Profile cover photo
Profile photo
Abalco Group
3 followers
3 followers
About
Posts

Post has attachment
Abalco® Technical Support BV richt zich hoofdzakelijk op het technisch beheer, preventief
en correctief onderhoud, waterbehandeling
en Legionella management van verdampings- condensors en koeltorens. Daarnaast kunt u bij Support terecht voor volledige revisie- en renovatieprojecten van luchtbehandelingskasten.

Post has attachment
Energiebesparen? Tijdig reinigen kost geen geld, maar het levert op en is een forse besparing op uw energieverbruik!

Post has attachment
Abalco® Service BV is specialist in het chemisch en technisch reinigen, renoveren en conserveren van lucht-, koel- en warmtetechnische installaties. Daarnaast beschikt Abalco over specifieke aanvullende diensten, waarmee zij grote industriële klanten wereldwijd bediend.

Kwaliteit, veiligheid, gezondheid en welzijn staan bij Abalco® hoog in het vaandel. De directie heeft in haar beleidsverklaring opgenomen dat ze alles in het werk stelt zodat de organisatie:

- Ongevallen probeert te voorkomen
- Voldoet aan de Arbo- wet en aanvullende bepalingen
- Continue streeft naar verbeteringen op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu

Post has attachment
Abalco® sponsort verschillende projecten. Abalco® hoopt hiermee op een goede manier betekenis te geven aan het begrip maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Abalco Group wenst u fijne feestdagen en veel geluk en gezondheid in 2017!

Post has attachment
Abalco® Technical Support BV

De specialisten van de Support afdeling richten zich hoofdzakelijk op het technisch beheer, preventief en correctief onderhoud, waterbehandeling en Legionella management van verdampingscondensors en koeltorens. Daarnaast kunt u bij Support terecht voor volledige renovatieprojecten (levensduurverlenging) van luchtbehandelingskasten (merk onafhankelijk).

Post has attachment
Abalco® Products

Abalco® Products is een product gespecialiseerde afdeling van Abalco® en is in Nederland importeur en exclusief leverancier van diverse merken waaronder Floorpul reinigingsmachines.

Post has attachment
Abalco® Service BV is specialist in het chemisch en technisch reinigen, renoveren en conserveren van lucht-, koel- en warmte technische installaties. Daarnaast beschikt Abalco over specifieke aanvullende diensten, waarmee het grote industriële klanten wereldwijd bediend.

Post has attachment
Op zoek naar druppelvangers voor uw koeltorens, koelingen, verdampingscondensors of luchtinlaat van warmtekrachtcentrales? Bij Abalco bent u aan het juiste adres. Klik op de link voor meer informatie.
Wait while more posts are being loaded