Profile

Cover photo
158 followers|29,478 views
AboutPostsPhotosYouTube

Stream

Achmea

Shared publicly  - 
Nieuws & Media, Actuele informatie van en over Achmea. Hier vindt u ons nieuws, onze blogs en onze persberichten.
1
Add a comment...

Achmea

Shared publicly  - 
 
Risico’s nemen; dat hoort bij het leven! Maar waar kun je op terugvallen als het even tegenzit? Door de eeuwen heen is de mens op zoek naar (financiële) zekerheid. Omdat je niet alleen nú maar ook in de toekomst prettig wilt kunnen leven.

Wij sprongen in de tijdmachine en gingen terug in de tijd, op zoek naar de eerste uitingen van indekken tegen risico’s en tegenslagen. En we zagen dat onze voorouders allang verder keken dan hun neus lang was en zich verzekerden tegen mogelijke risico’s. 
 ·  Translate
1
Add a comment...
Story
Tagline
Achmea is de grootste verzekeringsgroep in Nederland. Met ruim 14.000 medewerkers in Nederland, en zo’n 2.500 daarbuiten in Europa, ontzorgen we een brede klantengroep van particulieren, overheden en beursgenoteerde bedrijven tot kleine bedrijven en zelfstandigen.
Introduction
Achmea is de grootste verzekeringsgroep in Nederland. Met ruim 14.000 medewerkers in Nederland, en zo’n 2.500 daarbuiten in Europa, ontzorgen we een brede klantengroep van particulieren, overheden en beursgenoteerde bedrijven tot kleine bedrijven en zelfstandigen. 

Onze hoofdvestigingen bevinden zich op negen kernlocaties in Nederland, te weten Amsterdam, De Meern, Leiden, Tilburg, Zeist (hoofdkantoor), Amersfoort, Apeldoorn, Zwolle en Leeuwarden.
Links
YouTube
Contact Information
Contact info
Address
Handelsweg 23707 NH Zeist