Profile cover photo
Profile photo
360° Travels & Expeditions
17 followers -
Hiking, Trekking, Snowshoeing and Expeditions. Passionate Guides. Fenomenal Places. Great Routes. Get Inspired シ
Hiking, Trekking, Snowshoeing and Expeditions. Passionate Guides. Fenomenal Places. Great Routes. Get Inspired シ

17 followers
About
Posts

Post has attachment
NKBV Bergsportdag

In NBC
Blokhoeve 1 3438 LC Nieuwegein
Van 10.00 tot 17.00
Photo
Add a comment...

Post has attachment
NKBV Bergsportdag

De Bergsportdag wordt georganiseerd in het NBC, Nieuwegein
Van 10.00 tot 17.00 in Blokhoeve 1 3438 LC

We're here!
You too?

10.00-10.30. Zaal 5:
Sneeuwschoenwandelen ondergesneeuwd?

Skiën is hot, off piste skiën al helemaal. Elk buitensportmerk speelt tegenwoordig in op de groeiende markt van het off piste skiën. En hoe zit dat dan met sneeuwschoenwandelen? Bij sneeuwschoenwandelen kom je ook buiten de gebaande paden en dus in off piste terrein, sterker nog op sneeuwschoenen kun je op plekken komen waar skiën onmogelijk is. In deze presentatie neemt International Mountain Leader Reinier Bos van 360° Explore je mee in de magische wereld van het sneeuwschoenwandelen.

12.45-13.15 Zaal 14A:
Van verre reis naar microavontuur.

Hoe ver ga jij om avontuur te beleven?
Verken jij graag jou fysieke mogelijkheden? En doe je dat dan graag op een verre reis of juist dicht bij huis? Ontdek hoe een pallet aan zeer uiteenlopende reizen jou allemaal hetzelfde gevoel kunnen geven, het gevoel van avontuur! In deze presentatie neemt International Mountain Leader & Wilderness Guide Jeffry Oonk van 360° Explore je mee in het gave zomerprogramma van 360º Explore.

14.00-14.30 Workshopplein 3:
Airbag demo

Met een airbag rugzak verdubbel je de kans om een lawine te overleven. Hoe een airbag rugzak functioneert, welke verschillende soorten er zijn en wat daar de voor- en nadelen van zijn wordt toegelicht door Peter Mienes, International Mountain Leader van 360° Explore. In de tweede helft van de workshop mag je zelf aan de slag, en mag je ervaren hoe het activeren van de airbag rugzak voelt!
Bergsportdag 2019
Bergsportdag 2019
bergsportdag.nkbv.nl
Add a comment...

Post has attachment
Vanuit het 360º Explore Basecamp wensen we iedereen een hele mooie en leerzame week tijdens de Masterclass Sneeuwschoenwandelen vanuit het prachtige Hotel Esprit Montagne.

#masterclass #sneeuwschoenwandelen #wintersport #veiligdebergenin
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Vanuit het 360º Explore Basecamp wensen we iedereen een hele mooie en leerzame week tijdens de Masterclass Sneeuwschoenwandelen vanuit het prachtige Hotel Esprit Montagne.
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Loop jij zondag ook met ons mee?

Onze maandelijkse 360º Walk Along vindt deze keer plaats op de prachtige Holterberg!
Dit uitgestrekte natuurgebied is het mooie decors voor onze laagdrempelige wandeling.

We verzamelen zondag om 10.00 uur op de Parkeerplaats Holterbergweg 11A in Holten.
Neem je vrienden mee!

Indien mogelijk, laat ons dan even weten als je mee loopt via mailtje, app, FB, rooksignaal of postduif.

Tot zondag.
360° Walk Along
360° Walk Along
facebook.com
Add a comment...

Post has attachment
Hoe gaaf is dat, in een week rondom het Mont Blanc Massief rennen!

Samen met MudSweatTrails, het trailrunning platform van Nederland, hebben we een aantal fraaie trailrunreizen in het programma gezet.

In het voorjaar kun je mee naar de ruige hoge Atlas in Marokko, en eind juni rennen we in een week rondom de hoogste berg van west Europa. Onderweg klimmen we naar vier hoge passen en komen we door drie Alpen landen (Frankrijk, Italië en Zwitserland).

Elke dag rennen we een deel van de beroemde UTMB ultra marathon en slapen in comfortabele hotels en berghutten. Je hoeft alleen maar voor sportdranken en hardloop snacks te zorgen, de rest regelen wij en is bij de prijs inbegrepen. Wel zo handig!

Er is maar beperkt plek op deze unieke hardloopreizen reizen, dus wacht niet te lang met inschrijven.

https://360explore.com/trail-fell-running/hardlopen-om-het-mont-blanc-massief/

#trailrunning #UTMB #hardlopen
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Het lijkt er op dat de eerste wolven zich definitief in ons land hebben gevestigd.
Een mooi resultaat voor natuurbeschermers. De kans om deze top predator in Nederland te zien of te horen is echter zeer klein, de dieren houden zich vooralsnog stil en verbergen zich aan de noordzijde van de Veluwe.

Wil je wel een reële kans maken om wolvengehuil te horen dat kun je met 360º Explore mee op pad naar de Apennijen in midden Italie.

Samen met Rewilding Europe, een natuurontwikkeling organisatie hebben we een geweldige sneeuwschoenwandelreis opgezet waarbij we een week lang door de sneeuw banjeren op zoek naar sporen van de wolf. Dit berggebied, op een ongeveer 2,5 uur rijden van Rome, is van een ongekende schoonheid.

Ook ’s avonds, na een heerlijke Italiaanse maaltijd, hebben we goede kans om naar het gehuil van de wolven te luisteren. Overnachten doen we in een luxe cabin in de natuur.

De perfecte natuur sneeuwschoenwandelreis? Wij denken van wel.

360explore.com/apennijnen
Photo
Add a comment...

Post has attachment
De 360º Explore Grande Traversée du Jura sneeuwschoentrekking is een werkelijk prachtige tocht. We lopen vijf dagen door dit heuvelgebied met uitzicht op de hoogste toppen van de Alpen en slapen in lokale accommodaties. 's Avonds genieten we van lokale maaltijden met een goed glas wijn.

Deze trekking is perfect voor wie eens op een ontspannen manier een trekking in de winter wil ervaren. We lopen door fraaie bossen, mooie velden en kleine dorpjes.

Boek nog deze week want de reis vertrekt op 2 februari 2019.
360Explore.com/juratraverse
Photo
Add a comment...

Post has attachment
De winter draait nu op volle toeren en er is in de afgelopen dagen veel sneeuw gevallen in de Alpen. Deze winter is 360º Explorer tot half april onderweg met ons gevarieerde aanbod aan sneeuwschoentochten.

Tijdens de Masterclass Sneeuwschoenwandelen leer je alles over de sneeuw- en lawinekunde. Elke dag begint met een stuk theorie om deze vervolgens tijdens een mooie tocht in de praktijk te brengen. Door te luisteren, kijken en voelen nemen we je mee in de kunst van het off piste sneeuwschoenwandelen.

Deze Masterclass start volgend weekend dus je moet snel beslissen als je nog mee wilt. Er is nog een plekje vrij....

360Explore.com/hautesavoie
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Hoewel we nog maar aan het begin van ons winterseizoen staan willen we alvast ons gave zomerprogramma onder de aandacht brengen.

Montenegro is een parel die nog maar weinig mensen hebben ontdekt. Dit kleine Balkan land biedt alles wat je als buitensporter graag wilt zien en beleven. Hier vind je overweldigende natuurschoon, een zeer gastvrije bevolking en ongerepte parken.

Tijdens deze 360º Explore reis maken we prachtige wandelingen in verschillende delen van het land, elk met zijn eigen unieke karakter. We slapen in onze Hilleberg expeditie tenten en soms in leuke accommodaties.

Een reis voor de avontuurlijke wandelaar die op zoek is naar een authentieke outdoor belevenis.

360explore.com/montenegro
Photo
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded