Profile cover photo
Profile photo
360° Travels & Expeditions
17 followers -
Hiking, Trekking, Snowshoeing and Expeditions. Passionate Guides. Fenomenal Places. Great Routes. Get Inspired シ
Hiking, Trekking, Snowshoeing and Expeditions. Passionate Guides. Fenomenal Places. Great Routes. Get Inspired シ

17 followers
About
Posts

Post has attachment
Kippenvel!
Een rilling loopt over onze rug als we 's avonds na een overheerlijk Italiaans avondmaal luisteren naar wolvengehuil. Dit oergeluid gaat door merg en been.

In de Centrale Apennijnen leven 7 tot 8 wolvenroedels in het Nationale Park Abruzzo waar wij een magnifieke winterreis voor jou organiseren. Vanuit drie exclusieve berghutten zoeken we overdag op sneeuwschoenen naar verse sporen van de wolf in een adembenemende omgeving. 's Avonds schuiven we aan bij een knisperend warm vuur en genieten we van geweldige lokale Italiaanse maaltijden.

In deze onbekende wildernis beleef jij een onvergetelijke winterreis.

360Explore.com/apennijnen
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Het plannen van een reis is de heerlijke eerste fase van een vakantie.

Heb je altijd al eens een wintertrektocht willen maken maar weet je niet of te zwaar is?
Dan is 'Les Grandes traversées du Jura' wellicht iets voor jou. Een hele mooie sneeuwschoentrekking in de prachtige Franse Jura. Dit gebied leent zich perfect voor een ontspannen wintertrekking.

Overdag lopen we met sneeuwschoenen door het fraaie glooiende landschap met prachtige uitzichten op de omringende bergen. 's Nachts slapen we in authentieke kleine accommodaties waar we ook lekkere lokale gerechten geserveerd krijgen. Omdat we van gite naar gite lopen zien we het mooie landschap elke dag langzaam veranderen.

Een winterreis om nooit te vergeten.

360explore.com/juratraverse {GARANT VERTREK}
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Zaterdag ochtend, tijd om rustig op te staan en om plannen te maken. Plannen maken voor het weekend en plannen voor gave reizen.

De winter zit er nu aan te komen. In de Alpen ligt al een flink pak sneeuw en in Lapland daalt de komende week de temperatuur naar -10ºC. Hier worden wij erg blij van! Jij toch ook? Het vooruitzicht om een week lang heerlijk door de sneeuw te banjeren is toch geweldig.

Kijk eens op onze web-site, hier staat prachtig gevarieerd programma op. We weten zeker dat er ook voor jou wel wat moois bij zit.

360explore.com
#wintersport #sneeuwwandelen #sneeuwschoenwandelen
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Even stilstaan bij het moment, dat doen we soms veel te weinig.

Tijdens onze 360º Explore trekkingen en sneeuwschoentrips reizen we met aandacht.
Door stil te staan bij het allerdaagse en het onverwachtse wordt alles mooier.

Laat je verbazen en reis mee.

360Explore.com

#reislust #bergwandelen #sneeuwschoen #wintervakantie #huttentrektocht
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Aanstaande donderdag worden tijdens de MudSweatTrails TrailDreams de prachtige trail events van onze partner MST gepresenteerd. Tijdens deze avond vertellen we je ook alles over de trailrunreizen die 360ºExplore samen met MST heeft ontwikkeld en die voor 2019 op het programma staan.

Ook jij kunt hier bij zijn: aanvang 19.30 in de Mudsweattrails STORE in Zoetermeer. Graag even aanmelden via de MST FB page.

Tot donderdag!

#lifeisbetterontrails #trailrunning #hardlopen
Add a comment...

Post has attachment
Laat je niet gek maken!

De middenstand doet ons de afgelopen dagen geloven dat wij vandaag geld uit moeten geven.
Geld uitgeven aan materiële zaken die ons maar van korte duur vreugde geven en ons uiteindelijk niet maken tot wie we zijn.

