Profile cover photo
Profile photo
Accu Megastore B.V.
8 followers -
Accu Megastore is een toonaangevende leverancier van auto-accu's, motor accu, boot accu's, caravan accu's, UPS-accu banken. Koop nu online.
Accu Megastore is een toonaangevende leverancier van auto-accu's, motor accu, boot accu's, caravan accu's, UPS-accu banken. Koop nu online.

8 followers
About
Posts

Post has attachment
De batterijen producent NorthStar werkt voortdurend aan duurzame ontwikkelingen om zo ons effect op het milieu te minimaliseren. Door gebruik te maken van de AGM-dunne plaat en koolstof technologie, hebben de NorthStar Blue+ batterijen dieselgeneratoren vervangen in meer dan 5000 telecom-sites in Pakistan, waardoor de bedrijfskosten en de milieueffecten aanzienlijk worden verminderd, terwijl een betrouwbaarder en duurzamere energiebron wordt gewaarborgd.
Voor meer informatie over dit product kunt u contact opnemen met ons verkoopteam.


https://www.youtube.com/watch?v=B0Qs9tSB3f0

Post has attachment
Accu’s zijn soms moeilijk te doorgronden. Bij een test kunnen slechte accu’s het juiste voltage geven. Dit komt omdat de meeste multimeters het voltage meten zonder dat er lading afgenomen wordt. Als het voltage goed is, maar u heeft toch problemen met uw accu, dan is de enige manier om er achter te komen of de accu goed is, een test onder ontlading te laten doen door een monteur.

Wees voorzichtig. Goede accu’s kunnen ook een laag voltage geven en daardoor slecht uit een test komen. Dit komt omdat het onderscheid tussen een lege en een slechte accu over het hooft wordt gezien. Kortom, laat u zich goed informeren om problemen te voorkomen.
Photo

Post has attachment
8 Commandments to prolong your car battery life
Photo

Post has attachment
Waarom een Optima

• Bijna tweemaal langere levensduur dan andere batterijen.

• Meer energie tijdens de eerste 1, 3, 5, en 10 seconden van het starten dan vergelijkbare conventionele loodbatterijen.

• Dankzij de constante prestatiekwaliteit blijft de batterij op hetzelfde niveau werken, zelfs wanneer hij wordt ontladen.

• Ideaal voor seizoensgebonden gebruik; een volledig opgeladen batterij kan zelfs na 12 maanden stilstand bij kamertemperatuur (of lager) nog direct een auto starten.

• 15 keer hogere trilweerstand dan andere batterijen.

• Lekvrij, en kan in vrijwel elke positie worden geïnstalleerd.
Krachtig geluid verzekerd

OPTIMA YellowTop batterijen met SPIRALCELL-technologie zijn ontworpen voor alle deep-cycle behoeften. Ze zijn perfect voor mensen die hun geluidsinstallatie serieus nemen. De OPTIMA levert een zuiverder vermogen en een hogere uitgangsspanning dan conventionele batterijen. U kunt uw installatie dan ook luider en langer spelen. Bovendien gaan deze batterijen langer mee en kunt u ze vaker ontladen en bijladen. Daarnaast is lekkage uitgesloten en zijn deze batterijen 15 keer beter bestand tegen trillingen dan gewone batterijen.

Post has attachment
Jouw Accu in de Winter

Tijdens de winter beleeft vooral de accu van je auto zware tijden. Want zelfs overdag moet je vaak je lampen gebruiken. En tevens wil je er warmpjes bij zitten. Dus gaat de verwarming ook vol aan. En dat terwijl je ook je ruitenwissers aan hebt, omdat het sneeuwt. Op de achtergrond speelt de radio de laatste hits en geeft je navigatie aan waar je heen moet. En ondertussen ben je ook je iPhone nog even aan het opladen. Kortom, er zijn heel wat elektrische bronnen die gebruik maken van je accu.

En dat terwijl een accu slechter gaat presteren wanneer de temperaturen onder de nul graden dalen. Je accu moet dan ook in een goede conditie verkeren in de winter. Een gemiddelde accu gaat tussen de vier en de zeven jaar mee. Om te voorkomen dat de accu in de winter de geest geeft, is het verstandig deze iedere vier jaar preventief te vervangen.

Want zeker bij nieuwere auto's die voorzien zijn van een hoop elektronica is het niet aan te raden startkabels te gebruiken. De spanningspiek die kan ontstaan bij het aansluiten van de startkabels kan auto-elektronica beschadigen en in de war brengen. En reparaties aan auto-elektronica kunnen al snel fors duurder uitvallen dan het kopen van een nieuwe accu.

Maar de accu is niet het enige punt van aandacht in het elektrische circuit van uw auto. Want vuil en roest kunnen zorgen voor een slechte geleiding van stroom en daarmee tevens zorgen voor vervelende storingen. Onderdeel van je auto winterklaar maken is dan ook, in ieder geval het controleren van de accupolen op roest en vuil.
Roestige accupolen ontdoe je het snelst van roest met behulp van een stukje schuurpapier. Wanneer je vervolgens wat vet of zuurvrije Vaseline op de polen smeert, zullen ze niet snel weer gaan roesten en zal de doorgifte van stroom naar de rest van het elektrische circuit van de auto optimaal zijn.

Controleer tevens het aansluitpunt aan de andere kant van de kabel die loopt van de minpool van de accu naar de carrosserie van de auto. Dit aansluitpunt is meestal een bout en moer verbinding die tevens kan roesten. Maak deze verbinding tevens goed schoon en smeer ook hier wat vet op.

Deze kleine werkzaamheden tijdens het winterklaar maken van je auto voorkomen al heel wat storingen in het elektrische circuit van je auto.
Photo
Wait while more posts are being loaded