Profile cover photo
Profile photo
A.U.K - Training and Development Institute
323 followers
323 followers
About
Posts

Post has attachment
❓Jeni Asistent i Burimeve Njerëzore? Menaxher në kompani të vogel/ mesme? Menaxher i cili mbikqyrni punëtorët? Apo dëshironi të filloni karrierë në burimet njerëzore?
Atëhere ky trajnim është i duhuri për ju❗

📝Perfitoni nga pervojat e shumta te kolegëve dhe instruktorit dhe mësoni çështjet e punëtoreve siç janë: rekrutimi, kompensimi, punëdhënësi, zhvillimi organizativ, menaxhimi i performancës, siguria, mirëqenia, benefitet, motivimi i punëtorëve, komunikimi, administrimi dhe shumë të tjera.

Menaxhimi i Burimeve Njerëzore fillon me:
🗓️14 Shtator
🕘çdo të Shtune (9:00-16:00)

➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
Aplikoni tani:
bit.ly/Apliko_AUK_TDI
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
Na kontaktoni:
📩 auki@auk.org
📱049 774 112
📞038 66 00 00 ext. 608
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Nuk keni filluar ende të ndiqni trajnime në këto pushime?
AUK-TDI prezentaon oferten e 2-të verore për muajin Korrik.

✅IT Essentials
✅CCNA R&S 1
✅CCNA Fast Track
✅Web Development (Back- End)
✅C# Development
✅Android Application Development
✅Java Programming
✅C++ Programming
✅Share Point

🔖 Vetëm 98€!

Aplikoni tani🔽
bit.ly/Apliko_AUK_TDI

Na kontaktoni:
📩 auki@auk.org
📱049 774 112
📞038 66 00 00 ext. 608
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Trajnim një ditor për E- Prokurim dhe Tenderim!
🗓️7 Korrik, e shtunë
🕘9:00-16:00

Apliko tani🔽
bit.ly/Apliko_AUK_TDI

Na kontaktoni:
📱049 774 112
📩auki@auk.org
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Trajnimi për E-Prokurim dhe Tenderim online, planifikohet te fillojë me 21 Prill 2018.
Data e trajnimi:
E Shtune, 21 Prill, ora 09:00-16:00

Apliko tani: bit.ly/Apliko_AUK_TDI

Për regjistrime dhe komunikim të drejtpërdrejtë, na kontaktoni në 049 774 112 ose 038 660 000 ext. 608 apo edhe përmes email auki@auk.org |
#eProkurimi #training #Tender #Tenderim #online
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Aplikim është hapur për projektin YCIP.

APLIKO tani në: http://auk.org/tdi/ycip-project/

Instituti i Trajnimeve për Zhvillim (TDI) në RIT Kosova (A.U.K) ka filluar implementimin e projektit të ri ‘Youth Career IT Pathway-YCIP’. Projekti zgjatë 23 muaj dhe financohet nga: ‘Përkrahja e Luksemburgut për shoqërinë civile në Kosovë’, financuar nga Qeveria e Dukatit të Madh të Luksemburgut dhe menaxhuar nga Fondacioni Kosovar për Shoqëri Civile (KCSF).

Qëllimi i përgjithshëm i këtij projekti është trajnimi i 200 të rinjve të papunë ose të nën punësuar, nga regjioni i Prishtinës, Ferizajt dhe Pejës, të moshës 18-29 vjeç, me arsim para universitar, me qëllim të aftësimit me shkathtësi të buta dhe teknike ( zhvillimi i Web & Mobile dhe teknik të IT-së).

Ky trajnimi do të rrisë mundësitë që të rinjtë të marrin pjesë në tregun e punës: në vend, duke lehtësuar tranzicionin e tyre përmes punës praktike dhe në tregun ndërkombëtar përmes punës në internet.

Territori i synuar/shtrirja gjeografike: Fokusi kryesor është në regjionin e Prishtinës, Ferizajt dhe Pejës, mirëpo të rinjtë nga regjionet e tjera që dëshirojnë dhe kualifikohen të marrin pjese në trajnime në tri regjionet e caktuara nuk do të refuzohen. 100 kandidatë do të përzgjidhen për rajonin e Prishtinës, 50 Pejë dhe 50 Ferizaj.Kandidatet do të mbajnë 200 orë trajnimi; 100h zhvillim i aftësive të buta teknik dhe 100h aftësim profesionale/teknike, mentorim, vendosje praktike në tregun e brendshëm ose arritje në internet në ekonominë globale dhe certifikim.

Rezultatet e pritura: Përmes ndërtimit të kapaciteteve njerëzore të 200 të rinjve të trajnuar do të zhvillohen dy lloje: shkathtësitë të transferueshme (aftësi të buta) që janë të zbatueshme në të gjitha disiplinat siç janë aftësitë në gjuhën angleze, aftësitë e komunikimit, aftësia për të punuar në ekipe, aftësitë e të menduarit kritik, aftësia për të zgjidhur problemet dhe aftësinë për të aplikuar një punë (shkrim CV, intervistë, oferta në punë online, etj); dhe shkathtësitë teknike të lidhura me TIK, duke u fokusuar në punët më të kërkuara, siç janë punimet në zhvillimin e web-faqeve dhe aplikacioneve mobile dhe teknik i IT-së.

#AUK #AUKTDI #YCIP #YCIPproject
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Business English Course at A.U.K TDI will start on the 26th of March 2018.

During this course you will be able to equip yourself with essential skills of English-reading, writing, speaking and listening in professional settings.

Apply now at www.auk.org/registertdi

Contact us via email auki@auk.org or phone 049 774 112 |038 66 00 00 ext. 608
#AUK #TDI #BusinessEnglish

Add a comment...

Post has attachment
Trajnimet e planifikuara gjatë muajit Mars 2018:
Aplikoni tani: bit.ly/Apliko_AUK_TDI

Për më shumë informacionet për secilin trajnim: www.auk.org/tdi
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Bazat e shtijes dhe kujdesi ndaj klientit.
Trajnim mbahet me: 03 & 10 Mars 2018.
Apliko tani: http://bit.ly/SalesCustomerCare

Për komunikim të drejtpërdrejtë, na kontaktoni në 049 774 112 ose 038 660 000 ext. 608 apo edhe përmes email-it auki@auk.org

*Pagesat mund të kryhen edhe me Starcard të bankës TEB deri në 6 këste, pa interes.
#Sales #Customer #Care
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Project Management Professional (PMP) - Preparatory Program will start on March 10th, 2018.

For more information: http://bit.ly/PMPprepProgram
The lectures will be held on Saturdays from 09:00 to 16:00.

*Payments can be made with TEB Bank Starcard up to 6 installments.

Contact us via email auki@auk.org or phone 049 774 112 | 038 660 000 ext. 608
Photo
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded