Profile cover photo
Profile photo
AB Clausen Rådgivende Ingeniører
19 followers -
AB Clausen er en rådgivende ingeniørvirksomhed med fokus på konstruktioner
AB Clausen er en rådgivende ingeniørvirksomhed med fokus på konstruktioner

19 followers
About
Posts

Post has attachment
I AB Clausen vil vi gerne invitere vores samarbejdspartnere indenfor og vise vores dygtige medarbejdere frem. Hils derfor på vores alderspræsident Zoran Dmitruk. Zoran er konstruktionsingeniør i AB Clausen har været her siden 2010. Zoran har en kæmpe viden samt utallige erfaringer i rygsækken, som vi nyder at gøre brug af her i AB Clausen. Men Zoran er også andet end konstruktionsingeniør. Lær Zoran bedre at kende her: https://abclausen.dk/zoran-dmitruk/
Photo
Add a comment...

Post has attachment
TAK TIL ALLE DELTAGERE. I torsdag trodsede flere arkitekter snevejret og deltog i vores gå-hjem-møde om fremtidens byggemetode. På mødet, som vi holdt i samarbejde med Eentileen, var interessen og spørgelysten stor, og vi må sige, at det var en vellykket eftermiddag inde i tørvejret og varmen.
Havde du ikke mulighed for at deltage på gå-hjem-mødet, så kan vi med glæde fortælle, at vi arbejder på at afholde flere gå-hjem-møder – både om fremtidens byggemetode og om andre relevante emner. Følg med her på siden og gå ikke glip af vores næste arrangement. 
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Danmarks første glasfiberbro af slagsen er nu færdigprojekteret. 

Efter at have afsluttet et utroligt spændende projekt, har vi fået bekræftet vores forventninger om, at glasfiber er et rigtig godt alternativ til beton, når der skal laves broer.

Med en glasfiberbro får vi en hurtigere etablering af broen, en bedre totaløkonomi, brug af mere miljøvenlige og vedligeholdelsesfrie materialer og ikke mindst en æstetisk flottere bro. 

Vi takker for et fagligt og personligt godt samarbejde med Ishøj Kommune og Fiberline. 
Photo
Add a comment...

Post has attachment
I AB Clausen tror vi på, at et fagligt fokus og specialisering skaber merværdig for vores kunder. Vi er specialisererede i bærende konstruktioner, og med vores tætte samarbejde med andre specialiserede ingeniørvirksomheder, kan vi løfte alle ingeniørydelser. Og det gør vi lige nu på renoveringsprojektet af en over 1600 m2 stor præstebolig, der hører til den katolske kirke Jesu Hjerte Kirke. I forbindelse med en gennemgribende indvendig renovering af samtlige installationer og inventar står vi for projektering af alle ingeniørydelserne. Det er et spændende projekt, som vi har kastet os over.
Du kan læse mere om projektet her: https://abclausen.dk/referencer/jesu-hjerte-kirke/
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Endnu en gang sender vi vores leveranceansvarlige og en konstruktionsingeniør ud til en virksomhed for at holde et fagligt indlæg, der skal ruste byggeriets aktører bedst muligt til konstruktionsmæssige udfordringer. Dagens emner er bindingsværk, trapper, brand i etageadskillelser og myndighedskrav. 
Med vores specialisering inden for bærende konstruktioner tilbyder vi at komme ud til din virksomhed og gennemgå gængse konstruktioner, hvorfor de udformes, som de gør, og hvad I skal være opmærksomme på ved renoveringssager. 
Læs mere her: https://abclausen.dk/nyhedsbrev/fagligt-indlaeg/ 
Photo
Add a comment...

Post has attachment
 Københavns byggesagsarkiv er et vigtigt og velbesøgt arkiv af os og mange af vores branchekollegaer.  Byggesagsarkivet har været hårdt ramt af de senere års mange skybrud, da de store regnmængder har lagt arkivets kasser og papir under vand. Nu har man fundet en sikker løsning til at holde vandet væk og på den måde undgå flere oversvømmelser. Og det har vi været med til at sikre. AB Clausen har nemlig lavet konstruktionerne for de store tanke, der fremover skal sikre de sidste 120 års mange byggesager, som arkivet rummer, fra vand.
Se mere om byggesagsarkivets nye tanke her:  http://www.tv2lorry.dk/arkiv/2015/10/6?video_id=107447
Add a comment...

Post has attachment
Her i AB Clausen er fodbold et fast emne over frokostbordet, og her er stor uenighed om, hvilket hold der er det bedste. I dag fejrer vi fødselsdag for kontorets største barca-fan, og det bar dagens fødselsdagskage da vist også præg af. Trods hån og blod blev den ellers virkelig lækre kage nydt af os alle. 
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Så sker det igen - vi har fornøjelsen af at forstærke vores team med endnu en bygningsingeniør med tømrebaggrund. Vores nye kollega, Allan, kommer fra entreprenørbranchen og skal fungere som projektleder her hos os. 
Hos AB Clausen har vi fokus på faglighed, og vi har med tiden erfaret, at en kombination af praktisk håndværkererfaring og teoretisk ingeniørviden styrker bygbarheden ved dimensionering af bærende konstruktioner. Derfor glæder vi os over Allans ankomst, og vi ser frem til et langt og lykkeligt samarbejde. Velkommen til Allan.
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Hold da op, hvor tiden flyver afsted - det er nu 10. gang, vi byder velkommen til en ny praktikant her hos AB Clausen. Vi elsker at inspirere og blive inspireret, og derfor elsker vi at have praktikanter. Vi går op i at skabe et godt springbræt for dem til en fremtid i ingeniørverdenen, og ofte bliver vores praktikanter så dygtige, at vi ikke vil af med dem igen. Derfor fortsætter de fleste som studentermedhjælper og derefter som fastansatte her hos os. 
Line, som er i gang med at uddanne sig til diplomingeniør inden for byggeri og infrastruktur på DTU, er vores nye praktikant. Hun skal i dette semester prøve kræfter af med mange af de ingeniørdiscipliner, vi varetager her i AB Clausen. Line kommer til at indgå som en aktiv del af vores team, hvilket vi glæder os til. Så et stort velkommen til Line skal der lyde fra os.

Mød hele vores team på http://abclausen.dk/teamet/.
Photo
Add a comment...

Post has attachment
I mandags havde vi fornøjelsen af at byde velkommen til Anisa, som skal være vores nye kontormedarbejder. Anisa skal stå for de administrative opgaver, så vores ingeniører kan få endnu mere tid til det, de er bedst til – nemlig konstruktioner. Med Anisa ombord forstærker vi vores team. Vi glæder os til at lære hende bedre at kende og gøre brug af hendes kompetencer og viden. 
Photo
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded