Profile cover photo
Profile photo
10 Beaufort Strategisch Marketing Advies B.V.
3 followers
3 followers
About
Posts

Post has attachment
Wie had dat gedacht? Een van de grootste kolenboeren van Europa wil van haar kolencentrales af! Als voormalig energiemarketeer denk ik daar het mijne van. Leest u verder?

Post has attachment
Een bizarre case op het gebied van herpositionering: Kalashnikov wil voortaan namelijk bekend staan als een 'weapon of peace'. En heeft daarom ook een kek nieuw logo laten ontwerpen dat "wat meer aan een leuke supermarkt doet denken dan aan een effectief moordwapen". Uiteraard gelanceerd op een chique event waar modellen je bevallig aankijken terwijl ze het kenmerkende magazijn speels in de hand houden..

Post has attachment
Een vermakelijke poging van een bank om door transparantie vertrouwen te winnen: de commercial van Nordnet...

Post has attachment
Volgens The Economist weet niemand wat strategie echt betekent. Behalve Dwight natuurlijk...

Post has attachment
We werden gebeld door de Klantenshow van BNR met de vraag om onze mening te geven over de plannen van Nuon om bestaande klanten korting te geven. Omdat er veel meer te vertellen is dan je in 2 minuten zendtijd kwijt kunt, hierbij onze gedachtes bij de plannen van Nuon wat uitgebreider op een rij...

Post has attachment
Een nieuwe huisstijl... Maar hoe belangrijk is de buitenkant voor een marketingadviseur die zegt dat het om kerncompetenties en identiteit gaat? De inhoud is toch veel belangrijker? Toch? Lees verder om erachter te komen hoe de start van 10 Beaufort is verlopen en wat de achtergrond is van de nieuwe huisstijl.

Post has attachment

Post has attachment
Een mooi verhaal over een prachtig merk. En nee, die mening heeft niets te maken met onze voorliefde voor wielrennen...
Wait while more posts are being loaded