Profile cover photo
Profile photo
Aan de Stegge Parket
2 followers
2 followers
About
Posts

In Enter bevindt zich Aan de Stegge Parket. Wij leveren en onderhouden parket- en laminaatvloeren voor particulieren, bedrijven en instellingen in een radius van ongeveer 30 km rondom Enter. Door een strategische inkoop kunnen wij parketvloeren, laminaatvloeren en PVC vloeren van hoge kwaliteit leveren tegen een gunstige prijs. Door een ervaring van ruim 35 jaar heeft parket geen geheimen meer voor ons. Wij beheersen nog het ambachtelijke vakwerk om hoe om te gaan met dit prachtige natuurproduct. Parket is tegenwoordig verkrijgbaar in talrijke uitvoeringen en kleuren, waardoor parket toepasbaar is in elk interieur.

Parket is te leggen in allerlei legpatronen, strak of speels, wij volgen hierin uw wensen en behoeften. Maatwerk leveren is voor Aan de Stegge Parket vanzelfsprekend. Onze parketvloeren zijn leverbaar in verschillende houtsoorten. U kunt hierbij denken aan tropisch hardhout, maar ook aan duurzaam hout uit Scandinavië en Europa. Een lange levensduur van uw parketvloer wordt bereikt door een goed onderhoud, hiermee behoudt de parketvloer ook zijn fraaie uitstraling. Aan de Stegge Parket verzorgt graag het onderhoud aan uw parketvloer in de regio rond Enter. Na verloop van tijd kan een parketvloer slijtage gaan vertonen. Deze kan dof worden, of slijtplekken of butsen laten zien. Dan kunnen wij uw beschadigde parketvloer deskundig restaureren, waardoor het fraaie uiterlijk weer zichtbaar wordt.

Naast parketvloeren kunnen wij ook laminaatvloeren van vooraanstaande merken leveranciers leggen. Deze laminaatvloeren zijn van een prima kwaliteit en hebben een grote slijtvastheid en daardoor een goede duurzaamheid. Deze laminaatvloeren zijn goedkoper dan massieve houten vloeren. De laminaatvloeren worden zwevend gelegd, waardoor deze altijd verhuisbaar zijn.

Ook voor PVC vloeren zijn wij het aangewezen adres in de regio Enter. Wij betrekken de PVC vloeren van gerenommeerde merken als MFLOR. De PVC vloeren hebben het uiterlijk van een houten of natuurstenen vloer en zijn eenvoudig te reinigen. Extra plinten zijn overbodig, de PVC vloeren sluiten naadloos aan op een muur of plint. PVC vloeren zijn een goedkoop alternatief voor massieve houten vloeren en bieden alle voordelen van kunststof, zoals waterdichtheid.

Ook kan Aan de Stegge Parket traprenovaties voor u verzorgen en plaatsen wij raam- en deurhorren.

Let u op onze openingstijden: Wij zijn geopend op dinsdag van 13:30 uur tot 18:00 uur. Donderdag van 18:00 uur tot 21:00 uur, zaterdag van 10:00 uur tot 16:00. Wilt u ons bezoeken op andere tijden, neemt u dan even contact met ons op op telefoonnummer 0547383110, mobiel: 0653272523.  
Add a comment...

Post has attachment
Photo
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded