Profile

Cover photo
42 km - Ett marathon eller mer
28,300 views
AboutPostsPhotosVideos

Stream

 
Helgens #löpning och #träning inför #utmb.
 ·  Translate
Igår körde jag årets första pass i Hammarbybacken. Målet var att väcka musklerna i låren. Det fick blir lugnt trampande uppför och kontrollerat bombande ned.
1
Add a comment...
 
Påskens #löpning.
 ·  Translate
De flesta som ska springa TEC har börjat trappa ned på träningen. Allt slit är avklarat. Jag som bara ska vara pacer passade på att maximera påskhelgen.
1
Add a comment...
 
För ett par veckor sedan meddelade Suunto att de släpper Suunto Ambit3 Run. Precis som tidigare Run-model så har multisport-funktionerna strippats bort.
1
Add a comment...
 
Jag har en del kläder från Houdini och gillar deras miljötänk. För att testa en ny leveranstjänst delade de ut 200 mössor och handledsvärmare, helt gratis.
1
Add a comment...
 
Rapport från senaste loppet. #löpning
 ·  Translate
Att sitta på tåget till Arvika och gäspa tydde väl på att uppladdningen inför Arctic Ultra inte varit den bästa. Jag borde kanske inte jobbat halvdag.
1
Add a comment...
 
Det gick vägen. Jag tog mig runt de 16 varven i Arvika. Arctic Ultra tog 22 timmar och 20 minuter. Vädret var i stort sett perfekt.
1
Add a comment...
I höstas när jag var och lyssnade på Markus Torgeby i samband med AXA Fjällmaraton avslöjade han att han skrev på en bok. Nu är Löparens hjärta här.
2
Add a comment...
 
Nu vänder det. #löpning #träning
 ·  Translate
Det är lite svårt att tro att det håller på att vänder om man tänker på vädret, men det händer iaf grejer i kroppen när solen börjar bli en del av vardagen.
1
Add a comment...
 
Summering av februari. #löpning #träning
 ·  Translate
Februari började med en veckas vila. Kände mig inte speciellt sliten efter Arctic Ultra men jag hade bestämt mig för att ta det lugnt.
1
Add a comment...
 
The Swedish 100 mile Challenge har varit en morot för mig under de senaste 15 månaderna. Jag tyckte utmaningen var en strålande idé.
1
Add a comment...
 
Månadssummering. #löpning #träning
 ·  Translate
Januari blev en gnällig månad. Att nolla kilometersamlandet och börja om satte sig på humöret. Årets planering blev spikad i och med startplatsen till UTMB.
1
Add a comment...
 
Våga vila. #löpning #träning
 ·  Translate
Som jag skrev tidigare så har januari varit riktigt seg. Istället för att bli stressad över Arctic Ultra och bara tugga på valde jag att lägga in mer vila.
1
Add a comment...
Story
Tagline
Meningen med livet, universum och allt: 42 km.
Introduction
Min resa började i maj 2009. Nu är siktet inställt på ultradistans och terränglöpning.

Jag skänker en krona per sprungen kilometer till insamlingen 1 kr/km hos Cancerfonden.

Links
Website
Contact Information
Contact info
Email