Profile cover photo
Profile photo
Кием Клима ООД - климатици Daikin
1 follower
1 follower
About
Кием Клима ООД - климатици Daikin's posts

Post has attachment
Кием Клима ООД - Чисти филтри на климатика - чист въздух - #Климатици #Пловдив #Филтри Хората, които използват климатика за охлаждане и отопление знаят,че климатиците пречистват въздуха, но често забравят да почистват филтрите, в следствие на това въздухът в помещението не е чист.

Post has attachment
Кием Клима ООД - Еволюцията на климатиците - #Климатици #Интересно #История Днес приемаме за даденост включването на едно копче и променянето на климата в дома ни. Въпреки това е интересно да разкажем малко повече за еволюцията в климатиците и климатизацията.

Post has attachment
Кием Клима ООД - Отоплителни тела Adax - #ADAX #Климатици Adax е компания за отоплителни тела от Норвегия и е основана през 1948 година. Те успяват да запазят лидерската си позиция в произвеждането на конвекторни отоплителни системи и до днес. В сайта ни, KiemClima.com, може да разгледате каталога с различни системи на фирмата, които ви предлагаме.

Post has attachment
Кием Клима ООД - Отоплителни системи ADAX - #ADAX #ОтоплителниСистеми Какви са предимствата на конвекторните отоплителни системи Adax, които от Кием Клима ви предлагаме? Предимствата на тези конвектори са много и няма как да ги изброим всички, но ето кои са основните им плюсове ...

Post has attachment
Въздухопречистватели от Кием Клима ООД - #Въздухопречистватели #Пловдив Независимо колко много се стремим да поддържаме домовете си чисти, не можем ръчно да се справим с миниатюрните прахови частици, които са във въздуха. При продължително застояване, тези замърсители могат да причинат сериозни здравословни проблеми, особено при децата. Затова Кием Клима предлага пречистватели на въздуха от водещата марка DAIKIN на достъпни цени, както и на лизинг.

Post has attachment
Кием Клима ООД - Закупуване на климатик на лизинг - #Климатици #Лизинг #pLOVEdiv Кием Клима предлага и възможността на покупка на климатик на изплащане чрез най-популярните лизингови компании в България. Ние предлагаме на българския пазар климатична техника от водещи фирми в бранша, и това качество не идва евтино в краткосроен план, въпреки достъпните цени, на които ги предлагаме, затова покупката на лизинг е добро решение, когато искате да закупите климатична техника, която да работи добре и без проблеми дълго време.

Post has attachment

Post has attachment
Кием Клима ООД - Контакти и адрес - #Климатици #Пловдив Кием Клима ООД обслужва клиенти от област Пловдив, но ако сте от друга част на страната, може да се свържете се с нас за повече информация! Нашия адрес и телефон може да намерите на контактната страница в нашия уеб сайт или по Skype: KiemClima

Post has attachment
За фирмата - Кием Клима ООД - #Климатици #Пловдив Кием Клима ООД предлага продажба, доставка и монтаж на най-качествените инверторни и конвенционални климатици. Отличаваме се с устойчивост и стабилност при обслужването на техника в гаранция и след изтеклия гаранционен период. За повече информация за нас, моля посетете нашия уебсайт.
За фирмата
"КИЕМ КЛИМА" ООД предлага продажба, доставка и монтаж на най-качествените инверторни и конвенционални климатици. Разполагаме с богата продуктова гама и отличен асортимент. Ние се отличаваме с устойчивост и стабилност при гаранционното и следгаранционно обслужване. Важен за нас е подходът към индивидуалните изисквания на всеки клиент, както и новостите в обслужването, осигуряващи на клиентите удобство, спестяващи им време, нерви и пари. Затова зал...
kiemclima.com

Post has attachment
Кием Клима ООД - Климатици Daikin в гр. Пловдив. - #Климатици #Пловдив Кием Клима ООД разполага с голям брой от качествени конвенционални и инверторни климатици. Освен продажбата на климатици, фирмата осъществява тяхната доставка и монтаж.
Wait while more posts are being loaded