Profile cover photo
Profile photo
@7T9
2 followers -
Werven | Selecteren | Interim
Werven | Selecteren | Interim

2 followers
About
Posts

Post has attachment
Public
VACATURE BUSINESS UNIT MANAGER RETAIL (FT, LANDELIJK)

Onze opdrachtgever is een landelijke aanbieder van zorg- en welzijnsproducten in Nederland. Zij werkt samen onder andere met gemeenten, thuiszorgorganisaties en zorgverzekeraars. De business unit Retail is commercieel sterk in ontwikkeling, o.a. op het gebied van de dienstverlening in de winkels en op gebied van e-commerce.

Post has attachment
Public
ARBEIDSAANBOD EN MOBILITEIT ARBEIDSMARKT STERK GESTEGEN
De arbeidsmarkt is momenteel springlevend. 14,3 procent van de Nederlandse beroepsbevolking kijkt actief om zich heen naar een nieuwe baan en dat is aanmerkelijk hoger dan de afgelopen jaren. Het aantal mensen dat het afgelopen jaar van baan is gewisseld is met een 25 procent gestegen naar 1,2 miljoen.

Post has attachment
Public
AT7T9 LANCEERT NIEUWE WEBSITE

AT7T9 heeft per 5 oktober 2016 een nieuwe website waarmee een volgende kwalitatieve stap wordt gemaakt in de presentatie van de dienstverlening voor de relaties van AT7T9. “Na meer dan drie en een half jaar waren we toe aan een update van onze digitale presentatie, in samenwerking met Interwijs in Meppel hebben we onze website een nieuwe jas gegeven” zegt AT7T9 eigenaar Gertjan Holterman. “Niet alleen de look & feel maar ook de inhoud is aangepast aan de actuele situatie. Zo hebben we, naast de pagina’s voor onze opdrachtgevers en kandidaten, twee nieuwe pagina’s toegevoegd: de pagina waarin het digitale assessment Q4 Profiles wordt gepresenteerd en de pagina waarop de maatschappelijke activiteiten van AT7T9 worden uitgelegd. Ook de pagina voor de vacatures is overzichtelijker geworden. Wij vinden het belangrijk ons op deze professionele wijze te presenteren, de opdrachtgevers en kandidaten weten dan nog beter met wie ze zaken doen.”

AT7T9 is het werving & selectie bureau voor management, sales en marketing functies op HBO en WO niveau voor de profit-sector. www.7t9.nl

Post has attachment
Public
VACATURE LOGISTIEK MANAGER GROOTHANDEL (FT, AMSTERDAM)

Onze opdrachtgever is een toonaangevende internationale groothandel voor de zakelijke markt. Het logistieke team van de vestiging Amsterdam bestaat uit meer dan honderd medewerkers die 24/7 zorgdragen voor het logistieke traject in een hectische branche. Kwaliteit staat hoog in het vaandel van onze opdrachtgever. 

Post has attachment
Public
VACATURE MEDEWERKER VERKOOP BINNENDIENST (24 UUR, HEERENVEEN)

Onze opdrachtgever is een internationale, toonaangevende, producent van roestvast stalen producten voor diverse toepassingen. Het grootste deel van deze producten is bestemd voor export, voornamelijk binnen Europa en Noord-Amerika.

Post has attachment
VACATURE ACCOUNTMANAGER BINNENDIENST (FT, GORINCHEM)

Onze opdrachtgever is een landelijk actief adviesbureau voor digitale oplossingen in de bouw, installatie- en civiele techniek. Het snel groeiende bedrijf, met ongeveer 60 medewerkers, streeft naar uitbreiding van haar sterke positie in de branche.

Post has attachment
VACATURE SENIOR ACCOUNTMANAGER OPLEIDINGEN (32-40 UUR, NOORD NEDERLAND)

Onze opdrachtgever is een ambitieuze organisatie die bedrijven en opleiders maatwerk oplossingen biedt voor het ontwikkelen van operators en technici. Mensen, techniek en opleiden staan centraal in de dienstverlening van onze opdrachtgever. Maar ook is er veel aandacht voor trends in de wereld van duurzame inzetbaarheid en ontwikkeling van eigen personeel.
Wait while more posts are being loaded