Profile cover photo
Profile photo
Abaz Memeti
About
Posts

Post has attachment
Projekti i radhës: Ueb Sajti për shkollën e mesme Sezai Surroi në Bujanoc
Add a comment...

Post has attachment

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Projekti i realizuar në krijimin e ueb prezantimit për ndërmarrjen GlassTech - Termopan. Veçori e këtij sajti përveç tjerave është shumëgjuhësia, pra, është i ndërtuar dhe plotësisht funksional në gjuhën angleze, gjuhën shqipe dhe gjuhën serbe.
Add a comment...

Post has attachment

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Ballina
Ballina
ebb-blendi.com
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded