Profile

Cover photo
credissimo.bg - Кредисимо
521 followers|258,238 views
AboutPostsPhotosYouTube

Stream

 
🍀 Знаеш ли защо Андоновден е известен още като Лелинден в народния календар? На този ден се празнува за предпазване от болести. Жените раздават за здраве на своите близки специално омесени за празника содени питки, а една питка оставят на тавана "за белята, за лелята", т.е. за чумата. Затова и Антоновден е известен още като Лелинден.
🔨 В народните представи двамата братя близнаци Андон и Атанас са ковачи, които първи изобретяват ковашките клещи. Затова Антоновден и Атанасовден се честват като празници на ковачи, железари, ножари и налбанти.
 ·  Translate
1
Add a comment...
 
Бързите онлайн кредити от Credissimo са точно това, което очакваш: заявяваш пари в 3 лесни стъпки и получаваш решение до 7 минути. Иначе казано: поръчваш си пица, заявяваш кредит и получаваш пари, още преди поръчката ти да е пристигнала.

Опитай! Вземи пари навреме сега » http://buff.ly/2iSrs1v
 ·  Translate
1
Add a comment...
 
🏆 Трета поредна година Credissimo получи сертификат "№1 за онлайн кредити" от финансовия портал 24pari.com, базирана на потребителския интерес в сайта.
🏆 Искаме да благодарим на всички наши клиенти за доверието и високото признание! Вие ни мотивирате да продължаваме да се развиваме и да бъдем още по-добри!
 ·  Translate
Трета поредна година Credissimo получава годишния сертификат за №1 за онлайн кредити на финансовия портал 24pari.com
1
Add a comment...
 
Честит празник на всички, носещи имената Иван, Калоян, Йоан и техните производни! Пожелаваме ви да сте здрави, щастливи и да успявате във всичко! 🎈🎉
В народните традиции Ивановден е продължение на Йордановден и е свързан с очистителната сила на, осветената предния ден, вода. Свързам е със сбъдването на предсказанията за добро здраве, берекет и щастлив живот. Обичаят на гмуркането се повтаря, но не за да се извади кръста - къпането е за здраве. Тези, които не могат да се гмурнат в студените води, се напръскват със студена вода.
 ·  Translate
1
Add a comment...
 
С развитието на технологиите, работата на свободна практика и получаването на доходи без трудов договор е често срещано. Но на всеки се случва да има спешна нужда от #пари и да се притеснява, че няма как да вземе #кредит без документ от работодател. Това е мит - Credissimo дава пари навреме, дори без трудов договор. Виж как »
 ·  Translate
Животът ни е пълен със социално наложени митове. Един от тях е, че ако нямаш постоянна работа на пълен работен ден с относително добра заплата, значи не си пълноправен член на обществото и си съмнителен
2
Add a comment...
 
Честит празник на всички, които носят името Васил и неговите производни! Нека днес поставите едно емоционално начало на новата 2017 година!
 ·  Translate
1
Add a comment...
 
#CredissimoЦитат Всеки от нас преживява поне една буря в живота си, която може би има за цел да ни научи на нещо, което да ни помогне да бъдем по-добри...Съгласен ли си?
 ·  Translate
1
Add a comment...
 
За да не сравняваме ябълки и круши, ще се спрем само на приликите и разлики между различните предлагани бързи кредити. Прочети повече >>
 ·  Translate
Често пъти, когато ни се наложи да теглим кредит, си задаваме въпроса кой продукт на пазара е най-подходящ. Истината е, че еднозначен отговор няма...
1
Add a comment...
 
#CredissimoСъвети Мит е, че спестяваш, ако изключваш отоплението, когато не си в стаята - така всъщност хабиш много повече енергия, за да се стопли отново помещението. Това означава и повече разходи. По-изгодно е отоплението да работи, но по-слабо. 💡
Виж всички съвети » http://buff.ly/2j9e1NT
 ·  Translate
1
Add a comment...
 
Честит имен ден на всички с името Йордан и неговите производни! Бъдете здрави, спокойни и вечно в движение, като водата, символ на празника! 🎈🎉
Хората вярват, че на Йордановден водата има по-голяма сила, затова всички именици трябва да се поливат с вода. Освен, че пречиства греховете, тя умее да лекува. Затова се, че недъгави и болни трябва да се потапят с дрехите, за да се излекуват, а момите мият лицата си, за да са хубави.
Според легендата на Богоявление, или Йордановден, според библейската легенда, е покръстен Исус Христос във водите на река Йордан от Йоан Кръстител. На този ден се извършва освещаване на водата - хвърля се кръст във водата, а мъже го изваждат. Има поверие, че ако хвърленият във водата кръст замръзне, годината ще бъде здрава и плодовита.
 ·  Translate
1
Add a comment...
 
Възползвай се от нощната тарифа! Включвай нощем пералнята, миялната машина, бойлерът…Зареждай телефона, лаптопа >> http://buff.ly/2hA6q6V
 ·  Translate
1
Add a comment...
 
Ч.Н.Г. Пожелаваме ви да достигнете всички цели, които си поставите през 2017! Наздраве, за една по-добра година!
 ·  Translate
1
Add a comment...
Story
Tagline
Пари навреме от Кредисимо - бързи заеми онлайн!
Introduction
Кредисимо е динамична високотехнологична компания и е една от най-бързо развиващите се FinTech /ФинТек/ структури в небанковия финансов сектор. Като небанкова финансова институция предоставяме на нашите потребители бързи и лесни решения при възникнала потребност от краткосрочно финансиране. Като високотехнологична компания се стремим постоянно да разработваме и внедряваме иновативни услуги, адекватни на бързо развиващия се дигитален свят.

Кредисимо е преди всичко потребителски ориентирана компания. Всички наши решения са в отговор на потребностите и желанията на нашите потребители. Водени от желанието да сме максимално полезни и удобни за всеки потребител, ние първи в България предложихме изцяло онлайн заявяване на кредит, както и одобрение в рамките на минути.

Кредисимо е член-основател на Асоциацията за Отговорно Небанково Кредитиране (АОНК) - обединяваща фирмите за небанково кредитиране около единни етични правила за защита на потребителите. Като член на АОНК, от 2014 г. ние активно работим за спазването на утвърдените добри практики във взаимоотношенията с потребителите и налагането им като пазарна норма.

Contact Information
Contact info
Phone
0700 120 12
Email
Fax
02 439 1912
Address
гр. София, бул.Витоша 146 А, ет.2