Profile cover photo
Profile photo
ABISSNET
15 followers -
Internet Service Provider
Internet Service Provider

15 followers
About
Posts

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Ofertë Pune: Specialist/e Marketingu
Detyrat:
1-Angazhohet maksimalisht ne hartimin dhe përmbushjen e objektivave marketing të shoqërisë.
2-Përgatit publikimet për shtyp, lajmet në lidhje me shoqërinë, si dhe lajmërimet në lidhje me veprimtaritë e organizuara nga shoqëria jonë.
3-Përgatit materialet marketing, si broshura, fletë informuese, dosje promocionale, dhe të tjera, si dhe administron shpërndarjen e tyre në përputhje me programet marketing përkatëse.
4-Kujdeset dhe ofron ndihmë ndaj drejtuesit të drejtpërdrejtë në lidhje me hartimin dhe përpilimin e planeve, projekteve, programeve, dhe materialeve të tjera marketing.
5-Menaxhon dhe miremban faqen e Web dhe Facebook duke e updatuar ne menyre te herepashereshme me ofertat e reja dhe njoftimet e Abissnet si dhe perpiqet maksimalisht per te garantuar nje faqe atraktive.
Kualifikimet / Kërkesat
1-Te kete perfunduar arsimin e larte profile Marketing.
2-Te kete experience pune ne Marketing ne nje kompani te ngjashme per te pakten 2 vjet.
3-Kualifikime dhe Trajnime ne fushen e Marketing
4-Te kete aftesi komunikuese dhe drejtuese
5-Aftesi per te punuar ne grup
6-Njohuri te mira te gjuhes angleze
Shënime
Nese jeni person me ambicie dhe deshire per te ecur perpara mos nguroni te aplikoni ne adresen b.njerezore@abissnet.al
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Zgjedhja më e mirë e internetit për shtëpinë tuaj

www.abissnet.al
Add a comment...

Post has attachment
Përjetoni shpejtësinë e vërtetë të internetit #ABISSNETFIBRA , me të treja shërbimet Internet+Televizion+Telefoni
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Përfito menjëherë 3 muaj falas internet me shpejtësinë më të lartë
#AbissnetFibra
Add a comment...

Post has attachment
Vjeshta erdhi me oferta fantastike në #Abissnet
Add a comment...

Post has attachment
Vjeshta erdhi me oferta fantastike në Abissnet

https://goo.gl/TC1Swc
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Nese jeni person me ambicie mos nguroni të aplikoni!
Abissnet nxit zhvillimin e karrierave dhe promovon talente.
Ju mirëpresim!
Të interesuarit të dërgojnë CV-të e tyre pranë adresës së zyrave tona :
E-mail: b.njerezore@abissnet.al
Rruga: "Ismail Qemali", Pallati Abissnet, Tiranë.
Telefon:044311902
PhotoPhotoPhoto
9/5/16
3 Photos - View album
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Tejkalo realitetin me ‪#‎Abissnet‬.
Me internetin super të shpejtë dhe ‪#‎MoreTV‬, televizionin më inovativ në Shqipëri, nuk ke më limite. Përfito 3 muaj FALAS për abonimet e internetit ose merri të gjitha me 1790 L/Muaj.
ABISSNET,
Përjetoni shpejtësinë!
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded