Profile cover photo
Profile photo
Abraham Van de Vuurst
87 followers -
BBQen, paling roken en mensen blij maken met de services van ISS
BBQen, paling roken en mensen blij maken met de services van ISS

87 followers
About
Abraham's posts

Post has attachment
Leuk recept geplaatst om Kip piri piri te maken op een BBQ

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment
Tijd voor wat anders van The Black Bastard of je Big Green Egg? rook eens paling http://bit.ly/1aXJKFA

Post has attachment
Lamszadel op de je BBQ. Lekker!

Post has attachment

Post has shared content
Morgen roeien! #JCIeemland #ArrangeGroup  

Roeien voor de gehandicaptensport in Amersfoort

Naast Sales Manager bij ArrangeGroup doe ik (Abraham van de Vuurst) uiteraard nog veel meer dan werken voor ArrangeGroup. Eén van die dingen is mijn lidmaatschap bij JCI Eemland. Een club actieve burgers (active citizenship klinkt toch beter) van tussen de 25 en 40 jaar oud met als doel: "To provide development opportunities that empower young people to create positive change". Een behoorlijke mond vol, maar wel een rake en erg mooie missie. 

Een jaarlijks terugkerend evenement van JCI Eemland is de Drakenbootrace. Met 8 roeiers en 1 trommelaar tegen elkaar strijden op het water. Met als decor de Koppelpoort in Amersfoort. Dit jaar doet ArrangeGroup ook mee! Uiteraard heb ik dit gestimuleerd en tegelijkertijd is het een mooie kans om bij te dragen aan de lokale gemeenschap, in dit geval Amersfoort. 

Dit jaar is de opbrengst van de Drakenbootrace bestemd voor Gehandicapten Sport Vereniging Amersfoort. Het doel van de vereniging is het stimuleren van sportbeoefening door mensen met een beperking, het organiseren van diverse aangepaste sportvormen en het aanbieden van zowel recreatieve sport als wedstrijdsport. Gewoon aangepast sporten!

Wij gaan in ieder geval ons best doen om er een geweldig evenement van te maken. Weten hoe het ons vergaat? Kom naar koppelpoort in Amersfoort (bij Zandfoort aan de Eem) of volg ons op twitter via @arrange_nl en je bent er (semi)live bij!

Abraham van de Vuurst
Sales Manager ArrangeGroup
abraham.vandevuurst@arrangegroup.nl

Post has attachment

Post has attachment
De 36.5 CM pizzasteen van Weber onder de loep.
Wait while more posts are being loaded