Profile cover photo
Profile photo
Врати Дорман - София, Лозенец
7 followers
7 followers
About
Врати Дорман - София, Лозенец's posts

Post has shared content
Много интересни и забавни проления на интериорната врата

Post has attachment

Post has attachment
Много светлина - ето от какво се нуждаем! Но как да го постигнем?! Много просто! Модел 048 бяла е най-доброто решение, ако искаме да вкараме повече светлина и простор в нашата стая. Заповядайте в нашите шоуруми, за да се убедите сами.
Photo

Post has attachment
Искате просторна и светла стая? Лесно е - просто изберете бяла врата! Така ще разширите оптически своята стая и светлина буквално ще нахлуе в нея.
PhotoPhotoPhotoPhoto
2015-04-27
4 Photos - View album

Post has attachment
Като гледате тази врата, с какво я асоциирате? Интересна визия, която придава един каютен стил на врата. Представяме си, че сме в кораб. Модел 017 е много необикновено и атрактивно решение за вашата баня или тоалетна, и не само. Нека това, че е остъклена не Ви притеснява - през нея нищо не се вижда. Не е ли перфектна?!
PhotoPhotoPhotoPhoto
2015-04-23
4 Photos - View album

Post has attachment
Нали не забравихте за нашата промоция?! Спестете 5% от вратата си. Промоцията ще продължи до края на юни, просто разпечатайте флаера и заповядайте при нас. Ние Ви очакваме! http://doormann.bg/…/%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%BC%D0%BE%D1%86%D…

Post has attachment
Честит Лазаровден! Doormann Ви пожелава слънчеви и топли дни, изпълнение с радост и веселие!
Photo

Post has attachment
Алуминиевите врати винаги са на мода и се търсят масово от клиентите. Практичността им е поразителна - подходящи са за всякакви помещения - най-вече за бани, тоалетни, килери и помещения с по-висока концентрация на влага. Размерите им с касата са 68/196, а цветовете са бял и златен дъб. Лесно могат да се съчетаят с цветовете на интериорните ни ХДФ врати. Смело можем да твърдим, че идеално ще се допълват. http://doormann.bg/
Photo
Photo
2015-04-03
2 Photos - View album

Post has attachment
А знаехте ли, че освен Ден на шегата, 1ви Април е международен ден на птиците, национален празник на Сан Марино и Кипър, също така начало на седмицата на гората (01-07.04)?! За начало на деня на шегата се смята 1860 г., в Англия. „Английски джентълмени били поканени на тържествена церемония по „изкъпването на белите лъвове", която трябвало да се проведе на 1 април. Англичаните не се усъмнили в странната церемония и завели и съпругите си на посоченото място. За тази шега се говорело дълго време след това, а 40 години по-късно 1 април бил наречен Денят на глупците.“(Уикипедия) Doormann Ви пожелава повече смях и положителни емоции!
Photo

Post has attachment
Представяме Ви нашата нова ПРОМОЦИЯ - отстъпка от 5% за всяка интериорна или входна врата, закупена от Врати Doormann. В период от днес до 30 Юни 2015 година представете на нашите служители флаера и вземете Вашата НОВА входна или интериорна врата на цена -5% от редовната. Необходимо е само да си разпечатате флаера.
* Промоцията е валидна за всички модели входни и интериорни врати. http://doormann.bg/
Photo
Wait while more posts are being loaded