Profile cover photo
Profile photo
Accace Romania
13 followers
13 followers
About
Posts

Post has attachment
Office Assistant in Bucuresti

Cautam o persoana eficienta, cu o gandire pozitiva si excelente abilitati de comunicare, care sa gestioneze task-urile administrative zilnice din cadrul companiei noastre.
Da-ne de veste daca ti-ar placea sa ne fii coleg(a)! >> http://bit.ly/2mAi2up
Add a comment...

Post has attachment
Dividendele vor putea fi repartizate si trimestrial, nu doar anual | News Flash

Societatile vor putea sa distribuie dividende si trimestrial, nu doar anual. Afla mai multe detalii aici >> http://bit.ly/2JAInBN
Add a comment...

Post has attachment
Toti #angajatorii au obligatiile de a intocmi un #dosar #personal pentru fiecare dintre #salariati si de a-l pastra in bune conditii la sediul acestora, precum si de a-l prezenta inspectorilor de munca, atunci cand il solicita.
Afla din articolul nostru ce documente trebuie sa contina dosarul de personal >> http://bit.ly/2mpNpYH
Add a comment...

Post has attachment
Angajat in Europa: care sunt costurile reale pentru salariati si angajatori? | Infografic

Cat costa, realmente, sa #angajezi pe cineva? Un subiect atat de discutat de-a lungul timpului, insa mult mai pregnant in urma recentelor modificari legislative.

Astfel, pentru a-ti oferi o viziune de ansamblu asupra costului real cu un angajat, am analizat modul in care variaza #contributiile sociale si de sanatate, precum si #impozitul pe venit in 12 tari din Europa, inclusiv Romania.

Descopera cum arata statisticile in infograficul nostru >> http://bit.ly/2mel1bW
Add a comment...

Post has attachment
Ce trebuie sa contina Regulamentul Intern obligatoriu al unei companii?

Regulamentul Intern este un document obligatoriu pentru companie, iar dispozitiile acestuia se aplica tuturor angajatilor, indiferent de durata contractului individual de munca.
Afla din articolul realizat de colega noastra, Maria Crisu, Payroll Manager, ce prevederi trebuie sa contina ROI-ul >> http://bit.ly/2J7RqtM
Add a comment...

Post has attachment
Ce reprezinta si cum se calculeaza amortizarea?

De cele mai multe ori ne lovim in teorie, dar si in practica, de cuvantul #amortizare, asadar, am pregatit pentru tine un material care speram sa faca mai multa lumina asupra acestui subiect.

Articolul prezinta, pe langa informatii generale, si metoda de calcul a amortizarii in sistem #liniar, exemplificata in detaliu, din punct de vedere #contabil si #fiscal.

Mai multe detalii aici >> http://bit.ly/2tXA0v3
Add a comment...

Post has attachment
Calendar Taxe 2018 | Luna iulie

"Iulie este o luna usoara pentru contribuabili, intrucat trebuie sa indeplineasca doar obligatiile de plata si declarare recurente", mentioneaza Mihaela Iacob, Tax Manager.

Pentru a fi la curent cu termenele scadente de depunere a formularelor fiscale si plata impozitelor in luna iulie, te invitam sa consulti articolul scris de colega noastra, Mihaela, pentru profit.ro >> http://bit.ly/2MJyNhQ
Add a comment...

Post has attachment
IT Support in Bucuresti

Suntem in cautarea unui IT savvy, care sa ne ajute sa ne mentinem sistemele informatice pe linia de plutire. Nu punem accentul pe experienta, ci pe dorinta de a invata continuu si de a comunica indeaproape cu echipa de IT Support din Slovacia, pentru indeplinirea task-urilor recurente.

Mai multe detalii aici >> http://bit.ly/2Ms1Mq9
Add a comment...

Post has attachment
Corporate Services Consultant in Bucuresti

Cautam o persoana motivata, responsabila, cu experienta, care sa poata gestiona agenda juridica interna a companiei noastre.
Daca de-a lungul timpului te-ai implicat atat in spete ce tin de dreptul civil, dreptul muncii sau de dreptul comercial, atunci cu siguranta esti persoana potrivita pentru noi! >> http://bit.ly/2Mqhpzl
Add a comment...

Post has attachment
Angajat in Europa – aspecte privind Codul Muncii | Infografic

O #legislatie flexibila in domeniul muncii este esentiala pentru mediul de afaceri, pentru cresterea companiilor deja existente si pentru crearea de joburi noi. Tarile din Europa Centrala si de Est (CEE) au o legislatie diferita in domeniul muncii, insa, aceste destinatii au fost si raman atractive pentru investitorii straini.
Poti gasi informatii utile in infograficul nostru, care reprezinta, in fond, o analiza comparativa intre diverse aspecte privind #Codul #Muncii in Romania, Slovacia, Polonia, Cehia si Ungaria >> http://bit.ly/2tX6HHi
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded