Profile cover photo
Profile photo
Aanhangwagen Centrum Eindhoven
1 follower
1 follower
About
Posts

Post has attachment
ACE laat je eigen aanhangwagen in 3D samenstellen

In samenwerking met Expivi heeft Aanhangwagen Centrum Eindhoven (ACE) de allereerste 3D aanhangwagen configurator ontwikkeld!

Voorheen via een afbeelding een aanhangwagen bekijken, opties in tekst selecteren en een offerte opvragen zonder het eindresultaat te zien? Dit is verleden tijd!
Met een 3D configurator kan iedereen, op elk moment en via ieder medium van een interactieve productbeleving genieten waarbij alles in hoge kwaliteit en in realtime kan worden samengesteld.
Aanhangwagen Centrum Eindhoven (ACE) speelt hierbij op een innovatieve manier in met een betere product beleving voor de eindgebruiker, waarbij je zelfs thuis op de bank met een simpele virtual reality-bril de beelden van je toekomstige aanhangwagen kan bekijken. #aanhangwagen +Saris Aanhangers BV +Saris Aanhangers +HAPERT Aanhangwagens +Gedion Aanhangwagens#3d

Stel vanaf vandaag uw eigen aanhangwagen samen in 3D!

https://lnkd.in/g5VwdKn
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Deze Saris Friends 4 u met appelgroene deksel is ideaal voor de zomermaanden, maar zeker ook voor alledaags. De deksel opent zich door middel van gasveren dus voor u geen ongemak. Met zijn 2 meter en 6 centimeter is hij de kleinste in zijn soort. Standaard heeft hij een breedte van 114 cm. Aluminium geeft deze aanhangwagen een chique maar toch bruut uitstralen. Met een laadvermogen van 635 kg kunnen de mogelijkheden niet op.
Mocht u interesse hebben.. wij beantwoorden uw vragen graag!
PhotoPhotoPhotoPhotoPhoto
03-07-17
5 Photos - View album
Add a comment...

Post has attachment
Pech langs de weg voorkomen? U caravan is bij ons in goede handen. Deze zomer hebben wij voor u een Zomer-Deal; voor al uw technisch onderhoud aan caravans. Onder deze Deal valt ook de normale aanhangwagen. Wij geven beide een goedkeuring zodat u veilig en met een gerust hart de weg op kan. Op naar de zon!
Photo
Add a comment...

Post has attachment
In het kader van; 'U vraagt, wij leveren!' Wij maken de aanhanger die u wenst op maat. Of het nu gaat om een barbecue of een stroom aggregaat. Wij leveren de juiste oplossing voor elke situatie!
PhotoPhotoPhoto
19-06-17
3 Photos - View album
Add a comment...

Post has attachment
De nieuwe Anssems bagagewagens zijn ideaal voor de zomermaanden. Het subtiele aluminium design van deze bagagewagens is functioneel, maar ook stijlvol. Gebruiksvriendelijk met een deksel die naar voren opent door middel van gasveren. Van 500- tot 750 kg is er met deze bagagewagens geen gebrek aan ruimte. Kijk snel op onze site voor het aanbod. #Anssems
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Saris brengt nieuwe modellen uit in de Woody en McAlu serie!
Hierbij alvast een tip van de sluier!
Leverbaar vanaf augustus 2015! Vraag naar de mogelijkheden! #Saris   #aanhangwagen   +Saris Aanhangers BV 
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Saris brengt nieuwe modellen uit in de friends4you serie!

De vernieuwde King in 750kg en de aluminium Pearl in 750kg en 1000kg!
De Beatle; de grotere variant in aluminium van 255 x 133 cm is er in 750kg en 1300kg! Voor alle aanhangwagen zijn uitgebreide accessoires beschikbaar!

Leverbaar vanaf 1 juli 2015! Vraag naar de mogelijkheden!
http://aanhangwagencentrumeindhoven.nl/…/saris/friends-4-you

#Saris   #Aanhangwagen   #Friends4you  +Saris Aanhangers BV 
Photo
Add a comment...

Post has attachment
PhotoPhotoPhotoPhoto
2015-05-20
4 Photos - View album
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded