Profile

Cover photo
42 km - Ett marathon eller mer
57,541 views
AboutPostsPhotosVideos

Stream

 
Kettlebellträningen har smugit igång. Just nu kör jag ett 15-minutersprogram med svingar, snatchar, Goblet squat, Clean & Press, Figure 8 Curls osv.
1
Add a comment...
 
Sommarens #träning.
 ·  Translate
Precis som tidigare somrar kommer jag försöka klämma in lite annan träning än bara löpning. Årets nyhet är att jag skaffat mig en kettlebell.
1
Add a comment...
 
Min hjärna är en smart, men lat jävel. Den har klurat ut hur jag ska göra för att klara 100 miles-lopp på ett så bekvämt sätt som möjligt.
1
Add a comment...
 
Tiden tickar på. Nu är det 100 dagar kvar till UTMB. Jag känner mig långt ifrån förberedd för 10000 höjdmeter. Fokus ligger fortfarande på BUM 100 miles.
1
Add a comment...
 
Gunde-lunchen toppades med tidningen Like the Wind. Ett inspirerande magasin med personliga texter, fina illustrationer och foton på söta farbröder…
1
Add a comment...
 
Helgens #löpning och #träning inför #utmb.
 ·  Translate
Igår körde jag årets första pass i Hammarbybacken. Målet var att väcka musklerna i låren. Det fick blir lugnt trampande uppför och kontrollerat bombande ned.
1
Add a comment...
 
Veckorapport. #gotland #löpning #träning
 ·  Translate
Det är jäkligt fint nu. Jag njuter för fulla muggar. Även fast badtemperaturen lämnar mycket att önska och fiskelyckan är obefintlig.
1
Add a comment...
 
Halva priset på allt i butiken plus ett konto som precis fyllts på med skatteåterbäring kan bara sluta på ett sätt.
1
Add a comment...
 ·  Translate
Vi var ett litet tappert gäng som dök upp vid starten i Nordtorp. Av de över 50 anmälda till BUM 100 miles stod 32 löpare på startlinjen kl. 18.
1
Add a comment...
 
Helgens #träning. #löpning
 ·  Translate
Nu är stavpremiären avklarad. I morsen bar det av till Hammarbybacken igen. Regnet som piskade ned när jag vaknade hade avtagit en aning när jag kom fram.
1
Add a comment...
 
Rapport från helgens lopp. #löpning
 ·  Translate
Klockan 10 gick startskottet. Christer och hunden Molly tog täten. Vi sprang i gemensam trupp från Uppsala slott fram till banvallen.
1
Add a comment...
I höstas när jag var och lyssnade på Markus Torgeby i samband med AXA Fjällmaraton avslöjade han att han skrev på en bok. Nu är Löparens hjärta här.
2
Add a comment...
Story
Tagline
Meningen med livet, universum och allt: 42 km.
Introduction
Min resa började i maj 2009. Nu är siktet inställt på ultradistans och terränglöpning.

Jag skänker en krona per sprungen kilometer till insamlingen 1 kr/km hos Cancerfonden.

Links
Website
Contact Information
Contact info
Email