nëse jeni të apasionuar mbas yjeve dhe dëshironi të shihni hënën por nuk keni një teleskop, tashmë është gjetur zgjidhja e duhur, falë një aparat fotografik.
1
Add a comment...
 
Shqiperia do te perfitoje 300 milione meter kub gaz ne vit nga TAP
 ·  Translate
Ndertimi i gazjellesit, Perfitimet e Shqiperise nga gazjellesi TAP, 300 milione meter kub gaz,
1
Add a comment...
 
Zona ekonomike ne Spitalle, ja procedurat dhe dokumentet per konkurrim
 ·  Translate
Qeveria ka publikuar kontratën dhe procedurën konkurruese për ndërmarrjet që duan të shtrijnë aktivitetin në zonën e Spitallës.Dokumentacioni i nevojshem per konkurim,
1
Add a comment...
 
Impakti ekonomik i TAP ne Shqiperi, ne 50 vjet 743 milion euro
 ·  Translate
Sipas një studimi të kryer nga Universiteti i Oksfordit , mbi impaktin ekonomik që do të ketë TAP në Shqipëri, përveç investimit prej 1 miliard euro, vendi ynë do të përfitojë.
1
Add a comment...
Kriza greke, si jane infektuar gjashte shtete Ballkanike, perfshire Shqperine Shtetet qe preken nga kriza e Greqise, Shqiperia nder to Ja shtetet qe preken nga Kiza e Greqise
1
Add a comment...
 
Ka tejkaluar prej kohësh 1 miliard përdorues dhe çdo ditë pasurohet me risi në formë e përmbajtje, por cila është e ardhmja e Facebook, rrjetit më të madh social në botë?
 ·  Translate
Përdoruesit e Facebook shumë shpejt do të mund të dërgojnë mesazhe telepatike. Sipas Mark Zuckerberg   “teknologjia e fundit e komunikimit”, do të mundësojë.
1
Add a comment...
Pazari i Ri, Projekti i Pazarit te Ri,Rikonstruksioni i Pazarit te ri ne Tirane, Projekte te reja te bashkise per 2015, Projekti ka përfunduar dhe vlera e investimit llogaritet në
1
Add a comment...
 
Divane shumengjyreshe dhe minimaliste, trendet e 2015!
 ·  Translate
Divane shumengjyreshe dhe minimaliste, trendet e 2015!.Kolltuqe shumengjyreshe dhe minimaliste trendet e 2015, Trendet e divaneve dhe kolltuqeve për 2015
1
Add a comment...
Contact Information
Map of the business location
Bulevardi Gjergj Fishta Tirana Albania
Bulevardi Gjergj FishtaALTirana
+355 4 630 5275acp.al
Marketing Agency, Advertising
Marketing Agency
Advertising
Business Related
Business Service
Services Companies
Today 9AM–5PM
Thursday 9AM–5PMFriday 9AM–5PMSaturday 9AM–5PMSunday ClosedMonday 9AM–5PMTuesday 9AM–5PMWednesday 9AM–5PM
Google+ URL

Street View

Panorama
Write a review
Review Summary
2 reviews
Photos
Scrapbook photo 2
Scrapbook photo 3
Upload public photo
Your Activity