Profile cover photo
Profile photo
1point4 Fotó
15 followers -
Fotóstúdiónk fő profilja a családi fotózás, babafotózás, újszülött fotózás és kismama fotózás, amelyeket családbarát áron végzünk.
Fotóstúdiónk fő profilja a családi fotózás, babafotózás, újszülött fotózás és kismama fotózás, amelyeket családbarát áron végzünk.

15 followers
About
Posts

Post has attachment
Minden gyerek muzikális! - gyermekfotózás

A legtöbbünk számára a zene csak szórakozás. Viszont akik valamilyen hangszeren játszottak gyermekkorukban, azoknak többet is jelenthet.

Minden gyerek muzikális!

"A zenei nevelést a születés előtt kilenc hónappal kell elkezdeni, az anya megszületése előtt kilenc hónappal." Kodály Zoltán

Az 1point4 fotózásaira elhozhatod kedvenc hangszeredet is.
Photo

Post has attachment
Szabadtéri családi fotózás – Göd, Duna-part

Az 1point4 fotó nemcsak a műterembe, hanem szabadtéri környezetben is szívesen vállal a fotózásokat. :)

A nyári meleg nagyszerű lehetőséget adott egy késő délutáni Duna-parti fotózásra. Nemcsak a családnak volt ez az alkalom egy kiváló móka, nekem is jó volt kiszakadni a fotóműteremből, és a természetben fotózni.
Photo

Post has attachment


Születésnapok, évfordulók - családi fotózás
Születésnap vagy évforduló van a családotokban? Gyertek az 1point4 fotóstúdióba, és örökítessétek meg a számotokra fontos napot és eseményt. Legyen együtt a család a fotókon. Ne hiányozzon senki a képekről ,csak azért, mert ő a fényképezőgép másik oldalán állt. :) Gyertek, és bízzatok a fotózást a profira. :)
Photo

Post has attachment
Vizes VB - babafotózás

Mint mostanában a legtöbb helyen, nálunk is téma a budapesti vizes vb. Ennek jegyében telnek a fotózások. Ha Ti is szeretnétek ilyen vagy ehhez hasonló fotókat a babátokról, gyertek bátran. Akár a vb után is bármikor. :)
Photo

Post has attachment
Sportos kismama - kismama fotózás

Magyar strandkézilabda válogatott és BEK-győztes kismama sportos pocakfotója.

Ha kismama fotózásra jöttök, hozzátok el Ti is azok
Photo

Post has attachment
Ő tényleg Ici-pici! :)
Photo

Post has attachment
Újból itt a kánikula és előkerül a régi kérdés. Kell e nekünk is szieszta? Hatékony vagy nem hatékony? Jótékony fiziológiai hatás vagy alacsonyabb munkatermelékenység, hatékonyság csökkenés? Bármi is a helyes válasz, ez nála nem kérdéses. Ő már döntött :)
Photo

Post has attachment
Ha sportoltok, vagy csak sportrajongók vagytok, akkor a legközelebbi 1point4 fotózásra ne felejtsétek el magatokkal hozni kedvenc sportfelszereléseteket vagy szurkolói mezeteket. :)

Photo

Post has attachment
Van úgy, hogy nemcsak klasszikus családi fotókra van szükség. :) Várunk minden szeleburdi családot! Az 1point4 Fotó a családi fotózás specialistája.
Photo

Post has attachment
Újszülött fotózás a baba otthonában vagy műtermünkben bababarát környezetben!
Az 1point4 Fotó különleges szolgáltatása az újszülött fotózás. Az újszülötteket maximum 12 napos koráig a baba otthonában mobil műtermünkkel és kellékeinkkel, vagy a műtermünkben bababarát környezetben fotózzuk. Ebben a pár napban még a babák rendszerint egész nap alszanak, ezért ez a legalkalmasabb időszak az újszülött fotózásra. Az újszülöttkor egyedi időszak a babák és a szülők életében, így ez egy lehetőség a meghitt és szépséges pillanatok megörökítésére. A fotók megőrzik azt a gyorsan múló időszakot és hangulatot, amit csak a párnapos babáknál fedezhetünk fel. Hozd el babád az 1point4 újszülött fotózására. és örökíttesd meg ezt a nagyon rövid időszakot, ami tényleg megismételhetetlen a pici és a Ti életetekben is! Ha te is szeretnéd ezt az igen rövid pár napot megörökíttetni, akkor telefonálj most.
Photo
Wait while more posts are being loaded