We worden gevormd door onze ervaringen en vooral de positieve ervaringen van een gave reis geven je die positieve mindset die de wereld zo hard nodig heeft.

Kijk eens naar de prachtige winterreizen die wij dit jaar gaan maken. Als je met ons mee gaat krijg jij die positieve energie waar je nog maanden van kunt genieten.

360Explore.com

#noblackfriday #greenfriday #reiservaring #wintersport #winterreizen #sneeuwschoenwandelen
Photo
Add a comment...

Post has attachment
De 360º Explore sneeuwwandel trektocht door de Vanoise staat op Garant vertrek, maar jij kunt nog mee op deze prachtige winterweek.

Tijdens deze week lopen we in het oudste nationale park van Frankrijk over uitgestrekte vlakten, door diepe dalen en langs imposante bergen. Hier kunnen we gemzen en vossen spotten, en misschien zien we de machtige lammergieren wel boven ons zweven.

Nog nooit op sneeuwschoenen gelopen? Deze trekking is ook geschikt voor de minder ervaren sneeuwwandelaar die wil genieten van vergezichten op de 'grote jongens' zoals de Mont Blanc, Matterhorn en Gran Paradiso.

360explore.com/vanoise

Deze reis wordt aangeboden in co-creatie met de NKBV’s Bergsportreizen, en wordt gegidst door één van onze ervaren 360º Explore IML's. Traditioneel loopt deze reis snel vol, dus wees op tijd met boeken.
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Over twee weken is het eindelijk zo ver!
Dan vertrekt onze geweldige reis naar Patagonië.

Deze reis hebben we niet voor niets "de Verborgen Parken van Patagonië" genoemd, want we blijven veelal weg van de gebaande paden. Op zoek naar het onbekende, de pure schoonheid van zuid Amerika. Zo wordt een reis naar een droombestemming ook echt een droomreis waar je met de mooiste herinneringen mee naar huis komt.

Wat zou voor jou een droombestemming zijn?
Dichtbij of ver weg, een huttentrektocht of een trekking met bagage vervoer, naar het noorden of juist naar het zuiden?

Voor komende zomer hebben we nog een aantal verrassingen achter de hand, wellicht zit hier jou droombestemming wel bij....

360Explore.com/patagonie
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Je hoofd even helemaal leeg maken in de winter?
Dat kan tijdens onze tijdens onze sneeuwschoentrekking rondom de Snohetta in Noorwegen.

We trekken op sneeuwschoenen van hut naar hut door Dovrefjell nationaal park. Dit grillige winterlandschap rondom de markante Snohetta berg is het leefgebied van de imposante muskusossen. Na fraaie dagen stappen door de sneeuw slapen we in mooie zelfbedieningshutten en luxe fjell stations.

Een geweldige winterreis voor de avontuurlijke ingestelde reiziger die ook kan genieten van het verblijf in fraaie berghutten

Voor meer informatie zie:
360Explore.com/dovrefjell
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Wat is Duitsland toch verrassend mooi in de winter.
Ga jij mee op de 360º Explore sneeuwschoentrekking door het wandelparadijs Beieren?

We maken een afwisselende trekking op sneeuwschoenen door de Voralpen met schitterend uitzicht op de Noordelijke kalkalpen van Tirol.

Ook wandelaars met minder sneeuwwandel ervaring zijn van harte welkom tijdens deze reis. We starten de week met enkele oefeningen in het lopen op sneeuwschoenen. En natuurlijk oefenen we ook in het omgaan met de lawinepiepers, schep en sonde!

Deze reis wordt aangeboden in co-creatie met de NKBV’s Bergsportreizen en je gaat natuurlijk op stap met een IML gids van 360° Explore. Wacht niet te lang met boeken want deze reis loopt snel vol!

Voor meer informatie zie:
360Explore.com/beieren
Photo
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded